- 12 Ekim 2016
- 190
- 141
- 18
hamilelik seni duygusallaştırdığı için mi ağlıyorsun yoksa sağlam bi sebebi mi var.Ben sürekli ağlıyorum. Hiç yok yere. Bu nolcak peki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik seni duygusallaştırdığı için mi ağlıyorsun yoksa sağlam bi sebebi mi var.Ben sürekli ağlıyorum. Hiç yok yere. Bu nolcak peki![]()
Duygusallastirdigi için. Kendimce saglamsebebim de. Her şeye alınmam.. özellikle esime.. Her dediği her yaptığı hareketine alınıyorum. Ondan fazla seyler bekliyorum. Hamile oldugumdan. Şunu yapsa keşke şöyle dese keşke şöyle beni düşünse keşke vs diye...hamilelik seni duygusallaştırdığı için mi ağlıyorsun yoksa sağlam bi sebebi mi var.
Biz ayrıntılı ultrosono gittik. Dörtlü teste bakılırken beyninde kist tespit edildi. O kistin down sendromu olabilme ihtimaline karsı bize kan testi önerildi. Belli bir ücret karşılığı o kan testini yaptırken nift testi bu arada. Doktor seks kromozomuna da bakılsın dedi. Sonuclar on gün icinde geldi. Down sendromu cıkmadı sükür fakat klinefer cıktı. Anne kanından bebegin DNA sına bakılıp bulunuyor bu. Biz bebegin kendi kanından baktırcaz bi de yanılma payı var tabi.Ayrıntılı ultrasonda bu anlaşılır mi ?
çok şükür annesi evlat gibisi var mı? rabbim kötü sözden pis bakıştan uzak tutsun sizi evladın eşinle huzurlu Günlerimiz olsun sağlıklı olun yeter..Merhaba kızlar ben doğumumu yaptım. Cok şükür nur topu gibi bir evladım oldu. Doğumum normal dogum oldu fakat cok zor dogum yaptım. Bir bucuk gün sancı cektim en son açılmam olmadıgı icin suni sancıyla dogum yaptım. Daha önce bu konuyu acmıstım klinefer icin. Bebegim gayet saglıklı görünüyor daha test yaptırmadık yurt dısında olduğumuz icin. Sükür kavuştum yavruma. Umrumda degil klinefermiş saglıklı sıhhatli olsunda.
Ne kadar güzel ya iste annelik. Sırf bu sendrom neymiş diye internete girip okudum sadece fiziksel durumu etkileyen bir seymiş. Zekayla alakali bir durum yokmuş. Fiziksel olan her sey icin tedavi var plastik cerrahi var spor var. Yeter ki onu seven kosulsuz kabul eden bir ailesi olsun.Merhaba kızlar klinefer sunucumuz kesinleşti. Şükür rabbime saglıklı. Allah özel bir cocuk vermis napalım her türlü tedavi etcez insallah. Burda destek veren arkadaslar tesekkur ederim sizlere.
Merhaba kızlar ilk kez bir derdim vara konu açıyorum.
Hamileliğim çok iyi sorunsuz geçiyordu taki dörtlü testi yaptırana kadar. İkili testte herhangi bir sorun çıkmamıştı. Dörtlü teste gittik 20. Haftada. En iyi perinatologa. Ve gelenlerin hepsi endişeli üzgün bir taraftan amniyosentez yapılmış kimisine. Doktorun umrumda değil. Bir muayene parası 700 tl. Kontrolde de aynı. 20. Haftada bebegin her seyi normal cıktı fakat beyninde kis tespit etti. Üc dört hafta sonra seni görmem lazım kist küçülmüş mü bakalm dedi. Tabi bence bu para tuzağı. Zaten o kis %95 ihtimalle kayboluyormus. Eşimle yıkıldık orda. Adam cok rahat söyledi bunu. Neyse bi de bize test verdi. Bu kist down sendromunu gösterebiliyormus. Kan testi verildi 2000tlya. On gün her sey zehir oldu bana. Cok agladım cok üzüldüm. Testte down cıkmadı ama ilk kez duydugumuz 47 xxy cıktı. Yani klinefer sendromu. Buna göre memelerinde hafif büyüme, az kullanma, cinsel isteksizlik, kücük penis...tarzı seylerden bir kacı olabilecegi gibi hicbiri de olmayabilirmis. En büyük sorun cocuk olmaması. Gerci gelisen yeni teknolojiyle artık bu kişiler cocuk sahibi olabiliyor. Bu kadar erken öğrenmemizin avantajı var tabi. Ama aileler duydu o zaman. Eşimin ailesi aldır dedi. Cok zor günler gecirdim. Sapa saglam cocugu 23 haftalık cocugu aldır dediler. Nefes alamadım. Aldırmam icin bir sürü söz söylediler.Gittigimiz perinatolog cinsiyet belirsizligi dedi. Ama genetik uzmanı gayet erkek fakat cocuk olmaması en büyük sorun dedi. Burda eşi klineferli arkadaslarla görüştüm. Tek sorun cocuk olmaması dediler. Perinatolog aldırılması lazım dedi cok basit bir bicimde söyledi. Bebegin hayatı iste bu kadar ucuz olmus o kadar basit olmus ki aldırmak. Anne psikolojisi bu kadar hiçe sayılamazdı yani. Yurt dısında yasıyorum bende resti cektim aldırmıyorum dedim cektim geldim. Bir süre hiçbirini görmek istemedim. Eşimde destek oldu aldırma taraftarı olmadı. Cok dua ettik oyle cıkmasın diye. Şimdi o nasıl olursa olsun kabulüm. Ama kafamda bazı sorunlar var esimin ailesi aldır dediya sanki ona erkek gözüyle bakmayacaklar gibi geliyor. Hep ona eksik gibi bakılacak onu sevmicekler diye düsünüyorum. Aldır derken. O kadar vicdanları rahat söylediler ki simdi de sahip cıkıyor gibi imaj veriyorlar. Bebeginde böyle kromozom bozukluğu cıkıp doğdugunda öyle olmayan var mı kızlar?
Zaten doğum yaptı çoktanİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi.