31 haftalik hamileyim. Ilk dogumumu 10,5 yil once normal dogumla yaptim. Merak ettigim ise su, bu kadar uzun aradan sonra 2. dogumum kolay olur mu? Benim gibi, uzun sureden sonra hamile kalip dogum yapan var mi? Tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz?
öncelıkle hayırlısı ıle bebegını kucagına alırsın inş:) benım daha ılk bebegım 2. kısmetse inş ılerde annemden ornek verıyorum 14 yıl aradan sonra dogum yapmıstı 35 yasındaydı normal dogum oldu anlattıgı kadarı ıle kolay olmus bence bunyeye baglı bırde yasa ve herhangı bı hastalık olup olmadıgına mesela kılolu veya seker yada tansıyon varsa yasında ılerıdeyse zor olabılır.
öncelıkle hayırlısı ıle bebegını kucagına alırsın inş:) benım daha ılk bebegım 2. kısmetse inş ılerde annemden ornek verıyorum 14 yıl aradan sonra dogum yapmıstı 35 yasındaydı normal dogum oldu anlattıgı kadarı ıle kolay olmus bence bunyeye baglı bırde yasa ve herhangı bı hastalık olup olmadıgına mesela kılolu veya seker yada tansıyon varsa yasında ılerıdeyse zor olabılır.
Oncelikle cevabin icin tesekkurler!
Ben ilk dogumumu normal dogumla 23 yasinda yaptim. Simdi de 34 yasindayim. Herhangi bir kronik hastaligim yok. Kilolu da degilim. Henuz 6 kilo aldim. Benimle ilgili, cok sukur, bir problem yok. Benim merak ettigim, dogumun nasil gelistigi. Ozellikle dogumun ilk evresi oldukca kisaliyormus ikinci dogumlarda. Ama ben bu kadar uzun sureden sonra da dogum kolay olacak mi merak ediyorum.