Üzülmemeye çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl olursa olsun bu zamana gelinmiş nasıl aldırılir artık aranızdaki bağı kim ne kadar anlayabilir hele Allahın izniyle bir doğsun sen birde o zaman gör, o aldır diyenleri parcalayabilirsin o derece bir sevgi ki onun yüzüne baktığında nasıl doğru bir karar verdiğini anlayacaksın..
İnsallah canım ben daha dogmadan onu düsündükce ağlıyorum hormonlar coştu. Onun minikligi masumluğu her sey aklıma geliyor. Bunları yazarken bile tekmeleri oluyor. Onlar zaten bebegimizi görünce dayanamayacak ama icimde ömrüm boyunca kalacak bu kırgınlık.

İllaki kalır canım neler kalmıyor ki insanın içinde... sen artık boşver bak son zamanların hiç stres üzüntü yaşama kp hicccc düşünme kim ki o Allahın yarattığını sorguluyor beğenmiyor boşver sen daha da zaten ne olacağı hiç belli değil belkide esamesi bile olmayacak ki olsa dahi nasıl olursa olsun meleğin en kıymetlin olacak ahh nasıl tatlı oluyorlar sana anlatamam sen sadece onu nasıl öpeceksin koklaya aksın sevmelere doyamiyacaksin bunları düşün tamam mı 20 sene sonra hangimizin ne olacağını yalnız yaradan bilir gerisi hikaye , iyi geceler canım

Eşim daha tanışır tanismaz doktor çocuğum olmayabilirmis dedi demişti.. ben de walla benim de olmayabilir kim bilir demiştim..
Hiç düşünmeyin bile dogsun sağlıkla.. Sağlıklı bir ömrü olsun gerisi teferruat.. başlarına ne gelirse başımız üstünde yerleri var evlatlarimizin.. saçma sapan konusanlari da sustururuz yeri gelince.. siz güçlü bir anne olacaksiniz o kadar belli ki.. oğlunuz çok şanslı..

Hic üzülme konu sahibi
Yakin bir arkadasim hamileyken doktorlar bu cocugu dogurursaniz yasamaz ölür, aldirmalisin bebegini dediler. Kiz hamileligi boyunca agladi, ama aldirmadi bebegi.

Cocuk su an 7 yasinda mashallah cok tatli ve zeki bir cocuk. Tek problem dogdugunda ayaklari egriydi, bu yüzden alci ve ameliyat cok yordu oglani. Ama bunlara ragmen cok mutlu bir cocuk ve futbol oynamaya bayiliyor.

Allahin dedigi olur, hic kimseyi takma kafana, hamile kalmak bile bir mucize degil mi ? Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah :)

ay kaç tane down sendromlu dedikleri kadınların normal bebek doğurduğunu biliyoruz
o testlere güvenerek aldırmak büyük hata olur
ayrıca bir bebek sağlıksızsa sevilmemesi ne acı ve saçma
hitler mi o akrabalar sağlıksızları ele sağlıklı nesiller olsun filan ne acımasız bir düşünce tarzıdır...

Kist var diye arkadasimin bebegine dediler hamile hamili psikolojisini nasil kötü etkilediler. Şimdi sapasaglam oldu bebegimiz hic dert etmeyin..
Açıkçası böyle bir sebepten ne bebek aldirilir ne de baska bir sey yapılır.
Bazen doktorlarin yüzde yüz engelli olacak dedigi çocuklar sapasaglam doguyor hepimizin etrafinda var böyle örnekler..
Ki ihtimaller üzerinden degerlendiriliyor.
Böyle bir sendrom umarim yoktur ancak olup olmamasi ne değiştirir.
Siz saglikla sihhatle gecirmeye çalışın hamileliginizi..
Daima sevgiyle bakin bebeginize..
Etraftakilerin tepeden bir bakisi dahi etkilemesin.

Kist var diye arkadasimin bebegine dediler hamile hamili psikolojisini nasil kötü etkilediler. Şimdi sapasaglam oldu bebegimiz hic dert etmeyin..
Bazen doktorlarin yüzde yüz engelli olacak dedigi çocuklar sapasaglam doguyor hepimizin etrafinda var böyle örnekler..
Tesekkurler yorum icin. Ben alıstım artık her türlü kabulumuz o bizim. İşte kp in ilk öğrendiğinde verdigi tepkiler beni biraz yıprattı. Yoksa cocugumuz klinefer olsa bile biz yetiştircez o degil. Biraz ataerkil aile oldukları icin Prof cinsiyet belirsizligi diye yanlıs bir kavram kullandıgı icin onunda kafası karıştı sanırım. Ama daha burda söylemediğim ne laflar oldu. Nasıl sevecek bebegimizi. Esimle kac kez tartıştık o da tamam hatalıydı diyor ama bir müslüman kin tutmaması diyor. Elimde degil unutamıyorum. Bir de agladım o gün hüngür hüngür bana aglama diyor. Sinirlenip ağlayacağım dedim. Esimin abisi doktor o da benim olsaydı aldırırdım muhabbeti yapıyor. Kusura bakmayın ben tanıdım kac ay dışardan söylemesi kolay dedim. İste insanın kendi basına gelince anlıyormus.Allah ona öyle bir sınav vermez umarım.

İnsallah bizim de bir sey cıkmaz. Cikarsa da kendimizi alıştırdık. Sükürler olsun Allah bize böyle bir can nasip etmis. Kist o zaman kaybolmuştu üc hafta sonrası. Bilen eşimin tarafından korumak istiyorum iste bende.

İnsallah bizim de bir sey cıkmaz. Cikarsa da kendimizi alıştırdık. Sükürler olsun Allah bize böyle bir can nasip etmis. Kist o zaman kaybolmuştu üc hafta sonrası. Bilen eşimin tarafından korumak istiyorum iste bende.

ay kaç tane down sendromlu dedikleri kadınların normal bebek doğurduğunu biliyoruz
o testlere güvenerek aldırmak büyük hata olur
ayrıca bir bebek sağlıksızsa sevilmemesi ne acı ve saçma
hitler mi o akrabalar sağlıksızları ele sağlıklı nesiller olsun filan ne acımasız bir düşünce tarzıdır...
Aynen belki ben abartıyorum ama kp in o sözlerinden sonra ister istemez böyle düsünüyorum. Bence kendi bile unutmustur o söylediklerini ama hepsi benim aklımda. O yüzden bebegimizi cok götürmek istemiyorum o tarafa.

Hic üzülme konu sahibi
Yakin bir arkadasim hamileyken doktorlar bu cocugu dogurursaniz yasamaz ölür, aldirmalisin bebegini dediler. Kiz hamileligi boyunca agladi, ama aldirmadi bebegi.

Cocuk su an 7 yasinda mashallah cok tatli ve zeki bir cocuk. Tek problem dogdugunda ayaklari egriydi, bu yüzden alci ve ameliyat cok yordu oglani. Ama bunlara ragmen cok mutlu bir cocuk ve futbol oynamaya bayiliyor.

Allahin dedigi olur, hic kimseyi takma kafana, hamile kalmak bile bir mucize degil mi ? Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah :)
İste bir daha hamile kalırsam baktırmıcam insana üzüntüden baska bir sey degil. Baktırmamızın sebebi de kp oldu.:(

Eşim daha tanışır tanismaz doktor çocuğum olmayabilirmis dedi demişti.. ben de walla benim de olmayabilir kim bilir demiştim..
Hiç düşünmeyin bile dogsun sağlıkla.. Sağlıklı bir ömrü olsun gerisi teferruat.. başlarına ne gelirse başımız üstünde yerleri var evlatlarimizin.. saçma sapan konusanlari da sustururuz yeri gelince.. siz güçlü bir anne olacaksiniz o kadar belli ki.. oğlunuz çok şanslı..
İnsallah daha da güçlü olurum oglum icin onun öyle cıkması durumunda onu korumam kollamam lazım. Gerekirse tedavisi olacaksa onu yaptırmak lazım.

Merhaba kızlar ben doğumumu yaptım. Cok şükür nur topu gibi bir evladım oldu. Doğumum normal dogum oldu fakat cok zor dogum yaptım. Bir bucuk gün sancı cektim en son açılmam olmadıgı icin suni sancıyla dogum yaptım. Daha önce bu konuyu acmıstım klinefer icin. Bebegim gayet saglıklı görünüyor daha test yaptırmadık yurt dısında olduğumuz icin. Sükür kavuştum yavruma. Umrumda degil klinefermiş saglıklı sıhhatli olsunda.

Klinefelter sendromu genetik mi oluyor ? Kromozom ve genetik bozuklarla mi alakalı kızlar

Merhaba kızlar ben doğumumu yaptım. Cok şükür nur topu gibi bir evladım oldu. Doğumum normal dogum oldu fakat cok zor dogum yaptım. Bir bucuk gün sancı cektim en son açılmam olmadıgı icin suni sancıyla dogum yaptım. Daha önce bu konuyu acmıstım klinefer icin. Bebegim gayet saglıklı görünüyor daha test yaptırmadık yurt dısında olduğumuz icin. Sükür kavuştum yavruma. Umrumda degil klinefermiş saglıklı sıhhatli olsunda.
gözünüz aydın çok mutlu oldum sizin adınıza. her çocuk özeldir sağlıklı olup olmaması bunu değiştirmiyor. hepsinin sevgiye ihtiyacı var. testleri yaptırdıktan sonra da haber verin lütfen:KK9:

Ben sürekli ağlıyorum. Hiç yok yere. Bu nolcak peki :KK43:
20. Haftada dörtlü testte ögrendim. Yumurta ile sperm döllenirken oluşuyor. Genetik olacağı gibi olusum sırasında da olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X