selam kızlar çok kötüyüm artık gücüm kalmadı yoruldum bittim sevgilim çok acımasız şimdi biraz uzun olacak ama başa döneyim herşey çok güzeldi birden işte mesajlaşmaktan sıkıldığını söylemeye başlamıştı bundan 5 ay önce falan ayrılıp barışmalarda oldu kendisi bir aylığına ekimde ingiltereye gidip geldi ailesi ile döndüğünde yine eskisi gibi iyi olduğunu görünce demekki seviyor dedim hediyeler falanda getirmiş sevmeyen düşünmezdi almazdı dedim iyice güvendim güvenince istediği her akşam cıkıp gezebileceğini tafra yapmıcagımı söyledim oda kabul etti ertesi gün birden birşeyden tartışma çıktı tartışma büyüdü uzattıkça uzattı ikimizinde facebooku yoktu face açıcam dedi bende açmıcaksın dedim anlaşşmıştık hem kendin kapatmıştın dedim hayır yinede açıcam dedi açıcaksın açmıcaksın kavgasının sonunda gitti actı face acarsan ayrılırım dedim yinede actı bende ayrıldım akşamına barıştık ama bundan sonra ben böyleyim gezicem eğlenicem facede olacak ayrılmayacaktık birdaha ayrılmak yok demişin yapmayacaktın dedi alttan almama ragmen tavırlı tavırlı davrandı inadına gittim bende face actım şifreleri verelim dedim hayır dedi benim erkek onun kız arkadaşları yoktu öyle anlaşmıştık gitti eskiden yakın kız dostlarımı eklicem deyip onlarıda ekledi şimdi benden çok onlarla konuşuyor yetmez gibi birde facede kavga ettik gitti dface duvarında bana kızdı herkesin göreceği yerden bende altta kalmadım bende laf söyledim sonrada faceden sildim bunu bu kabalığa karsı onunla olamazdım onu silince baktım bunun facene duvarı acıktı bir kız daha eklemiş o sırada benide bir oğlan ekledi inadına kabul ettim öfkeyle sonra ertesi gün oğlanı hemen sildim bu bana mesajlar attı işte yine barıştık ama bana sana güvenmiyorum beni silip erkek ekledin deyip duruyor sürekli eziyet ediyor facede arkadaş olarakda kabul etmiyor neymiş onu sileni eklemezmiş e ben senin sevgilinim diyorum olabilir silmeyecektin diyor o kızlarla konuşuyor sözde dostları tamam dedim kız arkadaşın dostun madem beni eklesin dedim eklemedi kız gittim kızı ekledim kabul etmedi mesaj attım kıza neden kabul etmiyorsun tatlım diye kendimi küçültüp cevap bile yazmadı sevgilime sordurdum biz ciddi olmadan beni kabul edemezmiş kız ne kadar uyuz bişy şimdi kız sevgilisinden ayrılmış benimki ile yakın yetmez gibi birde sevgilim facede hep ayrılıkla ilgili şeyler paylaşıyor ortak arkadasımıza sordum barı ilişkisi var yap diyorum onuda yapmıyor ayrılmıyorda benden ben ayrılmk işisteyinbcede izin vermiyor ne olcak böyle seviyor mu beni amacı ne