Uzun bir aradan sonra yine ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok sacma sen ne zaman rahat edeceksin evde akraba erkekle yalniz cok bunaltici..Insan hamileyken uzanmak ister hava almak ister..Köhne kafalardan nefret ederim..

kabul etmeyın kesınlıkle.hiç yakışı kalmayan bır durum.çok abes bılemedım

Bu durum ne dinen ne hukuken ne ahlaken hiç bir şekilde tutulur yanı yok. Ne demek ya. Bir kere eşinin öz kardeşinin bile uzun süre kalması normal değilken bi de akraba. Kusura bakma arkadaşım ama eşin sana değil akrabasına merhamet ediyor. Ha bir de o ev seninde evin. Böyle bir şeyde senin rızanı almış mı. Sen başkasının evinde mi oturuyorsun. Eşin hem geniş hem insafsız. Bir an önce eşine net bir şekilde söyle. bir an önce göndersin yok göndermeyecekse de babana söyleyeceğini ve babanın evine gideceğini söyle. Ha bir de komşuların dedikosu olursa ne olacak. Ben anlamıyorum bu kocaların kendi eşlerinden çok başkalarına merhamet etmelerini. Bu arada sabır her konuda gösterilmez. Bu konuda sabretmen gerekmiyor. Evladın için kendin için yaşa biraz da ve hemen harekete geç.

Adamla eşiniz konuşmuyorsa siz konuşun açık açık hayır kendi kardeşi olsa neyse diyeceğim annesi ve babası ile beraber o evde yaşıyor başka yere gidemez ama dış kapının dış mandalı bu kişi ne kadar süt kardeşide olsa bir yabancı ile aynı evde zor olur,onlar konuşmuyor ise siz konuşun.

Sonuna kadar haklısınız. Bir zahmet gitsin ya otelde kalsın ya da tek göz bir oda tutuversin.
Ne işi var sizde anlamadım.
Hayır adamda ki rahatlık da bir başka.
Kayınvalidenize ve eşinize baskı yapın.

Iyide doğuma az kalmis,artık ağırlaşmışsınizdır. Evde yatıp dinlenecekken niye elin adamina hizmet edeceksiniz. Aşırı sıcak zaten hamilelik 2 kat etkiliyor birde giyim kuşama dikkat etmek durumunda kaliyorsunuz. Ayrıca doğum yapinca ne olacak,siz lohusa halinizle bu adamla ne yapacaksıniz evde?
Eşinizle konuşun,sizin lafınızla ikna olmuyorsa babanız gelmiş görmüş gibi arayıp eşinize söylesin kalamaz vs diye.
İmkânı olmasa anlarım ama kalacak yeri de varmış,gitsin kalsın arkadaşıyla. Babanızın oğlu değil en nihayetinde.

Kizlar desteginiz icin tesekkur ederim. Kaynanami arayip babamin gorurse kizacagini soyledim . O da aramis onu simdi cok sukur evine gecti sanirim bana darildi biraz. Konusmuyor benimle. Ama ben dogru bisey yaptigimi dusunuyorum.

eşiniz cok kötü bi şekilde rahat ne demek kaç gün aynı evde kalmak Ne kadar mantıksız ve saçma eşinize söyleyin o gitmiyorsa siz ailenizin yanınıza gidin siz onun akrabalarının hizmetcisimisiniz ki hamilesiniz.

Ustu basi gectim..?cok sakincali bi durum.. esin bile yok evde.. 1 gun degil 2 gun degil. . .adami seytan durtse diyelim? Senide durtebilir : ( valla asla asla demiyceksin neler okuyoruz

Son düzenleme:

Oyle olur genelde hic dusunmezler uygun mu degil mi? Buyukler hep ailelerle yasadiklari icin aman canim nolcak misafir derler.Esinizin burda biraz agirligini koymasi lazim bence esine soylen kucuk kucuk.

Reactions: Z P
Kizlar desteginiz icin tesekkur ederim. Kaynanami arayip babamin gorurse kizacagini soyledim . O da aramis onu simdi cok sukur evine gecti sanirim bana darildi biraz. Konusmuyor benimle. Ama ben dogru bisey yaptigimi dusunuyorum.
Hay ben onun darilmasina da konusmamasina daaa.... bosver bosver kurtuldun

Konu komşu laf ediyor. Eşin evde mi diye soruyorlar de.
İyi konu halledilmiş. Küserse küssün

Son düzenleme:
Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…