• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun bir aradan sonra yine ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yerinizde olsam çoktan çantamı almış gitmiştim yan binadaki babamın evine. Öyle babanızı gaza getirip olayı da büyütmeyin ama rahat edemedim, geldim deyin. O gidince eve dönerim deyin. İnsan evinde rahat etmek ister, hele hamileyken bu daha önem kazanıyor. Ha bir de hiç alakanız olmayan bir erkekle aynı evde kalıyor olmak, ne saçma sapan, gereksiz bir durum. Kazık kadar adam gitsin otelde kalsın. Hiç utanma yok demek ki. Olay büyüyecekse de, bırakın büyüsün. Eşiniz ince düşünceden bu kadar yoksunsa, birilerinin kafasına dank ettirmesi gerekiyordur belki.

Alın eşyalarınızı babanıza gidin. Daha ilk yalnız kalışınızda olması gereken buydu. Rahat değilim ben der giderdim. Hele hamileyken kullansanıza bunu. “Hastayım, belin ağrıypr. Bakıma ihtiyacım var” diyin gidin.

Yani küfür filan da etmek hos değil yuz-goz olmasınlar sen babanı kiskirtarak değil de işte kalacak yeri yokmuş mecbur bizim evde kalacak ben de size geldim filan de. Açıkçası ben kendi erkek kuzenlerimi çok severim ama onlarla bile yaz günü baş başa aynı evde kalmak istemem yani çok gereksiz...
Babami kiskirtmam ama zaten biliyor evi falan oldugunu yani kaliyor desem sinirlenmesi icin yeterli hayirlisi bakalim . Insallah kalp kirilmadan gider. Sanmiyorum ama

Tamamen haklisiniz bende kapali bi bayanim ve esimin ailesine gittigimde rahat edemiyorum. Bir gun esimin basini kapatip uzun kollu giydirdim :KK70: beni anla bakalim nasil rahat oluyo muymus diye 10 dk da cildirdi. Simdi bisey demiyo gidelim kalalim vs kalsak bile odanda takil sen cikmak zorunda degilsin diyor. Erkekler anlayamiyo maalesef. En guzeli acik ve net konusun seni kaale almiyo madem babani kaale alir merak etme
Aynen oyle uzuluyor ona aciyor birazda rahatsiz psikolojik destek goruyodu duzeldi ama ben onun psikolojisini duzelticem diye kendi psikolojim bozuldu

Bence kuzenin rahatını boz ki gitsin. Onun uyuduğu saatlerde aç TV nin sesini sonuna kadar. Yemek filan hazırlama. Sancım tuttu deyip bulaşık işini filan bunlara bırak. Çamaşırı vs varsa yıkama. Keyfi kaçsın biraz
Zaten uyku ilaci iciyor ne yapsam fayda etmez canim bide kalbi kirilmadan halletmek istiyorum. Ama sanirim bu mumkun olmicak. Birde esim evin anahtarini vermis istedigin zaman gir cik diye . Yani hic akli yok bu esimin

Eşindeki mide konya ovası maşallah. Eşyalarını al babana git. Ben de burda rahat ediyorum hamileyim gidene kadar gelmicem de.

hiç canınıza kıymet vermiyor musunuz ya kaynanayla oturmayı geçtim onlar gidiyor bi de elin adamı ile oturuyosunuz.
Aynen valla benim canimin kiymetini ben bilmiyorum kimsede bilmiyor iste

Eşindeki mide konya ovası maşallah. Eşyalarını al babana git. Ben de burda rahat ediyorum hamileyim gidene kadar gelmicem de.
Bugun gorumceme soyledim annen konussun dedim bakalim onlar konusmazsa gidicem kalicam orda zaten sicak hic esmiyor hava bunaliyorum

Zaten hamileligimi bahane edicem esimde rahat vermiyor hic yatak odasinin kapisini actirmiyor ustumu cikartiyorum ic camasiriyla kaliyorum ustunu giyin usursun diyor yani sanki cocuk var karsisinda
Alın eşyalarınızı babanıza gidin. Daha ilk yalnız kalışınızda olması gereken buydu. Rahat değilim ben der giderdim. Hele hamileyken kullansanıza bunu. “Hastayım, belin ağrıypr. Bakıma ihtiyacım var” diyin gidin.

Adamın mezhebimi geniş ne yani
Uzuluyor iste daha yeni duzeldi diyor ama benim yapabilcek biseyim yok. Hep baskalarini dusunmekten yoruldum artik birazda kendimi evladimi dusuneyim saat kactan beri dogru duzgun uyumadim sinirden

Herşeyden önce günah seninle hiçbir kan bağı olmayan bir erkekle aynı evde kalmanız dinen caiz değil bunu eşinizle söyleyin

Bence günah olduğu için, doğru olmadığı için kalmamalı.
Bunu derse eşine yarın öbürgün çalışmak istediğinde, dışarı çıkmak istediğin de de bunlarla karşılaşabilir.

Zaten uyku ilaci iciyor ne yapsam fayda etmez canim bide kalbi kirilmadan halletmek istiyorum. Ama sanirim bu mumkun olmicak. Birde esim evin anahtarini vermis istedigin zaman gir cik diye . Yani hic akli yok bu esimin

Ben olsam “ben artık çok bunaldım. Senin çözüm bulduğun yok. Bu sorunu çözeceğim. Ya babama anlatacağım o çözer, ya da kuzenine bizim aynı evde durmamızın uygun olmadığını, o evde varken rahat edemediğimi söyleyeceğim. Babamla mı kuzeninle mi konuşayım, sen seç” derdim. İkna etmeye çalıştığında dinlemez ve “hangisiyle konuşacağımı seçmezsen ikisiyle de konuşacağım ki kesin çözüm olsun” derdim. Ondan sonra o düşünsün.

offf bıktım bıktım bıktım..bu kadınların hep ikinci planda yaşamasından (kendimde dahil!) o adam eve geleceğinde size neden sorulmuyor. yada siz neden açıkça istemediğinizi bu misafire söyleyemiyorsunuz. toplum bu kadına neden hiç söz hakkı vermez!
ya tam tersi olsaydı sizin bir akrabanız gelse eşiniz de rahatsız olsaydı ne yapardı? böyle olsaydı eşiniz ne yapardıysa onu yapın tek tavsiyem budur.

Back
X