evet herşeyin bir çağresi var bakalım tedavi süreci nasıl olacak nereye kaç seneye uzanacak en son çağre tüp bebek derseler denemek yapmak istemiyorumÜzülme canım,her şeyin bir çaresi var.Burada bir çok kez şahit oluyor pcolu hastaların gebe kaldığını.Ümidini kaybetme sakın.
Arkadaşlar Pco Lu olduğumu öğrendim tedavi görüyorum İlaç kullandım adet oluyorum ama hiç yumurtalarım çatlamıyordoktorum yumurtlama için kan testi yaptırdı ve Sonuç 0 Çıktı bir yandan Canım sıkılıyor bir yandan kendimi telkinliyorum üzülmemeye calısıyorum kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor benimi bulur hep saçma sapan şeyler başımdan hiç mi bela eksik olmaz bi insanın bütün herşey beni buluyor ama bi yandan şanslıyım eşim destek oluyor. Kayınvalidem destek oluyor ellerinden geleni yapıyolar. Yumurta olayı yüzünden kendimi artık tavuk gibi görür oldum Yumurtlama sıfır dedi (((((((((((((((((((((((((((((((((((
Yeni evliyiz 1,5 Sene Canım ama eşimde çok özeniyor istiyor sağolsun sürekli destekcimdir 9 aydan beri korunmuyorum 2 veya 3 aydan beri tedavi görüyorum eşim 28 yaşında baba olmak istiyor buda onun en doğal hakkı komşu çocuğunu seviyoruz özeniyo bende üzülüyorum aslında olmazsa evlatlık alırız falan demeye başladıPcolu birçok bayan hamile kalabiliyor canım.Üzme kendini,stresten uzak durmaya çalış.Bizimde bebeğimiz olmuyor,çok iyi anlıyorum seni....Kaç yıllık evlisin,ne kadar süredir korunmuyorsunuz.Bak eşinde destekmiş ne güzel,sağolsun benim eşimde hep yanımda.Düşünsene birde onun tarafından üzüldüğünü,ozaman daha zor olurdu sabretmek.
Kaybetme ümidini.Dua,bol bol dua.İnşaallah bizimde meleklerimiz olacak,yürekten inan buna canım....
İnşallah da ne biliyim insan kendini bi garip hissediyor açıkcası eşimden allah razı olsun bu konuda sen ben gözüyle bakmadı olaya biz diye bakıyor en büyük destekcim bi kere bile olumsuz sözünü duymadım yada kötü bi kelime kullanmadı onu çok seviyorumallah acil sifalar versin.. ama bu durumda hamile kalan cok sayida kadin var.. uzulme sen allah hersyin en hayirlisini versin !
Duzensiz adet gunlerin gebe kalabilme ihtimalini dusursede basari yakalayabilirsin .. canim bide ailen destek oluomus kendini uzersen psikolojinde bozulur.
Bende denerim ozaman inşallah işe yararBende ona benzer bırsey aktar bı gun bana cıvan percemı macunu onerdı. Adet gordukten sonra 20 . Gunden sonra adet olana kadar sabah aksam ye dedı
Sımdı duzene gırdı cok sukur
Bıde propolıs ve polen tozu 100 gr alıp balla degerlendırmenızı onerırırım cok guclu bır hucle yenılıyıcısıdırEki Görüntüle 580176
Yeni evliyiz 1,5 Sene Canım ama eşimde çok özeniyor istiyor sağolsun sürekli destekcimdir 9 aydan beri korunmuyorum 2 veya 3 aydan beri tedavi görüyorum eşim 28 yaşında baba olmak istiyor buda onun en doğal hakkı komşu çocuğunu seviyoruz özeniyo bende üzülüyorum aslında olmazsa evlatlık alırız falan demeye başladı
mesela geçen ay 20 sinde olduysam bu ay 16 veya 17 sinde oluyorum 3-4 gün erken adet oluyorumBu arada adetlerin nasıl?Düzensiz mi?Her ay düzenli adet oluyor musun?
İnşallah Rabbim sanada bebek nasip eder.çok zor bi durummmmmmmBizimde 2.5 yıl oldu.Anlıyorum hissettiklerinizi,ben çocuklarla çok haşır neşirimdir,çok severler beni.Komşularımızın küçük çocukları gelir,onlara özel sofralar hazırlarım,sarılır çizgi film izlerim,eşim beni öyle görünce çok mutlu olur.Kendi evladım olmasada,evimin içinde çocuk sesi duymak çok hoşuma gidiyor.Farklı bir kimliğe bürünüyor ev çocukla.Rabbim inşaallah bizede nasip eder canım.
Eşine destek olmaya çalış,ümidini erken kaybedecek gibi sanki.Olumsuz düşünmemeye çalışın.Her zaman bir ümit vardır.Olmayacakları bile olduran Rabbim.Şuan olmasa 3 ay sonra 5 ay sonra olur.Söylemesi kolay gibi gelsede,zorlanıyorum yazarken.Çünkü bende yaşayan biriyim bunları.Evlat acısı ve özlemi,tarif edilemeyecek kadar acı bir duygu.
İnşaallah tedavin olumlu sonuçlanır ve hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı güzel bir bebeğin olur
İnşallah da ne biliyim insan kendini bi garip hissediyor açıkcası eşimden allah razı olsun bu konuda sen ben gözüyle bakmadı olaya biz diye bakıyor en büyük destekcim bi kere bile olumsuz sözünü duymadım yada kötü bi kelime kullanmadı onu çok seviyorum
Ben çok sabırlı bir insanım dert di çileyi göğüslenirimde yumurta yumurta denile denile kendimi acaip hissediyorum acaba tavukmuyum diye düşünür oldum canım sıkılıyor kafa dağıtmaya ihtiyacım var galibaAllah bozmasin canim o yaninda oldukca herseyi atlatirsin hayirlisiyla sen yeterki inan ve sabret
tşkr ederim canımmmmmm dua et tamamı rabbim isteyen herkese evlat versinPcolu cok yakın bir arkadasım defalarca tüp bebek aşılama ufak ameliyatlar oldu uc sene icinde
Ocak'ta yeniden tüp bebek yaptıracaktı ki hiç tedavisizz gecen ay hamile haberini aldık:)))
Hiç uzme kendini Rabbim yeter ki ol desin
Senin kv den esın destekçinmis ne mutlu sana,arkadaşımın uc senedir burnundan getirdiler
İnsallah tezzamanda evlat sahibi olmak isteyen herkesin saglikla evlatları olur
tşkr ederim canımmmmmm dua et tamamı rabbim isteyen herkese evlat versin
Bende Dua ediyorum Rabbimiz Senide Annelik Vasfına kavuştursun İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhEtmezmiiyim hem kendime hemde evlat hasreti çeken melekannelerine tüp bebek aşılama tedavisi olanlara olmayanlara herkese sürekli dua ediyorum
Tez zamanda saglikli bebeklerimiz olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?