Üzülüyorum ,sinirleniyorum !

Böylelerine gerçekte uyuz oluyorum bende zayıf biri değilimdir 1.65 boy 62 kg yım ama eşim aksine benim kilo vermemem için elinden gelen bütün yolları deniyor yemek yiyoruz birlikte mesela benimki bitti diyelim kendi yemeğini vermek istiyor bana aç kalma benimkini de ye diye, insanlar çok tuhaf ben senin yerinde olsam bende onun bir açığını zayıf yanını bulur sana yaptığının aynısını yapardım tepki verirse de nasıl oluyormuş bende bu duyguları yaşıyorum işte dersin

Kızlar cevaplarınızdan dolayı çook teşekkür ederim. Ben uyurken not yazmış sabah.Ben işe gittim geldim yeni gördüm şimdi.özür dilerim bir daha olmayacak ,seni ne kadar çok sevdiğimi zaten biliyorsun çok çok özür dilerim falan filan.sabah da mesaj attı mesajla özür diledi.akşam geldiğinde ne yapmalıyım sizce ? yumuşamalı mıyım ? :26:

Bence zayıf birisin benim ki de meyve falan bol yememi ister ama başka şeylere ye demez tabi ben açığını bulamam kilo konusunda.formunda çünkü.cılız da diyemem çünkü kasları falan var spor yapmış çocukluğundan beri ama öyle çok çok yapılı değil.mesela yanakları daha etli olabilir dur ben de bunu söyleyeyim ona o zaman

Yok be tatlım bir basen var bütün kilo orada toplandığı için zayıf durmuyorum mesela bende kılo olarak bakma farklı bir yerden bul kusurunu kusursuz kımse yok bu dunyada

zencefil çayı iç tatlım haftada 700 gram 1 kilo gidiyor hatta şu an sana yazarken içiyorum:)

Günde kaç bardak içiyorsun peki ?

yemeklerden öncec içiyorum bide sabah kalkınca içiyorum üç dört bardak oluyor bazen geçiyor bile birde evde içerken içine bir diş sarımsak atıyorum sarımsaklı olunca daha çok yağ yakıyor birde saç için iyi oluyor sarımsak bu hafta 700 gram verdim çook mutluyum

Uzatma bence.Hatasını anlamış.Sen de ne hissettiğini anlat,kapansın.

hazır mı yoksa aktarlardan alıp kendiniz mi yapıyorsunuz? Hazır mı deken sallama çay şeklinde mi?

Uzatma tatlim sakin sakin neler hissettigini anlat kirildigini soyle empati kurmasini iste bak pisman olmus zaten.

Ama yinede kendin icin oncelikle saglik icin kilo vermek istiyosanda ver gerci kilolu bile sayilmazsin. Kocanada kendini ne kadar begendigini ozguveninin tam oldugunu hissettir bida yapmaz boyle seyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…