inş tüm inadı diner ve sen de sevdiğine kavuşursun canım
ah ah arkadaşım. Bu inatsa olmaz olsun böyle bir inat! Sen sakin ve sessiz olmaya çalış.Biliyorum çok zor ama yapmalısın.Ben de benzer şeyler yaşıyorum. En değerli sensin hayatta. İstersen özelden yazabilirsin, dertleşebiliriz. Gözyaşlarını, uykusuz anlarını çok iyi bilirim.
ah ah arkadaşım. Bu inatsa olmaz olsun böyle bir inat! Sen sakin ve sessiz olmaya çalış.Biliyorum çok zor ama yapmalısın.Ben de benzer şeyler yaşıyorum. En değerli sensin hayatta. İstersen özelden yazabilirsin, dertleşebiliriz. Gözyaşlarını, uykusuz anlarını çok iyi bilirim.
merhaba yorumunuzu okuyunca ve çevrimiçi görünce sizi içime su serpildi desem yeridir aşk acısıyla yanıp tutuşurken bir derman bir çare arıyorum yana yakıla 1,5 aylık sesszliği bozmak için dün aradım yalvardım yakardım ağladım ama adamdan tık çıkmadı sessizce saçma sapan sorularla kapattı telefonu her hareketinden umut bulurken birden umutsuz kaldım twitter açtım diye delirmiş arkadaşlarına söylenmiş hemen nasıl sosyal medyaya attı kendini diye ama ben arayınca sanki o deliren adam o değil arkadaşları madem kıskanıyorsun oğlum ne buu inat diyince bitti bu işten başka bişey demiyormuş arkadaşım bu çocuk birgün pişman olur mu dersin 10 senenin hatrına bir gün gelir mi sence
keşke arayıp yalvarmasaydın, ağlamasaydın canım ama olan olmuş bir kere. ben de yaptım ağladım ilk günlerde ama artık sessizim.ama belli ki seni kıskanıyor ve önemsiyor hala ama müthiş bir inat ve sinir var onda da. senin yapman gereken sessizce beklemek. twitterda olsan bile ona mesaj gönderirmiş gibi cümleler yazma. hatta çok ortalıkta görünmesen bence daha iyi olur.Merak eder seni biraz. 10 sene az zaman mı? O kadar kahrını çekmişsin, o kadar şey paylaşmışsınız ve hayaller var. olumlu ol, çık kabuğundan biraz,ağlama lütfen. dilediğin an bana mesaj atabilirisin bir de.
Zor anımda sen benim imdadıma yetişip yorum yazıyorsun ya Allah'ta senin zor anına yetişsin insan tanımadan da böyle güzel dileklerde bulunabiliyormuş demek ki çok haklısın,biraz gerçekten kabuğuma çekileceğim,doğru söylüyorsun twitter da da ortada görünmemek en iisi en azından ilgisini çeker dua edelim birbirimize seninde her ne sıkıntın varsa tez zamanda geçsin inşallah, dediğin gibi müthiş inat hemde müthiş ve öyle enteresan ki twitter a bir bakıyorsun çok acıtıcı şeyler yazıyor aradan 2 saat geçiyor tekrar siliyor anlamıyorum napıyor((
4 yıl, evlenmeye çok az zaman kala bitti. 3 ay hastanelerde süründüm. Tanışma yıl dönümünde yüzüğü eline verip "al kaba etlerine don alırsın bozdurup" dedim. 11 ay sonra döndü. Lakin ben bu süreçte bir kez bile aramadım acımdan sürünsem de. Yok saydım, nihayetinde çektiğim acı benim ona olan aşkımdandı. Bilmesine gerek yoktu. Zaten aşk için birliktelik gerekmezdi ki. Dönmesi uğruna peşine düşmek, aşktan değil yaradılış gereği bencilliktendir. İnsan acısını bilsin istiyor ya da acının dahi paylaşılmasını arzuluyor. Acının son bulmasını isterken, acıya sebep olandan medet umuyor.
Neyse 11 ay sonra geri döndü ancak benim kalbimin ritmi onun için değil bir başkası için farklılık gösteriyordu artık :) Cevap bile vermedim, sustum. Israr etti yine sustum. Velhasılı kelam senin için neyin hayırlı olup olmadığını bilemezsin. Unutma ki çektiğin acı ona olan aşkından. Aşkın biterse, acın da biter. Bu süreçte onu arayıp yalvarman onu itmekten başka işe yaramaz. Ne yaşayacaksan ondan bağımsız yaşa. İnan ki bu acı öldürmüyor insanı, süründürüyor sadece.
Yapmayın yahu çok geriliyorum ben böyle durumları okuyunca. Aradım, yalvardım, ağladım. Hepimiz yaşadık bu acıları. Ancak hiç kimse yalvaracağın kadar üstün olmamalı. Yaradana bile sadece sıkışınca yalvarıyoruz, kula yalvarmak da neymiş. Bırak görmesin bile gözyaşlarını. Güçlü ol, başkaları için değil kendin için.
konunu okuyunca üzüldüm ama uzun bir süre 10 yıl bence biraz yorulmuş olabilir.
Sen üsteleme biraz geri çekil eminim o adam seni arayacaktır.Merak edicek ve arıyacak benim içimden gelen bu ve üzülme arkadasım ...
deprem etkisi yarattı bu yazı üstümde ellerine sağlık:)haklısın aslında bencillikten başka bişey değil yaşadığım,acımı bilmesi neyi değiştirir ki onu geri itmekten başka,2 gündür kendime söz veriyorum geçecek bugünler,güçlüsün sen diye ki geçecekte en başta Allaha sığınıyorum.Zor bir acı,gençliğin,çocukluğun geçmiş ve sen kalakalmışın.döner mi dönmez mi soruları kemiriyor beynini ama inanıyorum ki geçecek 11 ay sonra döndü dedin ya içim rahatladı bir an imkansız diye b,rşey yok,benim de hala bir umudum var demek ki,tekrar ellerine sağlık arkadaşım...
Aynı şekilde benim de çocukluktan gençliğe geçişim bu zat sayesinde olmuştu. O gidince de "ne yapacağım şimdi ben?" diyerek koca bir boşluğa adım atmıştım. Bunu yaşayan ne ilk ne son kişi olacaksın. Bekleme diyemem sana, biliyorum şu an iyileşmekten bile önemli onun dönme umudu. Ancak bekleyeceksen bile kişiliğinden taviz verme olur mu :)
4 yıl, evlenmeye çok az zaman kala bitti. 3 ay hastanelerde süründüm. Tanışma yıl dönümünde yüzüğü eline verip "al kaba etlerine don alırsın bozdurup" dedim. 11 ay sonra döndü. Lakin ben bu süreçte bir kez bile aramadım acımdan sürünsem de. Yok saydım, nihayetinde çektiğim acı benim ona olan aşkımdandı. Bilmesine gerek yoktu. Zaten aşk için birliktelik gerekmezdi ki. Dönmesi uğruna peşine düşmek, aşktan değil yaradılış gereği bencilliktendir. İnsan acısını bilsin istiyor ya da acının dahi paylaşılmasını arzuluyor. Acının son bulmasını isterken, acıya sebep olandan medet umuyor.
Neyse 11 ay sonra geri döndü ancak benim kalbimin ritmi onun için değil bir başkası için farklılık gösteriyordu artık :) Cevap bile vermedim, sustum. Israr etti yine sustum. Velhasılı kelam senin için neyin hayırlı olup olmadığını bilemezsin. Unutma ki çektiğin acı ona olan aşkından. Aşkın biterse, acın da biter. Bu süreçte onu arayıp yalvarman onu itmekten başka işe yaramaz. Ne yaşayacaksan ondan bağımsız yaşa. İnan ki bu acı öldürmüyor insanı, süründürüyor sadece.
Yapmayın yahu çok geriliyorum ben böyle durumları okuyunca. Aradım, yalvardım, ağladım. Hepimiz yaşadık bu acıları. Ancak hiç kimse yalvaracağın kadar üstün olmamalı. Yaradana bile sadece sıkışınca yalvarıyoruz, kula yalvarmak da neymiş. Bırak görmesin bile gözyaşlarını. Güçlü ol, başkaları için değil kendin için.
Her kalbim sıkıştığında bu yazını okuyorum o 11 ay sonra döndü ifadesi var ya resmen yarama merhem oluyor,pişman olur mu acaba diye düşünmekten nefes alamıyorum bir yolu olmalı bu acının beni resmen kör kuyularda merdivensiz bıraktı yanıyorum be arkadaşım ben çok yanıyorum,çok özlüyorum bu sevgiye yazık edilir mi öyle güzeldik ki biz bu mu olmalıydı hiç mi canı yanıp soluğu bende almak istemeyecek bu adam((
çooooook uzun süren bir ilişkiden sonra sevgilisi dönmeyi bırak hemen akabinde başkasıyal evlenen tanıyorum...
kızcağızın ayrılık acısından aldığı 5 kilo yanına kar kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?