• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun beraberligin getirdigi sorunlar..

Uzun beraberligin getirdigi zorluklar var?

• Evet

OY: 33 89,2%
  • Hayir

OY: 4 10,8%

• Ankete Katılan
    37
Ağzımla istedim neremle yiyeyim diye bir laf vardır. Zorla nişan konuşmaya siz getirdiyseniz ben karşı tarafı isteksiz olarak anladım. Evlendiğimizde daha iyiye gideceğini düşünmüyorum. Sizde çok iyi düşünün öyle karar verin derim ben

Flört döneminde bu kadar umursamaz tutkusuz adam evlenince neye dönüşür tahmin etmek bile istemiyorum. Mesajla aşk mı yaşanır genceciksiniz niye harcıyorsunuz bu güzel Zamanlarınızı. Atın gitsin şimdi atmazsanız 4 yıllık emek olur beş yıllık altı yıllık. Gençliğinizi harcadığınızla kalırsınız

Adam sıkılmış canım.
Hatta başkası bile olabilir.
Heyecanı olsa varya işi de yokmuş sabah gelir akşam gider.
1 saat nedir ya.
Bence zorlaya zorlaya nişan düğün yapcağına , ayrılmaya bak derim. 28yaşına gelmiş daha iş bulamamışsa , o adamdan cacık olmaz.net

Merhabalar,

sevdigim adamla 4 senedir birlikteyiz. O 28 ben 27 yasindayim.
Kendisi umursamaz ve biraz fazlasiyla vurdumduymaz birisi. Beni görmek istedigini dile getirir ama nerdeyse hic gelemez.. Senede toplam 10-15 defa görüsmüslügümüz var, her ne kadar bunu dile getirsemde ve kavga etsekte kendi bildigini yapiyor. Bir saat uzaklikta oturuyor ve ikimizde büyük sehirde kaliyoruz. Kendi arabasi yok, babasinin veya arkadasinin arabasiyla gelir buldugunda. sirf 1 saat uzaklikta oturuyor.
Beraber oldugumuzu ailem biliyor ve artik ciddiyet istiyorlar. Evlilik konusunu 2 senedir ben aciyorum kac defa tartistigimiz oldu kendide istiyor ama 2 senedir önce is bulcam ondan sonra evlenelim diyor, yasimizin gectigini önemsemiyor. Ve bu sene ya ayriliriz ya da nisanlaniriz dedim, onun üstüne iyi tamam 4-5 aya nisani takariz dedi ama dügünü isi bulunca yapariz diyor. Ben demezsem konu öyle kalicak anca bir gün is bulacakta gelecekte isteyecekte. Beni beklettigini düsünüp baska bir cözüm bulup acele edebilirdi diye düsünüyorum.. Muhabbetimiz ve sevgi var ama elefonda konusmak degil sirf mesajdan iletisimdeyiz. ve görüsmede az olunca insan tereddüt ediyor ne kadar rahat bir insan diyor. Ben bununla nasil evlilik sürdürecegim biraz ürkütüyor beni..
Sizce 28 yasindaki seven adam 4 sene bekletir mi? Bence seven ve ciddi olan bir adam bahane aramaz, bir yol bulur bir an önce nisanin takar ve evlenir..

Sizin fikirleriniz ney, ya da buna benzer bisey yasayan oldumu..
İş bulsa bile para biriktirmem lazım deyip 5 yıl bekletir seni. Seven insan bunu yapmaz

Merhabalar,

sevdigim adamla 4 senedir birlikteyiz. O 28 ben 27 yasindayim.
Kendisi umursamaz ve biraz fazlasiyla vurdumduymaz birisi. Beni görmek istedigini dile getirir ama nerdeyse hic gelemez.. Senede toplam 10-15 defa görüsmüslügümüz var, her ne kadar bunu dile getirsemde ve kavga etsekte kendi bildigini yapiyor. Bir saat uzaklikta oturuyor ve ikimizde büyük sehirde kaliyoruz. Kendi arabasi yok, babasinin veya arkadasinin arabasiyla gelir buldugunda. sirf 1 saat uzaklikta oturuyor.
Beraber oldugumuzu ailem biliyor ve artik ciddiyet istiyorlar. Evlilik konusunu 2 senedir ben aciyorum kac defa tartistigimiz oldu kendide istiyor ama 2 senedir önce is bulcam ondan sonra evlenelim diyor, yasimizin gectigini önemsemiyor. Ve bu sene ya ayriliriz ya da nisanlaniriz dedim, onun üstüne iyi tamam 4-5 aya nisani takariz dedi ama dügünü isi bulunca yapariz diyor. Ben demezsem konu öyle kalicak anca bir gün is bulacakta gelecekte isteyecekte. Beni beklettigini düsünüp baska bir cözüm bulup acele edebilirdi diye düsünüyorum.. Muhabbetimiz ve sevgi var ama elefonda konusmak degil sirf mesajdan iletisimdeyiz. ve görüsmede az olunca insan tereddüt ediyor ne kadar rahat bir insan diyor. Ben bununla nasil evlilik sürdürecegim biraz ürkütüyor beni..
Sizce 28 yasindaki seven adam 4 sene bekletir mi? Bence seven ve ciddi olan bir adam bahane aramaz, bir yol bulur bir an önce nisanin takar ve evlenir..

Sizin fikirleriniz ney, ya da buna benzer bisey yasayan oldumubu yaşa

Bu yaşta halen işssiz olması sorun degılmi evlenince aşk yenmiyor sorumsuz bir çocuk beşki evet ama en azından senden mantıklı düşünüp evlilik diye tutturmuyor bence bir daha düşün

Back
X