- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Cok sacma sen ne zaman rahat edeceksin evde akraba erkekle yalniz cok bunaltici..Insan hamileyken uzanmak ister hava almak ister..Köhne kafalardan nefret ederim..Dune kadar eve erkek sinek sokmayan esim ben hamile kaldigimdan beri cok rahat. Artik sinirlerim iyice bozulmaya basladi. Yani esim ise giderken onun bu evde kalmasi normalmi bu rahatlik nerden geliyor. Ki benim babam yan binamda eger bi duysa gorse esime etmedik hakaret birakmaz. Benim babam bu konularda asiri tutumludur . Iki arada bi derede kaldim. Bi taraftan susayim amcasinin ogludur kalbi kirilmasin diyorum bi taraftan babam duyarda esime hakaret eder diye bunalimdayim ben zaten hepten kendimden gectim. Apartmandaki tanidiklarimda laf ediyor. Genc oglan ne isi var diye off foff
Vallahi yaaa içim şişti okumaktan. Ama bağımlılık yapti bırakamıyorumkatlanmayacaksın, senin ağzın dilin yok mu? hadi senin yok diyelim, bari babana söyle.
Bu bdv'de açılan konuların çoğu gereğinden fazla sabretmekten kaynaklanıyor
Kizlar okadar bunaldim ki dertlesmeye cok ihtiyacim var. Sıkintidan uyuyamadim . Ben kayinvalidemlerle birlikte oturuyorum eski konularimda var hersey . Simdi onlar koye gittiler ekimin ortalarina kadar yoklar. Koye gitmeden once esimin amcasinin oglu ayridanda sut kardesi abisiyle yengesiyle kavga ediyor bize geliyor. Ilk basta eyvallah dedim ben 25 yasindayim o da 29 falan . Kayinvalidemler var diye sesimi cikartmadim. Annemler koye gitmeden once konustuk ne zaman evine geciceksin falan diye ayarlicam dedi. Hala bekliyoruz. Akilli esimde anahtari vermis her zaman girebilirsin diye. Kaynim diye bahsedeyim vardiyali calisiyor. Esim ise giderken o eve geliyor oglenden sonraya kadar uyuyor. Ben tesetturluyum. O kalkip gidene kadar basimda esarp ustumde hirka dolaniyorum evde. Esime bu durum normal degil desemde ondan sana zarar gelmez diyor baska birsey demiyor. Ben zaten bir oturan biriyim bi 3.5ay rahat edicem sortla dolasicam askiliyla dolasicam yok yani hic bir sekilde rahat degilim hamileyim ve daha cok bunaliyorum. Yatak odasinin kapisi kapali hava almiyor oda. Gorumceme soyluyorum aricam onu diyor gecistiriyor . Kaynanama soyluyorum ararim ben diyor gecistiriyor. Herkesin keyfi rahat ama ben rahat degilim
Adamla eşiniz konuşmuyorsa siz konuşun açık açık hayır kendi kardeşi olsa neyse diyeceğim annesi ve babası ile beraber o evde yaşıyor başka yere gidemez ama dış kapının dış mandalı bu kişi ne kadar süt kardeşide olsa bir yabancı ile aynı evde zor olur,onlar konuşmuyor ise siz konuşun.Kizlar okadar bunaldim ki dertlesmeye cok ihtiyacim var. Sıkintidan uyuyamadim . Ben kayinvalidemlerle birlikte oturuyorum eski konularimda var hersey . Simdi onlar koye gittiler ekimin ortalarina kadar yoklar. Koye gitmeden once esimin amcasinin oglu ayridanda sut kardesi abisiyle yengesiyle kavga ediyor bize geliyor. Ilk basta eyvallah dedim ben 25 yasindayim o da 29 falan . Kayinvalidemler var diye sesimi cikartmadim. Annemler koye gitmeden once konustuk ne zaman evine geciceksin falan diye ayarlicam dedi. Hala bekliyoruz. Akilli esimde anahtari vermis her zaman girebilirsin diye. Kaynim diye bahsedeyim vardiyali calisiyor. Esim ise giderken o eve geliyor oglenden sonraya kadar uyuyor. Ben tesetturluyum. O kalkip gidene kadar basimda esarp ustumde hirka dolaniyorum evde. Esime bu durum normal degil desemde ondan sana zarar gelmez diyor baska birsey demiyor. Ben zaten bir oturan biriyim bi 3.5ay rahat edicem sortla dolasicam askiliyla dolasicam yok yani hic bir sekilde rahat degilim hamileyim ve daha cok bunaliyorum. Yatak odasinin kapisi kapali hava almiyor oda. Gorumceme soyluyorum aricam onu diyor gecistiriyor . Kaynanama soyluyorum ararim ben diyor gecistiriyor. Herkesin keyfi rahat ama ben rahat degilim
Iyide doğuma az kalmis,artık ağırlaşmışsınizdır. Evde yatıp dinlenecekken niye elin adamina hizmet edeceksiniz. Aşırı sıcak zaten hamilelik 2 kat etkiliyor birde giyim kuşama dikkat etmek durumunda kaliyorsunuz. Ayrıca doğum yapinca ne olacak,siz lohusa halinizle bu adamla ne yapacaksıniz evde?Evet aynen oyle dune kadar inanki cay icittirmiyordu sohbet ettirmiyordu simdi bu rahatlik hamileyim diye . Gercekten zarar gelcek biri degil ama kolu komsu laf eder diye de korkuyorum sonucta herkes onu tanimiyor. Bide kayinpderime bile alisamamisken 6 sene olmus ona alismam heralde mumkun degil
Kizlar okadar bunaldim ki dertlesmeye cok ihtiyacim var. Sıkintidan uyuyamadim . Ben kayinvalidemlerle birlikte oturuyorum eski konularimda var hersey . Simdi onlar koye gittiler ekimin ortalarina kadar yoklar. Koye gitmeden once esimin amcasinin oglu ayridanda sut kardesi abisiyle yengesiyle kavga ediyor bize geliyor. Ilk basta eyvallah dedim ben 25 yasindayim o da 29 falan . Kayinvalidemler var diye sesimi cikartmadim. Annemler koye gitmeden once konustuk ne zaman evine geciceksin falan diye ayarlicam dedi. Hala bekliyoruz. Akilli esimde anahtari vermis her zaman girebilirsin diye. Kaynim diye bahsedeyim vardiyali calisiyor. Esim ise giderken o eve geliyor oglenden sonraya kadar uyuyor. Ben tesetturluyum. O kalkip gidene kadar basimda esarp ustumde hirka dolaniyorum evde. Esime bu durum normal degil desemde ondan sana zarar gelmez diyor baska birsey demiyor. Ben zaten bir oturan biriyim bi 3.5ay rahat edicem sortla dolasicam askiliyla dolasicam yok yani hic bir sekilde rahat degilim hamileyim ve daha cok bunaliyorum. Yatak odasinin kapisi kapali hava almiyor oda. Gorumceme soyluyorum aricam onu diyor gecistiriyor . Kaynanama soyluyorum ararim ben diyor gecistiriyor. Herkesin keyfi rahat ama ben rahat degilim
Hay ben onun darilmasina da konusmamasina daaa.... bosver bosver kurtuldunKizlar desteginiz icin tesekkur ederim. Kaynanami arayip babamin gorurse kizacagini soyledim . O da aramis onu simdi cok sukur evine gecti sanirim bana darildi biraz. Konusmuyor benimle. Ama ben dogru bisey yaptigimi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?