Eşimle severek evlendik. Ben 2 sene önce kpss döneminde kilo aldim veremedim yolum uzundu yemek düzenim yoktu. Evlendim vermeye çalışıyorum.zaten yememde problem yok çok yemiyorum sindirimimde problem var çabalıyorum. Velhasıl eşim arada daha fazla spor yap vs diyor tamam diyorum yapıyorum da. Ama yatakta yakınlaşirken şurada ki fazlalığı ver şurda fazlalık var deyince sinirlerim çok bozuluyor. Bütün heyecanım gidiyor. Çevremdeki herkes çok beğenir. Kilo fazlaligim dışında hiç bişey yok. Ama özgüven gidiyor bende. Belki de bu yüzden zevk alamıyorum doğru dürüst konsantre olamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boyunuza göre öyle çok ta abartılacak bi kilonuz da yokmuş:44:168 boy 70 kiloyum 24 yaşındayım
kusura bakma esın tam bır ökuzmuş.bende kılo aldım doğumdan sonra.bana esım boyle bır laf etse bırak yakınlaşmayı atarım adamı yatakdan hatta odadan vallainsan bıraz destek olur yada tesvık edıcı konuşur bune boyle be terbıyesız......
Normalde çok sevecen biridir. Hiç kimseye konu ne olursa olsun kırıcı konuşmaz. Bana da hep güzellikle söyler spor sağlıktir vs ama yatakta söyleyince bütün heyecan gidiyor kendimi gizleme derdine giriyorum
kırıcı konuşmaz dıyorsunda bır kadın ıcın en kırıcı cumleler kılosuyla ılgılı olanlardır degılmı....sende oyle deıdıgınde hadı cnm ben uyucam dıyıp dönsen arkana bak bıdaha oyle dıyor mu
Şuan o işin ortasında o lafindan sonra döndüm kıç.mı yazdim işte :)
boyunuza göre öyle çok ta abartılacak bi kilonuz da yokmuş:44:
Biz kadınlar zaten herşeyden nem kapıyoruz bide açık açık söylendimi depresyon sebebim olur valla.
Kesinlikle tavrı hoş değil ama size hırs olur en azından kötüsünün iyisi .
yataktayken demesi kötüymüş. dön totonu yat. iyi çözüm.
içerlediğimiz her durumda ilk uyuyan onlar oluyor zaten.Sonra sirnaştı bırak dedim döndüm. Benim sinirden uykum kaçtı beyefendinin poposunda pireler uçuşuyor ...
Ben senin yerinde olsam mors ederdim onu .Valla bana hırs olmuyor daha çok sinir olup büyütüyorum gözümde. Hem stresten tatli ihtiyacı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?