Uzun beraberligin getirdigi sorunlar..

Uzun beraberligin getirdigi zorluklar var?

• Evet

OY: 33 89,2%
  • Hayir

OY: 4 10,8%

• Ankete Katılan
    37

Ece-02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
19
3
1
34
Merhabalar,

sevdigim adamla 4 senedir birlikteyiz. O 28 ben 27 yasindayim.
Kendisi umursamaz ve biraz fazlasiyla vurdumduymaz birisi. Beni görmek istedigini dile getirir ama nerdeyse hic gelemez.. Senede toplam 10-15 defa görüsmüslügümüz var, her ne kadar bunu dile getirsemde ve kavga etsekte kendi bildigini yapiyor. Bir saat uzaklikta oturuyor ve ikimizde büyük sehirde kaliyoruz. Kendi arabasi yok, babasinin veya arkadasinin arabasiyla gelir buldugunda. sirf 1 saat uzaklikta oturuyor.
Beraber oldugumuzu ailem biliyor ve artik ciddiyet istiyorlar. Evlilik konusunu 2 senedir ben aciyorum kac defa tartistigimiz oldu kendide istiyor ama 2 senedir önce is bulcam ondan sonra evlenelim diyor, yasimizin gectigini önemsemiyor. Ve bu sene ya ayriliriz ya da nisanlaniriz dedim, onun üstüne iyi tamam 4-5 aya nisani takariz dedi ama dügünü isi bulunca yapariz diyor. Ben demezsem konu öyle kalicak anca bir gün is bulacakta gelecekte isteyecekte. Beni beklettigini düsünüp baska bir cözüm bulup acele edebilirdi diye düsünüyorum.. Muhabbetimiz ve sevgi var ama elefonda konusmak degil sirf mesajdan iletisimdeyiz. ve görüsmede az olunca insan tereddüt ediyor ne kadar rahat bir insan diyor. Ben bununla nasil evlilik sürdürecegim biraz ürkütüyor beni..
Sizce 28 yasindaki seven adam 4 sene bekletir mi? Bence seven ve ciddi olan bir adam bahane aramaz, bir yol bulur bir an önce nisanin takar ve evlenir..

Sizin fikirleriniz ney, ya da buna benzer bisey yasayan oldumu..

Ailesi ne diyor canım bu da çok önemli ve sevgilinin işi yoksa bu daha da önemli bir sorun çaba göstermiyorsa işi olması için bu daha da zor :/

22 yaşındayız, ikimizin de okulumuzun son senesi bu yıl. Şimdiden iş arayışındayız ki biz de uzun zamandır birlikteyiz biraz daha beklemeyelim, her şey yoluna girsin diye... Bence ciddi bir şekilde yüz yüzeyken konuşun bu durumu çünkü 28 yaş 4 yıldır birlikteliği olan biri için erken de değil ve henüz işi yokmuş...

Sizi umursamayan, sizle birlikte olmak için çaba sarf etmeyen, evliliğin lafını dahi etmeyen biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?
Çok pişman olursunuz, nişanı bir kenara bırakın bir an önce ayrılın.

Adamı iteleye iteleye nikah masasına kadar oturtacaksin. Sonra ?
Yorulursun, sıkılırsın ve çok da pişman olursun .

Bence yakınlarında sevgilisi vardır .yoksa da dönem dönem olmuştur .birlikte vakit geçirmeyi istemeyen erkeğin muhakkak bir problemi vardır .

Bu adamdan adam olmaz. Sizind erdiniz uzun iliski, mesafe vb degil adamin asiri derecede tasasiz ve sorumsuz olmasi. 27yasinda adam is bulmak icin caba gostermiyor diyorsun. Adamin hicbir cabasi yok sen boyle bir sogan erkegiyle evlenip ne yapicaksin? Bu yilin sonunu falan ekleme, simdi ayril.

bu adamın evlenmeye niyeti yok gibi duruyor. evlenmek için çaba sarfetmeyen bi insan ile aynı yolda yürünmez. sizi oyalıyor sanırım, bahaneler ile geliyorsa, evlilik niyeti yoktur, hadi sebebin olur, nedenlerin olur neyse de. 4 sene demişsiniz, uzun bir zaman. evlilik niyeti olup uzun süren ilişkiler bi yerden sonra kopuyo artık, sonu evlilik ile bitmeyince. ...

Canim bu ilişki seni yorar. Erkekler bizim gibi degil, daha umursamaz olabiliyor ozellikle evlilik konusunda.
Sen geri cekeceksin kendini. Gitmeyeceksin görüşmeye. Sorarsa soz yok nişan yok ailen izin vermiyor diyeceksin. Soguk duracaksin, arayinca bir programim var bir yere yetismem gerek sonra konusalim mi deyip kapatacaksin. Sorarsa arkadasimin sozu vardi diyeceksin. Ciddi ciddi ne var niye böyle olduk diye konusma acarsa benim artik hayatta farkli beklentilerim var, gençliğimi en güzel yillarimi telefonda mesajlasarak 15te bir görüşerek ergen gibi gecirmek istemiyorum, benim sorumluluk sahibi olgun bir erkeğe ihtiyacim var, ergen avutamayacagim diyeceksin.

Ben 27 eşim 29du çıkmaya başladık. 1 saat uzakta ayrı şehirlerdeydik. Her hafta sonu kalktı otobüsle de olsa geldi benimle görüşmek için. 1 seneye de evlendik. Ben sana söyleyeyim niyeti ciddi olan adam senin erkek arkadaşın gibi davranmaz.

Zaman öldürüyor gibi birde uzadıkça zaten olmayacak uzun ilişkiler olsa da başladığı gibi değil de çabucak bitiyor.

Bence evlilik planı yapmak yerine ilişkinizi gözden geçirin. Altı üstü bir saatlik yoldan sizi görmek için gelmeye üşenen, ayda yılda bir yüzyüze geldiğiniz, telefon konuşması dahi yapmadığınız adam size değer veriyor mu sizce? İş konusunda söylediği doğru, evlenseniz yeme-içme, faturalar, kira derken büyük bir maddi yükün altına gireceksiniz, parasız olacak iş değil. Ama 28 yaşına gelmiş adam hala neden kendi ayakları üzerinde duramıyor? Acaba her konuda sorumluluk almaktan mı kaçıyor?

Üzgünüm sizin adınıza ama bu adamın size aşık değil malesef.
Aşık adam senede 15 kez görüşmez.görüşemez.duramaz yani özleminden düz duvara tırmanır sırf yüzünüzü görmek sesinizi duymak için.
konuşmak istemeyip Msjlaşması bile çok şey anlatıyor aslında.msjlar ruhsuz harfler yığını...
Tlf sonunda söylenen kısık sesli bir seni seviyorım'u duymakla msjlaşmak bence kesinlikle aynı şey değil olamazda.

1 saatlik mesafe görüşmemek için sebep mi, insan sevdiğini özler , görmek için can atar.
Bu yaşlarda ve 4 senelik bir ilişki de hala görüşemeyince, onu da geçtim telefonla bile konuşamayıp, mesajla nasıl bir ilişki yaşıyorsunuz, nasıl tanıyorsunuz , nasıl birbirinizin hayatınızdan haberdarsınız, hayatınızın içindesiniz!
Hayatında başka biri olma olasılığı bile var bence ya da duygularda eksiklik var.

Eşimle aramızda 45 dk mesafe vardı.
Bizde İstanbuldayız.
İstisnasız haftada en az 5 gün görüşürdük.
Hiç ne yorgunluğunu bahane ederdi ne ulaşımı.
Araçlarımız vardı ama bazen babasına bırakırdı yinede ortak bi yerde buluşurduk.
Bu tamamen istemekle alakalı.

Arkadaşımın da aynı sizin gibi sevgilisi vardı.
2 yıldır birliktelerdi.
Bir kere bile gitmedi adam kızın yanına.
Devamlı arkadaşım gidiyordu.
Şimdi ayrıldılar.
Malesef öyle adamlar sizden çok kendilerini seviyorlar.
Ve böyle adamlarla ne yapıp edip zorla evlenen kadınlar gelip buraya konu açıyor mutsuzuz diye.
Daha geçen vardı bi tane.
Eşim evlilik insanı değil diye ama bi şekilde evlenmiş işte.
Adam hala bağımsız kendi hayatının derdinde yalnızca.

Merhabalar,

sevdigim adamla 4 senedir birlikteyiz. O 28 ben 27 yasindayim.
Kendisi umursamaz ve biraz fazlasiyla vurdumduymaz birisi. Beni görmek istedigini dile getirir ama nerdeyse hic gelemez.. Senede toplam 10-15 defa görüsmüslügümüz var, her ne kadar bunu dile getirsemde ve kavga etsekte kendi bildigini yapiyor. Bir saat uzaklikta oturuyor ve ikimizde büyük sehirde kaliyoruz. Kendi arabasi yok, babasinin veya arkadasinin arabasiyla gelir buldugunda. sirf 1 saat uzaklikta oturuyor.
Beraber oldugumuzu ailem biliyor ve artik ciddiyet istiyorlar. Evlilik konusunu 2 senedir ben aciyorum kac defa tartistigimiz oldu kendide istiyor ama 2 senedir önce is bulcam ondan sonra evlenelim diyor, yasimizin gectigini önemsemiyor. Ve bu sene ya ayriliriz ya da nisanlaniriz dedim, onun üstüne iyi tamam 4-5 aya nisani takariz dedi ama dügünü isi bulunca yapariz diyor. Ben demezsem konu öyle kalicak anca bir gün is bulacakta gelecekte isteyecekte. Beni beklettigini düsünüp baska bir cözüm bulup acele edebilirdi diye düsünüyorum.. Muhabbetimiz ve sevgi var ama elefonda konusmak degil sirf mesajdan iletisimdeyiz. ve görüsmede az olunca insan tereddüt ediyor ne kadar rahat bir insan diyor. Ben bununla nasil evlilik sürdürecegim biraz ürkütüyor beni..
Sizce 28 yasindaki seven adam 4 sene bekletir mi? Bence seven ve ciddi olan bir adam bahane aramaz, bir yol bulur bir an önce nisanin takar ve evlenir..

Sizin fikirleriniz ney, ya da buna benzer bisey yasayan oldumu..
4 sene birliktelik bir şeyleri ciddi düşünmek için yeterli bir süre. Burda önemli olan sevgilinizin tavrı. Ben bu tavrı tanıyorum yani sevgiliniz size sırf sizi geçiştirmek için evlenelim diyor gibi duruyor burdan. Birde bastırdığınız için daha çok ters tepiyor olabilir. Aranızdaki sevginin boyutunu bilemem o yüzden hemen ayrılın diyemem ama evlilik düşünmeyin böyle net olmayan bir insanla.

Back
X