Uzun bir yolculuk hikayesi

Pazartesinden beri hafif besleniyorum şu anda iyi gidiyor pazartesi tartı günüm bakalım ne olcak kaçamakların sonu :31:

Ben geldim evet bu hafta istediğim kiloyu veremedim aile yemeklerinin açtığı tahribattan dolayı:14::31:
Ama olsun az hasarla bir rakamı daha geride bıraktık 82,9 olmuşum bunada şükür :nazar::50:
Ama önümüzdeki 2 haftayı güzel değerlendirip hedefim 3 kilo inşallah veririm:31::15:

Son düzenleme:
Sabah öğünüm :
1 5kirbit kutusu peynir
5 zeytin
2 dilim kadarnormal ekmek
Domates ve salatalık
2 şekersiz çay
Ara öğüm
1 elma
Öğlen yemeğim
2 lahmacun ve yoğurt

Yanlız yolçuluğuma devam ediyorum şimdilik herşey yollunda sade bir duraksama devresi yaşıyorum ve canım çok sıkılıyor:14:
Dün diyetisyenimle konuşup motuvasyonumu tazeledim :8:aynen devam ediyor sadece diyette küçük oynamalar yaptı onun dışında önümüzdeki haftaladada bir kan dahli yaparız dedi:31:

Son düzenleme:
Günaydın abla:52::52: Hadi hazırmısın diyete:1:

Günaydın tatlım :70: hoşgeldin :38: tatil dönŞü biraz kilo almışım hemen diyetisyenimle görüşüp önlem almam lazım:18:
Yürüyüşede başlamam lazım:19:
Bugünkü kahvaltım
1 dilim keçi peyniri
3 zeytin
1 parça beyaz ekmek ( evde cavdar ekmeğimm kalmamıştı:14:)
1 domates
1 salatalık ve sekersiz çay
Sen ne yapıyosun bakayım :34:kahvaltını yaptın her halde :56:

Günaydın tatlım :70: hoşgeldin :38: tatil dönŞü biraz kilo almışım hemen diyetisyenimle görüşüp önlem almam lazım:18:
Yürüyüşede başlamam lazım:19:
Bugünkü kahvaltım
1 dilim keçi peyniri
3 zeytin
1 parça beyaz ekmek ( evde cavdar ekmeğimm kalmamıştı:14:)
1 domates
1 salatalık ve sekersiz çay
Sen ne yapıyosun bakayım :34:kahvaltını yaptın her halde :56:

Yaptım abla
Bir parça peynir, domates, 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim:56: Ama 1 haftadır diyet ve spor yapıyorum gram kilo kaybım yok:19:

Yaptım abla
Bir parça peynir, domates, 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim:56: Ama 1 haftadır diyet ve spor yapıyorum gram kilo kaybım yok:19:

Afiyet olsun canım:56:
Ümidini kaybetme sakın:38:vereçeğiz az ollsada bu bizim zaferimiz olur:kkk:
Tahlillerin yapıldımıhormon tahlilerine bakıldımı:26: :34:

Son düzenleme:
Değrlerim normalmiş:26:Bi demir eksikliği varmış:31:

Çok güzel ozaman sıkma canını bu ara üzüm mevsimi ara öğünlerinde yemeye çalış :34:özelikle siyah üzümü demir eksikliğini tamamlar :7:
Metebolizma hızın ölçüldümü :26:

Çok güzel ozaman sıkma canını bu ara üzüm mevsimi ara öğünlerinde yemeye çalış :34:özelikle siyah üzümü demir eksikliğini tamamlar :7:
Metebolizma hızın ölçüldümü :26:

Mtabolizmam benden yaşlıymış abla:52:34 yaşındaymış yavaşmış:5:Bol su içerek ve koşu yaparak arttırmaya çalışıorum:31:

Mtabolizmam benden yaşlıymış abla:52:34 yaşındaymış yavaşmış:5:Bol su içerek ve koşu yaparak arttırmaya çalışıorum:31:

Hııım anladım ozaman pest ettmek yok yorğun metebolizmanını canlandırmamız lazım geçteversen sakın bırakma :kkk::38:

Kahvaltım
3 kuru kaysı
1 yumurta
1 kirbit kutusu kadar peynir
Bir tutam maydanoz
2 parca yufka ekmeği
Ve şekersiz çay :KK50:

Merhaba uzun bir kilo verme yolculuğuna çıktım kilometrem 93 800:KK14:
Varmam gereken nokta diyetisyenimin bana vermiş olduğu 63 :KK16:
Kendimi motive etmek için benim gibi bu dertten muztarip kadınlar için
Gün gün yaptıkları mı yazaçağım bu yolçuluk sizlerle daha eğlençeli olacagına inanıyorum
Beni yanlız bırakmayın :KK48:
Başlanğıç kilom:93 8:KK16:
2 hafta sonra: 91 8:KK16:
2 hafta sonra:89 8:KK16:
4 hafta sonra:83 9:KK62::KK62::KK62:
2 hafta sonra:82 9 :KK19::KK20:
toplam 11 kg:nazar:
Merhaba canm bende kilo vermeye çalısıyorum inşallah başarıcaz

Back
X