uzun bir bekleyişten sonra...........

o nası bi dr muş hayret bişey ya..
neyse, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
patlayan kistler ne oldu peki bunu merak ettim.

ya ya nasıl doktor di mi?? o yüzden kızlar bulunduğunuz yerde ya da en yakınında işinin ehli doktora gidin sonra benim gibi afallar kalırsınız....inşş...kucağıma aldığım günüde görürüm sağol....

patlayan kistler söndü gitti...asıl patlamayan 2 kistim var onlar ne olacak ya kendiliğinden sönecek gidecek ya da o ağrıları çeke çeke patlayacaklar...inşşş.küçülmüştürler...dün akşam hatırlattılar kendilerini...yarın doktora gidiyorum keseyi görmek için...inşş...mutlu ayrılırım doktordan...

darısı tüm isteyenlerin başına..

tebrikler....rabbim kucağına aldığın günüde gösterir inşşş...keseyi görmen için daha erken..5 haftalıktan önce göremezsin...transvajinal baktırırsan biraz daha erken görürsün ama doktorum bana önermiyorum dedii...karından biraz daha geç görünüyoo...

tebrikler canım. çok mutlu oldum hikayeni okuyunca. darısı bize. ddüşüklerinden sonra araştırma yaptırdın mı?

sağol canım....teşekkür ederimmm...inşş.en kısa zamnda rabim meleğini gönderir sana..sabır ve dua çok önemliii.....doktorum gerk duymamıştı araştırmaya...tutunamamışlar dedi...rahim duvarını besleyelim dedi....öyle yaptık ve şuan hamileyim inşşş...devamınıda görürümmm...

canım benim de tutunamıyor rahme. keseyi bile göremiyorum. nasıl bir tedavi oygulandı sana?

bi arkadaşımızdada vardı, bebek büyüdükçe küçüldü. merak etme.

ben de 16 ay bekleyen biri olarak okuyunca çok sevindim.beklemek gerçekten zor ama şükürki rabbim bizi daha fazla bekletmedi.ben de senin gibi ramazanda çok dua ettim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine kabul olması için yalvardım ve çok şükür kabul oldu.biz de kesemizi gördük bu cuma da inşallah kendisini görüp kalp atışlarını duyarız.allahım isteyen bekleyen dua eden herkese tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın bize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…