Üzülüyorum bir yandan üzülmemeye Çalışıyorum. Dertleşmeye İhtiyacım var

İnşallah Ağızından bal damlıyor sağol güzel sözlerin için

inşallah Allahım çok bekletmeden hayırlısıyla doldursun kucağını evini bebeişlerle
bizimde olmuyor 6 senedir neler yaptık neler çektik bir biz biliriz birde Rabbim bilir
bitkisel tedaviler 5 kere tüp bebek 1 aşılama rahim filmleri laparoskopi
daha hala uğraşıyoruz bugün genetik testleri için hastaneye gideceğiz yine
bizimle aynı sene evlenenler bizden seneler sonra evlenenler 2. bebeklerini kimi doğurdu kimi hamile
ama Allahıma bin şükürki hem kendi ailem hem eşimin ailesi çok destek oluyor
ya eşim yada ailesi başıma kaksa ne yapardım Allah korusun (sorun benim tüplerim kapalı ve rezerv azlığım var)
32 yaşındayım eşim 34
Rabbim herşeye gücü yetendir imkansız görünenleri ''ol'' deyip oldurandır sonsuz rahmet sahibidir
inşallah senin benim ve bütüüüüüünnn isteyenlerin en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

Bizim de olmadı 1,5 yıldır,çok üzülüyorum.Adetlerim düzenli,usg de bir şey çıkmadı,hormonlarıma bakılacak ama gidemedim.Eşim doktora gitmek istemiyor bir türlü.

bizimde 1.5 yıldır olmuyor

biz erken farkedip dr gittik 6 ay olmadan..

eşimde sayı hız azlığı var..bende bişey çıkmadı ama bilmiyorum

1.5 yıldır ilaç vitamin kür ne varsa yapmaya çalışıyoruz..

1 tüp bebek denedik ama tutmadı...

Allah hayırlısını versin..

Kendimden biliyorum, "üzülme, takma kafana" demekle olmuyor, insan ister istemez takıyor üzülüyor onun için bu konuya hiç girmeyeceğim.
ben de burada gördüğüm her pko topiğine birşeyler yazmaya gayret gösteriyorum, belki birinin az da olsa gönlüne su serperrim diyerek..
2009 da evlendim 2010'un başında pko çıktı ortaya. 50 günde bir olan adetler, 52 kilodan 70e fırlamalarım derken.
2010 eylülünde Klomen tedavisiyle hamile kaldım ve Allaha şükür şu anda 19 aylık bir kızım var maşallah...
şimdi çok utanıyorum düşündükçe ama, çok isyan ettiğim tedaviden vazgeçtiğim bir dönemde öğrendim kızımı...Allah beni affeder umarım o isyanlarım için...
siz ve sizler gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklısını ve hayırlısını diliyorum...
Bu bir sınav dünyası ve iyi kötü herşeyin bir sebebi var. Tedavi adına elinizden geleni, imkanlarınızın elverdiğini yapın ve Allaha sığının...diyebileceğim tek şey bu...

Rabbimin bir bildiği vardır canımmm Rabbim en kısa sürede hayırlı evladlar versin hepimize

Bizim de olmadı 1,5 yıldır,çok üzülüyorum.Adetlerim düzenli,usg de bir şey çıkmadı,hormonlarıma bakılacak ama gidemedim.Eşim doktora gitmek istemiyor bir türlü.
hormonlarına baktır canımmm eşini altan alarak konuşmayı dene Rabbim hepimize evlad bağışlasın

aminnnnnnn inşallah canımmmm

Herkez Kendindeki Gelişmeleri Haber versinnnn Canlarımmmm....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…