• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzülüyorum ama ailem farkında değil

açık açık söyle bence
ailene ihtiyacım . var özlüyorum arayın de kendi kendine küsüp oturma
bazen farkına varmıyorlar gercekten senin benim gibi düşünmüyorlar

Canim sen yalniz oldugun için herseyi dusunuyorsun ama ailenin mesguliyetleri varsa bu kadar duygusal bakamayabilirler yani mutlaka akillarina gelisin ama iyidir heralde mesguldur falan derler
Ama sen bu konudan bahset ilgi istiyorum niye aramiyorsunuz falan de yani

Hm, o zmn pekte avutamiycam canim.
Tum ailenizmi boyledir?
Mesela benim annemle ablam her gun konusur( ablam 10 dk lik mesafede).
Ablam aramayinca annem arattirir ara bakalim napiyo niye aramadi diye.
Bide halam var hic aramaz sormaz kendi kizlarini. Hatta o kdar geri cagda yasiyorki " kizinin dogumuna gidilirmiymis hic, ne kdar ayip bisy." Diyip bir kizinin dogumuna bile gitmemistir 2 kizindan. Hatta 1 hafta gitmez evlerine.
En son kardesi( amcam) gelinin dogumundan hemen snra evlerine bebegi gormeye gittide halam orda burda bunu ayipladi.

Karakter meselesi, bide eski cag akli.
Belki sizdede oyle seyler vardir.
Yok canım o kadar değil ama söyle söyliyim benim dogum yaptığımı duyar duymaz geldi baktı sağolsun her kış geldiğinde benim kisliklarimi hazırlar ben eksik biseyim olsa gönderir öyle ama işte aramaya gelince aramiyorlar sadece annem babam değil iki ablam var bir abim bide benden küçüğüm var onlarda aramiyorlar .ablalarima mesaj atarım hergün mesela onlarda nadiren ama işte gurbette olupta yanlız hissetmek çok kötü bende istiyorum ki onlarda beni arasın günlerce telefonum orda dursa eşimin dışında kimse aramaz :(

açık açık söyle bence
ailene ihtiyacım . var özlüyorum arayın de kendi kendine küsüp oturma
bazen farkına varmıyorlar gercekten senin benim gibi düşünmüyorlar
Bilmiyorum söylesem öyle onları uzecegimden korkuyorum ya da kuserler diye öyle içim içimi yiyip duruyorum işte :(

Canim sen yalniz oldugun için herseyi dusunuyorsun ama ailenin mesguliyetleri varsa bu kadar duygusal bakamayabilirler yani mutlaka akillarina gelisin ama iyidir heralde mesguldur falan derler
Ama sen bu konudan bahset ilgi istiyorum niye aramiyorsunuz falan de yani
Belkide ama sorun işte bende diyemiyoruki hersey yolundaymis gibi yaptım hep

Belkide ama bende bir zamanlar öyledim şimdi bakıyorum ben aramasam akillarina gelmiyorum
Bide şöyle bir durum varki biliyorlar ben hep yalnızım gelenim gidenim yok bunu dusunseler keşke psikolojik bunalıma giriyorum bu yüzden
anlıyorum canım. bende gurbetteyim. benimde tek bir allahın kulu kimsem yok. eşimin ailesine de ısınamıyorum. çok ağladığımı biliyorum kimsem yok diye. alışıyosun ya. kimsesizlik aynı kalıyor, sadece ilk zamanlarki kadar üzülmüyosun. geceleri uyuyamaz, oturur ağlardım. eşimi hırpalardım stresten :) çok iyi anlıyorum seni. oyalanacak şeyler bulmaya çalış. ne kadar üzülsende üzül değişmiyor gurbette olmak. ne kadar beklentin olursada olsun, hayal kırıklığın üzüntün o kadar fazla olur.

Üzülme canım aynen senin gibiydim bende . Kalbim yıllar içinde nasır tuttu üzülmüyorum artık herkesi ederi kadar arıyorum , Annem dışında kimseyi aramak içimden gelmiyor

anlıyorum canım. bende gurbetteyim. benimde tek bir allahın kulu kimsem yok. eşimin ailesine de ısınamıyorum. çok ağladığımı biliyorum kimsem yok diye. alışıyosun ya. kimsesizlik aynı kalıyor, sadece ilk zamanlarki kadar üzülmüyosun. geceleri uyuyamaz, oturur ağlardım. eşimi hırpalardım stresten :) çok iyi anlıyorum seni. oyalanacak şeyler bulmaya çalış. ne kadar üzülsende üzül değişmiyor gurbette olmak. ne kadar beklentin olursada olsun, hayal kırıklığın üzüntün o kadar fazla olur.
Çok zor gerçekten ben alıştım gibi bişey 6 sene oldu ama yinede insan çevresinde birilerini görmek istiyor

Üzülme canım aynen senin gibiydim bende . Kalbim yıllar içinde nasır tuttu üzülmüyorum artık herkesi ederi kadar arıyorum , Annem dışında kimseyi aramak içimden gelmiyor
Ama böyle kafayı da takmasak ne güzel olur işte insan yalnız kaldikca hep bunları düşünüyor

Konuyu açıp acmamak da karasizdim ama içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Gurbette olmak çok zor ailen akraban herkeste uzaktasin gelenim gidenim olmaz kapimi çalan bir Allahın kulu yok o kadar yalnızım ama işte bunu ailem biliyor beni aramak akillarina bile gelmiyor sorsaniz ben küçüğüm benim aramam olurmuş.
Niye bu kadar değersiz hissediyorum kendimi halimi hatrimi neden sormuyorlar ki :KK61:
Koca bir bayram geçti kimse demedi ariyayim diye en son ben aradım misafir geldi diye telefonu kapattık ve 3 gün geçti aramiyorlar
Bazen kendimi sahipsiz hissediyorum :KK43:
Neden akillarina ben gelmiyorum ki
:KK43::KK43:
Bence sizin aile dengeler konusunda sorunlu.
Bayramda onların aramasını bekleyen sen....
Normal zamanda tek olduğunu bildikleri halde aramanı bekleyen onlar..
Ciddi denge sorununuz var.

Bence sizin aile dengeler konusunda sorunlu.
Bayramda onların aramasını bekleyen sen....
Normal zamanda tek olduğunu bildikleri halde aramanı bekleyen onlar..
Ciddi denge sorununuz var.
Ya arkadaşım yazdıklarımı bi oku istersen
Birincisi denge sorunumuz yok çok şükür
İkincisi de bayramda ben onları aradım hemde iki kere bunu zaten benim küçük olduğum için aramam gerektiğini söyledim ve belirttim
Üçüncüsü de onlar evet yanlız olduğumu bilipde bende beklemiyorlar
Ve dördüncüsü sorun beni sürekli aramamalari
Ve beşincisi şurda sırf begeni almak için yazılanları okumadan yorum yapmayim ve denge meselesine gelirsek sende de böyle bir problem var galiba yazdıklarımı anlamamis sın

Ya arkadaşım yazdıklarımı bi oku istersen
Birincisi denge sorunumuz yok çok şükür
İkincisi de bayramda ben onları aradım hemde iki kere bunu zaten benim küçük olduğum için aramam gerektiğini söyledim ve belirttim
Üçüncüsü de onlar evet yanlız olduğumu bilipde bende beklemiyorlar
Ve dördüncüsü sorun beni sürekli aramamalari
Ve beşincisi şurda sırf begeni almak için yazılanları okumadan yorum yapmayim ve denge meselesine gelirsek sende de böyle bir problem var galiba yazdıklarımı anlamamis sın
Mükemmel Türkçe'nden anladığımız bu maalesef. Kendini ifade ettiğin kadar anlar insanlar seni.

Konuyu açıp acmamak da karasizdim ama içimi döküp rahatlamak istiyorum.
Gurbette olmak çok zor ailen akraban herkeste uzaktasin gelenim gidenim olmaz kapimi çalan bir Allahın kulu yok o kadar yalnızım ama işte bunu ailem biliyor beni aramak akillarina bile gelmiyor sorsaniz ben küçüğüm benim aramam olurmuş.
Niye bu kadar değersiz hissediyorum kendimi halimi hatrimi neden sormuyorlar ki :KK61:
Koca bir bayram geçti kimse demedi ariyayim diye en son ben aradım misafir geldi diye telefonu kapattık ve 3 gün geçti aramiyorlar
Bazen kendimi sahipsiz hissediyorum :KK43:
Neden akillarina ben gelmiyorum ki
:KK43::KK43:
arkadasim bende yurt disindayim 5 yildir evet tlf la aramak pahali fakat biz hergun skypten konusuuruz en az 1 defa
ben aramasam onlar arar nerelerdesin diye skypten viber den surekli iletisim halindeiyz sanki ayni evde gibiyiz
ailende internet yok mu

arkadasim bende yurt disindayim 5 yildir evet tlf la aramak pahali fakat biz hergun skypten konusuuruz en az 1 defa
ben aramasam onlar arar nerelerdesin diye skypten viber den surekli iletisim halindeiyz sanki ayni evde gibiyiz
ailende internet yok mu
Yok canım onlarda internet yok
Ayrıca yurt dışı değilim

Hanımlar lütfen rica ediyorum polemiğe girmeyin.

Back
X