- Konu Sahibi butterflydust
-
5 senelik bi beraberliğimiz sonunda evlendik. bu seneler sırasında bıkaç kez aldatıldım ayrıldık falan gene dayanamadım afettim. bi kere nişan attık ve aylarca görüsmedık sonra dayanamadık barıştık. ama malesef şimdi evlilik (6 ay olmasına rağmen) hiçte güzel gitmiyor. İlgi alaka sıfır. Senelerce o kadar çabaladım ve hep ben adım attım, ince düşüncelerle bişeyler yaptım ama rtık tükendim . anne baba geçimsiz bi ailenin cocuguyum zaten o da tam tersi. ben sorunumuz var diyorum o ben sorun göremiyorum diyor. ve ne yapacağımı bilmiyorum. akıl verın bana
bunlarn zaten farkındayım. bundan sonra ne yapabılırımı cozmeye calısıyorum
Ama suan aldatılmıyorumkı. yad auzun zamandır aldatılmıyorum diyim. sorunum evliliğimde mutsuz olmam
İlgi eksikliği var, sohbet etmek deseniz yok, yemek yerken bile tv izleniyor, ben ınce detaylar için ugrasırken onda tık yok, 6 aylık evli olmamıza ragmen 10 senelik evli mononlugundayız, sorunumuz var dedıgımde sorunumuz ne var ki dıyor.
e adam aldatılmayı bile sorun etmediğinizi görmüş şimdi anlam veremiyo
İlgi eksikliği var, sohbet etmek deseniz yok, yemek yerken bile tv izleniyor, ben ınce detaylar için ugrasırken onda tık yok, 6 aylık evli olmamıza ragmen 10 senelik evli mononlugundayız, sorunumuz var dedıgımde sorunumuz ne var ki dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?