Canim insallah gerceken hamilesindir.allah olmayan herkeslere versin insallah.
Coook sevindim anlatamam insaALLAH Rabbim sana bebegini kucagina almayi ve bir omur mutlulugun icinde olmayi nasip etsin...
Bende cok dua ettim ramazan ayi boyunca cok istedim Rabbimden hayirlisiyla ins olur bizimde iki sene oldu fazlasi var azi yok ama olmayinca olmuyor tam umidimi kaybetme asamasindaydim hamile oldugumu ogrendim nisan ayinda ama maalesef 10 haftalikken kalbi durdu.
Ama umudumu yitirmemem icin iyi oldu simdi daha SIKI baglandim ve elimden geleni yapmaya hazirim.
Senin icin gercekten cok sevindim.
hayırlı olsun canım..allah sağsalim kucağına aldığın günleri de göstersin inş.....:)
tebrik ederim İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. iyiki başka bir doktora gitmişsin. bazı teşhislerde bir doktorla kalmamalı ve başka bir doktor değerlendirmeli. eğer sen o doktorlara inansaydın olan bebeğine olacaktı. sonuçta karnında olsada o senin bebeğin bir insan yani.
Allah in sevdigi kuluymussunki baska doktora gitmissin. insallah hicbir sorun cikmaz. Bazi dk lar insani cok yaniltiyor. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
tebrik ederim canım Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin
bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun sağlıkla gelsin :)
hayirli olsun canim,Allah tamamina erdirsin
ah bu dktorlar vede yanlıs teshslerı yokmu
saglıklan kucagına al ınsallh
cok sevındım
2 yıldır bekleyen bırı olarak darısı bana vede tum ısteyenlere ınsallh
herkese iyi bayramlar....
2 ay sonra evliliğimizin 2 senesi dolacak.....ilk 2 ay korunduk ondan sonra hiç korunmadık...2 tane çok yeni gebeliklerim kendiliğinden sonlanmıştı...hep rabbime dua ediyodum ve şükür dualarımı kabul etti....ramazan ayında namazlarımda ağlayarak az dua etmedim...peygamber efendimizin hatrına istiyorum dedim...oruçlu ağzımla yaptığım duaları kabul et rabbim dedim ve oldu kızlar....
adetime 6 gün varken bi gece kasık ağırısıyla uyandım....ama ne ağrı....pazar günüyüdü...gece acile gittik...kadın doğumcuyu çağırdılar...beni ultrasona aldı ve dış gebelik dedi bana...şok oldum...yığılıp kaldım orda hem ağrıdan hemde üzüntüden...yarın sabah seni ameliyata alıcam dedi..haftasonu olduğu için kan testide yapılamadı....sabah eşim doktora kızdı erken gelmedi...eşimde aldı beni bayburttan trabzona götürdü....ordaki doktorda ilk kan tahlili yaptırdı sonrada ultrasona aldı...dış gebelik olmadığını kistlerimin patladığını söyledi....sonra test geldi adetime 5 gün kala değerim 74 çıktı....şok olduk...doktor seni izlemeye alıcam dedi..ve beni yatırdı...2 gün sonra test tekrarlandı 171 çıktı...2 gün sonra yani adet günümde tekrar bakıldı 412 çıktı...progestoronda 60 çıktı...normal gebesin diyebildi doktorum....
halen o kadar şaşkınım ki yeni yeni idrak etmeye başladım durumumu....tam olarak sevinmiş değiliz hatta...bugün 3000lere çıkmıştır değerim inş...çıkmışsa keseyi görebilirim ama doktorlar bayram tatilinde onların dönüşünü bekleyeceğim artık...rabbim devamını da gösteriri inş...
darısı isteyenlere inş.....
merhaba kızlar uzun bekleyişten sonra bende hamileyim..dün idrarda baktım çift çizgi çıktı ..ne güzel bir duyguymuş o çift çizgiyi görmek..saonrada kanda baktırım.550 çıktı bhcg en son adetim de 1 ağustostu..zannedersem 3,5 haftalık falan hamileyim..bugunde doktora gidicem ..inş.. bi sorun yoktur güzel haberler alırım...gerç, daha gözükmez heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?