- Konu Sahibi butterflydust
-
bu uzun seneler zarfında,yaşanılan sorunların da (aldatılmak gibi) neticesinde saygı ve sevgi düzeyi sanırım daha da aşağı indiği için; ilgi ,alaka,ve iletişimde pek çok eksik oluyor..5 yıl içinde o şekilde kabul etmişsin zaten,adım atan hep ben oldum demişsin...şimdi aynı adımları atmak için çaba sarfediyorsun..arada ki tek fark ilişkiniz nişanlılık evresinden evliliğe geçti...ben hiç görmedim,öncesinde ilgisiz olup sonrasında kadını ilgiye boğan...heleki kadın geçmişte pek çok şeyi kabullenip ,her türlü davranışı sineye çekmişse...:26:
dedikleriniz dogru ama aileden zaten mutsuz gelen bi bireyseniz mutlu bı evlılık hayalı kuruyorsunuz yada onun için tutup bırakmıyorsunuz. aldatılma olayını gectım o ozamanlarda kaldı yenı bı sayfayla basladık hayata bosanmak kolay ben bosanmdan ne yapabılırımın derdindeyim.
aldatmayı affetmek bir sonrakine verilen izindir sadece. Üzgünüm arkadaşım ama çok yanlış yapmışsın. Nişanlıyken yada sevgiliyken zaten seni bu kadar üzen adam evlenince neler yapmaz ki. nasıl düşünemedin
dedikleriniz dogru ama aileden zaten mutsuz gelen bi bireyseniz mutlu bı evlılık hayalı kuruyorsunuz yada onun için tutup bırakmıyorsunuz. aldatılma olayını gectım o ozamanlarda kaldı yenı bı sayfayla basladık hayata bosanmak kolay ben bosanmdan ne yapabılırımın derdindeyim.
5 senelik bi beraberliğimiz sonunda evlendik. bu seneler sırasında bıkaç kez aldatıldım ayrıldık falan gene dayanamadım afettim. bi kere nişan attık ve aylarca görüsmedık sonra dayanamadık barıştık. ama malesef şimdi evlilik (6 ay olmasına rağmen) hiçte güzel gitmiyor. İlgi alaka sıfır. Senelerce o kadar çabaladım ve hep ben adım attım, ince düşüncelerle bişeyler yaptım ama rtık tükendim . anne baba geçimsiz bi ailenin cocuguyum zaten o da tam tersi. ben sorunumuz var diyorum o ben sorun göremiyorum diyor. ve ne yapacağımı bilmiyorum. akıl verın bana
uzun nişanlılık beni de çok düşündürüyo...bende uzun süredir nişanlıyım toplamda bes yıllık ilişkimiz var halada nişanlıyız düğün tarihi belli degil
hergün iki üç posta kıyamet kopar sonra barısırız
yanyana iken hiç tartışmayız ben de ewliligimi çok merak ediyorum vede endişeleniyorum
yaşanmış örneklerden ders almalısınız..
nişanlılık dönemi kötü geçen insanların, evlilikleri kesinlikle kötü olur..
nişanlılık dönemi güllük gülistanlıksa, evlilikleri iyi de olabilir, kötü de..
genel türk erkeği profili böyle zaten canım ya
sen mi çok kafana takıyosun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?