Merhabalar,
sevdigim adamla 4 senedir birlikteyiz. O 28 ben 27 yasindayim.
Kendisi umursamaz ve biraz fazlasiyla vurdumduymaz birisi. Beni görmek istedigini dile getirir ama nerdeyse hic gelemez.. Senede toplam 10-15 defa görüsmüslügümüz var, her ne kadar bunu dile getirsemde ve kavga etsekte kendi bildigini yapiyor. Bir saat uzaklikta oturuyor ve ikimizde büyük sehirde kaliyoruz. Kendi arabasi yok, babasinin veya arkadasinin arabasiyla gelir buldugunda. sirf 1 saat uzaklikta oturuyor.
Beraber oldugumuzu ailem biliyor ve artik ciddiyet istiyorlar. Evlilik konusunu 2 senedir ben aciyorum kac defa tartistigimiz oldu kendide istiyor ama 2 senedir önce is bulcam ondan sonra evlenelim diyor, yasimizin gectigini önemsemiyor. Ve bu sene ya ayriliriz ya da nisanlaniriz dedim, onun üstüne iyi tamam 4-5 aya nisani takariz dedi ama dügünü isi bulunca yapariz diyor. Ben demezsem konu öyle kalicak anca bir gün is bulacakta gelecekte isteyecekte. Beni beklettigini düsünüp baska bir cözüm bulup acele edebilirdi diye düsünüyorum.. Muhabbetimiz ve sevgi var ama elefonda konusmak degil sirf mesajdan iletisimdeyiz. ve görüsmede az olunca insan tereddüt ediyor ne kadar rahat bir insan diyor. Ben bununla nasil evlilik sürdürecegim biraz ürkütüyor beni..
Sizce 28 yasindaki seven adam 4 sene bekletir mi? Bence seven ve ciddi olan bir adam bahane aramaz, bir yol bulur bir an önce nisanin takar ve evlenir..
Sizin fikirleriniz ney, ya da buna benzer bisey yasayan oldumubu yaşa