nasıl yani sen en küçüksen bayramda onların aramasını mı bekledin?Konuyu açıp acmamak da karasizdim ama içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Gurbette olmak çok zor ailen akraban herkeste uzaktasin gelenim gidenim olmaz kapimi çalan bir Allahın kulu yok o kadar yalnızım ama işte bunu ailem biliyor beni aramak akillarina bile gelmiyor sorsaniz ben küçüğüm benim aramam olurmuş.
Niye bu kadar değersiz hissediyorum kendimi halimi hatrimi neden sormuyorlar ki
Koca bir bayram geçti kimse demedi ariyayim diye en son ben aradım misafir geldi diye telefonu kapattık ve 3 gün geçti aramiyorlar
Bazen kendimi sahipsiz hissediyorum
Neden akillarina ben gelmiyorum ki
Tabiki Hayır bayram sabahi aradım hem babamı hem annemi konuştuk . Sorun şu ki beni aramiyorlarnasıl yani sen en küçüksen bayramda onların aramasını mı bekledin?
normal günlerde onlarda seni aramalı sormalı da bayramlarda küçükler büyüklerini arar
İşte bende bundan bahsediyorum kendimi geçtim torunlarinin sesini duymak istemezmisen aramışsın sonra kapatmışlar bence arasalardı iyi olurmuş.
şahsen babam beni aramasa tribe girerim hergün whatsaptan konuşuyoruz bi gün olmasa akşam unuttun beni diyorum
Canim 4 yaşında bir oğlum var çok şükür 6 senedir gurbetteyim calismiyorumBayramda senin araman doğrudur fakat normal günlerde onların da araması gerekir.
İlk zamanlar zor gelir sana anlıyorum bak çalışıyor musun?
Çalışmıyorsan hemen bebek yap ben oğlumla oyalanmıştım ailemden uzaktayken iyi oluyor.
Konuyu açıp acmamak da karasizdim ama içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Gurbette olmak çok zor ailen akraban herkeste uzaktasin gelenim gidenim olmaz kapimi çalan bir Allahın kulu yok o kadar yalnızım ama işte bunu ailem biliyor beni aramak akillarina bile gelmiyor sorsaniz ben küçüğüm benim aramam olurmuş.
Niye bu kadar değersiz hissediyorum kendimi halimi hatrimi neden sormuyorlar ki
Koca bir bayram geçti kimse demedi ariyayim diye en son ben aradım misafir geldi diye telefonu kapattık ve 3 gün geçti aramiyorlar
Bazen kendimi sahipsiz hissediyorum
Neden akillarina ben gelmiyorum ki
Bayramda zaten aradım hem ilk günü hemde üçüncü günü ama onlarda pek aramiyor belki işleri vardır diyorum ama ya aksamlarida mı akillarina gelmiyorumuzakta olan sensin ailen seni sürekli aramalı...benim erkek kardeşim 2 saatlik mesafede üniversite okuyor annem nerdeyse hergün arar...
tamam bayramda sen aramalıydın orada haklılar ama diğer günlerde onlarda arayıp halini hatrını sorabilir...
Yok turkiyedeyimYurt disindami yasiyorsunuz?
Turkiyeden kimse aramaz bizi, cok para yakar. Biz arariz hep turkiyedekileri.
Ben bunu desem kesin kuserler bana işte bende böyle hep içime atıyorumCanım aynı şeyleri ben de yaşadım.
Uzak yere gittim, ailemden bir Allahın kulunun aradığı yok(anne-baba hariç)
Her gittiğimde de halam,amcamlar,babaannem sitem ederdi.
Birgün fena patladım. "siz burda içiçesiniz. Orada yalnız olan benim! Kimin daha çok ihtiyacı var hal hatır sormaya"dedim. O günden beri sağolsunlar haftada bir ararlar. Tabii ben de arıyorum ama onlarda farkına vardırlar artık
Yok turkiyedeyim
Ben genelde öyle değilim yani sürekli meşgul bi insan değilim onlar hep meşgul olur yok gezmedeyim carsidayim sonra ararım derlerHm,telefonda belki "cok mesgulum kosusturuyorum, yetisemiyorum islere, hic uyuyamiyorum" gibi cumleler kuruyorsaniz laf arasi belkide ondandir.
Bos kaldikca bari uyusun kizimiz diyolardir. Olamazmi?
Musait oldugunda o arar zaten diyolardir.
Belkide ama bende bir zamanlar öyledim şimdi bakıyorum ben aramasam akillarina gelmiyorumbeklenti farklılığı olsa gerek. ben hiç kimseden beklemeden kafama göre estikce hep ben ararım :)
Ben genelde öyle değilim yani sürekli meşgul bi insan değilim onlar hep meşgul olur yok gezmedeyim carsidayim sonra ararım derler
Ben sana hak verdim canım darılman normal bi de oğlun varmış. Allah bağışlasın..İşte bende bundan bahsediyorum kendimi geçtim torunlarinin sesini duymak istemezmi
Amin canım SağolBen sana hak verdim canım darılman normal bi de oğlun varmış. Allah bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?