Üzülüyorum ,sinirleniyorum !

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Eşimle severek evlendik. Ben 2 sene önce kpss döneminde kilo aldim veremedim yolum uzundu yemek düzenim yoktu. Evlendim vermeye çalışıyorum.zaten yememde problem yok çok yemiyorum sindirimimde problem var çabalıyorum. Velhasıl eşim arada daha fazla spor yap vs diyor tamam diyorum yapıyorum da. Ama yatakta yakınlaşirken şurada ki fazlalığı ver şurda fazlalık var deyince sinirlerim çok bozuluyor. Bütün heyecanım gidiyor. Çevremdeki herkes çok beğenir. Kilo fazlaligim dışında hiç bişey yok. Ama özgüven gidiyor bende. Belki de bu yüzden zevk alamıyorum doğru dürüst konsantre olamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

boy ? kilo ? yaş kaç ?
ayrıca sizi olduğunuz gibide sevmeli ..
aşırı mı kilolusunuz ..

ay ben zaten cok kompleksliyim bu konuda, bir de sevgilim boyle seyler dese bir daha hic sevismem ve sinirden yemek yiyerek olurum sizin ozguveniniz yuksek bence bu iyi bir sey.
kac kilosunuz ki?

kusura bakma esın tam bır ökuzmuş.bende kılo aldım doğumdan sonra.bana esım boyle bır laf etse bırak yakınlaşmayı atarım adamı yatakdan hatta odadan valla insan bıraz destek olur yada tesvık edıcı konuşur bune boyle be terbıyesız......

168 boy 70 kiloyum 24 yaşındayım

Normalde çok sevecen biridir. Hiç kimseye konu ne olursa olsun kırıcı konuşmaz. Bana da hep güzellikle söyler spor sağlıktir vs ama yatakta söyleyince bütün heyecan gidiyor kendimi gizleme derdine giriyorum

kırıcı konuşmaz dıyorsunda bır kadın ıcın en kırıcı cumleler kılosuyla ılgılı olanlardır degılmı....sende oyle deıdıgınde hadı cnm ben uyucam dıyıp dönsen arkana bak bıdaha oyle dıyor mu

Senin yerinde olsam eşimi utandırırdım . Öncelikle kendim için tabi istiyorsam kilo verir ve onu süründürürdüm bu ne ya evlendikten sonra erkekler salsın kendini göbekli bişey olsun sonra hatunlara bulsun yok öyle . Feminist damarlarım kabardı yeminlen

Biz kadınlar zaten herşeyden nem kapıyoruz bide açık açık söylendimi depresyon sebebim olur valla.
Kesinlikle tavrı hoş değil ama size hırs olur en azından kötüsünün iyisi .

Şuan o işin ortasında o lafindan sonra döndüm kıç.mı yazdim işte :)

boyunuza göre öyle çok ta abartılacak bi kilonuz da yokmuş:44:

Bölgesel kilom var. Hepsi kalçada yoğunlaştı gerçi vücut tipim böyle. 50 kiloyken de kalcam sivriydi arkaya doğru. Belim kol bacak falan incedir yani. Bu arada erkeklerin büyük kalça sevdiği yalanmis.en azından benimki için durum bu !

Biz kadınlar zaten herşeyden nem kapıyoruz bide açık açık söylendimi depresyon sebebim olur valla.
Kesinlikle tavrı hoş değil ama size hırs olur en azından kötüsünün iyisi .

Valla bana hırs olmuyor daha çok sinir olup büyütüyorum gözümde. Hem stresten tatli ihtiyacı hissediyorum

yataktayken demesi kötüymüş. dön totonu yat. iyi çözüm.

Sonra sirnaştı bırak dedim döndüm. Benim sinirden uykum kaçtı beyefendinin poposunda pireler uçuşuyor ...

Sonra sirnaştı bırak dedim döndüm. Benim sinirden uykum kaçtı beyefendinin poposunda pireler uçuşuyor ...

içerlediğimiz her durumda ilk uyuyan onlar oluyor zaten.

Valla bana hırs olmuyor daha çok sinir olup büyütüyorum gözümde. Hem stresten tatli ihtiyacı hissediyorum

Ben senin yerinde olsam mors ederdim onu .
Şöyle bir durum da var ama demek ki sen de o potansiyeli görüyor ki istiyor.
Sırf karısı şişman diye boşayanını gördüm kadın inat etti zayıflamadı adam harbi boşadı , adamlar da kendince haklı tv de görüyorlar devamlı mankenleri ,bizden de öyle bekliyorlar.Amaan salla can boğazdan gelir ye iç kuzum beğenmeyen beğenmesin

Bence tek sorun yatakta demesi ve dile getiriş şekli.

Siz evlisiniz yani yarın öbür gün o kilo alsa sen demeyecek misin aşkım kilo aldın sanki dikkat et, spor yap vs diye.

Ben katılmıyorum açıkcası insan sevdiğini olduğu gibi sevmeli lafına bunu biz kadınlar uyduruyoruz ya da böyle avunuyoruz. Ben de erkek arkadaşımı çok seviyorum ama sağlık sorunu olmadan sırf boğazını tutamadığı için fazlaca kilo alsa dillendiririm uygun bi'dille.

Doğum yapsaydın doğum kilon olsaydı veya sağlık sorunundan dolayı kilon olsaydı ve eşin bunu dillendirseydi çok ayıp olurdu ama bu şekilde eşin olarak normal buldum ben dediklerini. He biz kadınlar kırılır mıyız buna illa ki kırılırız.

Ama yine de bence tek sorun neyi, nerede, ne şekilde söylediği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…