uzun bir nişanlılık sonrası evlilik:(

butterflydust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
7
0
36
İstanbul
5 senelik bi beraberliğimiz sonunda evlendik. bu seneler sırasında bıkaç kez aldatıldım ayrıldık falan gene dayanamadım afettim. bi kere nişan attık ve aylarca görüsmedık sonra dayanamadık barıştık. ama malesef şimdi evlilik (6 ay olmasına rağmen) hiçte güzel gitmiyor. İlgi alaka sıfır. Senelerce o kadar çabaladım ve hep ben adım attım, ince düşüncelerle bişeyler yaptım ama rtık tükendim . anne baba geçimsiz bi ailenin cocuguyum zaten o da tam tersi. ben sorunumuz var diyorum o ben sorun göremiyorum diyor. ve ne yapacağımı bilmiyorum. akıl verın bana

akadaşım kusura bakma iyimser olamıcam sen zaten herşeyi o 5 senelik sürede kabul etmişsin ve eşin kesinlikle ne yaparsa yapsan senin ona geliceğini öğrenmiş nasıl affettin aldatmalarını anlamıyorum nasıl göz yumdun bu duruma kendini sen getirmişsin kusura bakma canım evlenmekle hata yapmışsın nişanlıyken ayrılmalıydın bir adam arsızlığa alıştımı düzlmesi çok çok zor bir ihtimal sen onu düzeltemezsin çünkü fazla taviz vermişsin senden çekinmiyor ve kaybetmektende korktuğunu sanmıyorum üzgünüm ama yanlışı sende buluyorum

sizinki biraz bile bile lades olmuş..

kendisini aldatan sevgilisinden ayrılmayan kadın, kocasından hiç boşanmaz..
hayırlısı olsun hakkınızda ne desek boş..

aldatılmadığım için aldatılmanın nasıl bi duygu olduğunu bilmiyorum

ama bu kadar kişi hazmettiğine göre(!)

sanırım normal bi duygu

acıkmak,doymak gibi

aldatmayı affetmek bir sonrakine verilen izindir sadece. Üzgünüm arkadaşım ama çok yanlış yapmışsın. Nişanlıyken yada sevgiliyken zaten seni bu kadar üzen adam evlenince neler yapmaz ki. nasıl düşünemedin

ALLAH yardımcın olsun. Çok emek harcamışsın evliğine . Evlilik danışmanına gitme inkanın varsa ona git. Evlilik ve aile üzerine iyi bir kitap oku (Nevzat TARHAN olabilir), internette evlilik üzerine mp3 video gibi şeyler bulup izle çevrende sana yardımcı olabilecek biri varsa onadanış aklıman gelen bunlar

Ama suan aldatılmıyorumkı. yad auzun zamandır aldatılmıyorum diyim. sorunum evliliğimde mutsuz olmam

ne mutlu sana, ne yapabilirsin bilmiyorum, benimde 9 senelik bi ilişkim var 3 aydır nişanlıyım ama değil defalarca aldatılmak bi kere bile olsa ayrılırdım dolayısıyla evliliğe gitmezdi iş, yorum yapamıcam

aslında herşey nişanlılık devresinde belli oluyor diyor büyüklerimiz ama biz sevgi aşk gözümüzü kör ettiği için görmemekte ısrar ediyoruz

İlgi eksikliği var, sohbet etmek deseniz yok, yemek yerken bile tv izleniyor, ben ınce detaylar için ugrasırken onda tık yok, 6 aylık evli olmamıza ragmen 10 senelik evli mononlugundayız, sorunumuz var dedıgımde sorunumuz ne var ki dıyor.

e adam aldatılmayı bile sorun etmediğinizi görmüş şimdi anlam veremiyo

haklısın şu an aldatılmadığına göre mutsuzluğun bu yüzden??geçmişte yaşadığın aldatma olayı ve devamında gelen affetme şu an
seni mutsuz,evliliği kötü yapıyor.
bazı şeyler baştan olmuyorsa hiçbir zaman olmaz,olan olmuş evlenmişsin bundan sonra kabul ettiğine göre her şeyi yeni bir sayfa açmanız gerekiyor
ama bu tek taraflı senin çabanla olmaz.

onun sorun edeceği şeyler yap sorun çıksın. arada senin sorunlarını da oturur konuşursunuz.yani bu dediklerin her evlilikte var...ilgisizlik...konuşmama...birbirinizin eşi olmaktan ziyade arkadaşı olamazsanız zaten ne konuşcaksınız ki?ortak zevkleriniz var mı? çalışıyor musun? nişanlılıkta ilgisi nasıldı?

genel türk erkeği profili böyle zaten canım ya
sen mi çok kafana takıyosun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…