Uzun bir yolculuk hikayesi

Bu güN sirkelenip kendime geldim dün yaptığım kacamakların telafi edmeye çalışıyorum:17:
Kısa bir yürüyüş yapmay düşünüyorum :31:

$image.webp
Günaydınlar çok sağlıklı görünüyor demi:16:

Bu gün yapmam dediğim seyi yaptım sabah yürüyüşü ama çok güzeldiyorulduğumu hisetmedim bile

Evet bu gün tartı günümdü çok güzel bir sonuçla karşılaştım:nazar:
insan iisteyince oluyormuş 2 haftada 3 kilogram yağdan gitmiş sıkılaşmış incemişim kas oranım artmış diyedisyende teprik etti çok mutlu oldum :52:

Şuana kadar herşey yollunda gidiyor ama dün sadece birazcıcık kola kaçtı:(((((
Ama akşam hiç birşeyyemeden yattım telafi için inşallah sorun olmaz 3 kiloda olsa insanın üzerinnde bir hafiflik var 9 temuzü iple cekiyorum tartı günüm :)))))

Son düzenleme:
MERABA :3:

Ben de 107 kiloyum. 1.75 boyum. Yaş 15. Ad Bengisu. Çok memnun oldum.

Okul başlamaya yakın tatile gideceğiz. Vermem lazım o zamana kadar bir kaç onluk :1:

Katılabilir miyim :1:

MERABA :3:

Ben de 107 kiloyum. 1.75 boyum. Yaş 15. Ad Bengisu. Çok memnun oldum.

Okul başlamaya yakın tatile gideceğiz. Vermem lazım o zamana kadar bir kaç onluk :1:

Katılabilir miyim :1:

Hoş geldin canım tabi katıla bilirsin ne demek ama azmedeceksin anlaştıkmı:38:

Anlaştık :1:
Kahvaltım (9.00) : 2 bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yk patatesli omlet(aslında sadece patatesle yapıldı ama pişirme tarzı olarak omlet), 3 siyah zeytin, 1 çay bardağı süt, domates, salatalık, kırmızı biber.

Desteğin için çok sağol canım:38:
Aslında 2 haftada bir dr tartısıyla tartılacağım ama insan dayanamıyor işte :19:
Benin diyetisyen yardımıyla zayıflıyorum balık yağını o önerdi aç karnına alınınca karın yağlarını erittiğini söyledi:31:

GERÇEKTEN Mİ? Nerden alabilirim :1:

Anlaştık :1:
Kahvaltım (9.00) : 2 bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yk patatesli omlet(aslında sadece patatesle yapıldı ama pişirme tarzı olarak omlet), 3 siyah zeytin, 1 çay bardağı süt, domates, salatalık, kırmızı biber.
Canım ekmeğe dikkat 1 dilim yeter bence çünkü patates yemişsin tamamı :38:

GERÇEKTEN Mİ? Nerden alabilirim :1:

Ever öyleymiş canım istersen özelden atarım ismini:23:
Öğle ne yedin buarada:26:

11.40 - Annemle kurabiye yaptık, aslında bir tane yiyeyim ne olacak diye düşünüyordum ki bir kalıp margarin kattık :20:
Ben de 2 keten tohumlu bisküviyle 1 bardak sütümü içtim.
:56:
Ay piştiler çok lezzetli gözüküyolar ama yemeyeceğim ne yapalım?
14.00- 1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak türlü
1 dilim ekmek
domates, salatalık, kırmızı biber

17.00- 1 paket domatesli naneli kraker (66kal)

17.30- Annem yine bir şeyler yapmaya başladı, bu sefer yağı çok katmadığı için bir tane minik dereotlu poğaça yedim, sonra da pişman oldum

19.00- 1 kase çorba
yarım tabak türlü
salata (yağsız)

11.40 - Annemle kurabiye yaptık, aslında bir tane yiyeyim ne olacak diye düşünüyordum ki bir kalıp margarin kattık :20:
Ben de 2 keten tohumlu bisküviyle 1 bardak sütümü içtim.
:56:
Ay piştiler çok lezzetli gözüküyolar ama yemeyeceğim ne yapalım?
14.00- 1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak türlü
1 dilim ekmek
domates, salatalık, kırmızı biber

17.00- 1 paket domatesli naneli kraker (66kal)

17.30- Annem yine bir şeyler yapmaya başladı, bu sefer yağı çok katmadığı için bir tane minik dereotlu poğaça yedim, sonra da pişman oldum

19.00- 1 kase çorba
yarım tabak türlü
salata (yağsız)
Canım buaralar yoğunum uğrayamadım cevap vercektim net gitti sakın bırakma yok benimde devam ediyorum

Bir sorum var beninm asılında diyedisyenlede konuşaçağım ama yinede biğiniz varmı bu sıcak günlerde insan soğuk içeçekler istiyor biliyorum light kola sakınçalı ama diyet yapanlara başkada içeçek yok ne yapıyorsunuz:44::26:diyet yaparken light kola içiyormusunuz:26:

Son düzenleme:
Bir sorum var beninm asılında diyedisyenlede konuşaçağım ama yinede biğiniz varmı bu sıcak günlerde insan soğuk içeçekler istiyor biliyorum light kola sakınçalı ama diyet yapanlara başkada içeçek yok ne yapıyorsunuz:44::26:diyet yaparken light kola içiyormusunuz:26:

Zararlıdır mutlaka ama ben içiyorum canım :) Çünkü onu içmesem, başka bir şey yapar tamamen bozarum diyeti :9:

Zararlıdır mutlaka ama ben içiyorum canım :) Çünkü onu içmesem, başka bir şey yapar tamamen bozarum diyeti :9:

Ben çok arayan biri değil ama soğuk bişe içmek istediğinde aklıma de. Kola geliyor ama korkuyorum işte tartıda bir etkisivarmı sen ara öğünledemi yoksa yemeklerdemi kullanıyorsun:26:

Ben çok arayan biri değil ama soğuk bişe içmek istediğinde aklıma de. Kola geliyor ama korkuyorum işte tartıda bir etkisivarmı sen ara öğünledemi yoksa yemeklerdemi kullanıyorsun:26:

Maden suyu içsen mesela? Şeker onda da var ama meyveli soda bile koladan daha masumdur sanırım. Ya da yüzde yüz doğal meyve suyu alıp onu buzlu buzlu içebilirsin ne dersin? :)
Ben üç haftadır falan diyetteyim, üç kere içmişimdir light kola. Üç haftada 4.6 kg verdim canım. Tartıya etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü ben her gün tartılıyorum ve artı çıktığım günlerin hiçbirinde kola içmemiştim :9: ama tabi bünyeden bünyeye fark olabilir... O kadarını bilemicem. Ben bir kutu kolanın yarısını yemekle yarısını yemek sonrası içtim canım içtiğim günlerde.

Maden suyu içsen mesela? Şeker onda da var ama meyveli soda bile koladan daha masumdur sanırım. Ya da yüzde yüz doğal meyve suyu alıp onu buzlu buzlu içebilirsin ne dersin? :)
Ben üç haftadır falan diyetteyim, üç kere içmişimdir light kola. Üç haftada 4.6 kg verdim canım. Tartıya etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü ben her gün tartılıyorum ve artı çıktığım günlerin hiçbirinde kola içmemiştim :9: ama tabi bünyeden bünyeye fark olabilir... O kadarını bilemicem. Ben bir kutu kolanın yarısını yemekle yarısını yemek sonrası içtim canım içtiğim günlerde.

Tamam tatlım anladım aslında dikat etmek lazım içmesek eniyisi ama hazır meyesuyundan yada normal koladan mahsumdur diye düşünmüştüm

Back
X