• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun bir yolculuk hikayesi

Pazartesinden beri hafif besleniyorum şu anda iyi gidiyor pazartesi tartı günüm bakalım ne olcak kaçamakların sonu :31:

Ben geldim evet bu hafta istediğim kiloyu veremedim aile yemeklerinin açtığı tahribattan dolayı:14::31:
Ama olsun az hasarla bir rakamı daha geride bıraktık 82,9 olmuşum bunada şükür :nazar::50:
Ama önümüzdeki 2 haftayı güzel değerlendirip hedefim 3 kilo inşallah veririm:31::15:

Son düzenleme:
Sabah öğünüm :
1 5kirbit kutusu peynir
5 zeytin
2 dilim kadarnormal ekmek
Domates ve salatalık
2 şekersiz çay
Ara öğüm
1 elma
Öğlen yemeğim
2 lahmacun ve yoğurt

Yanlız yolçuluğuma devam ediyorum şimdilik herşey yollunda sade bir duraksama devresi yaşıyorum ve canım çok sıkılıyor:14:
Dün diyetisyenimle konuşup motuvasyonumu tazeledim :8:aynen devam ediyor sadece diyette küçük oynamalar yaptı onun dışında önümüzdeki haftaladada bir kan dahli yaparız dedi:31:

Son düzenleme:
Günaydın abla:52::52: Hadi hazırmısın diyete:1:

Günaydın tatlım :70: hoşgeldin :38: tatil dönŞü biraz kilo almışım hemen diyetisyenimle görüşüp önlem almam lazım:18:
Yürüyüşede başlamam lazım:19:
Bugünkü kahvaltım
1 dilim keçi peyniri
3 zeytin
1 parça beyaz ekmek ( evde cavdar ekmeğimm kalmamıştı:14:)
1 domates
1 salatalık ve sekersiz çay
Sen ne yapıyosun bakayım :34:kahvaltını yaptın her halde :56:

Günaydın tatlım :70: hoşgeldin :38: tatil dönŞü biraz kilo almışım hemen diyetisyenimle görüşüp önlem almam lazım:18:
Yürüyüşede başlamam lazım:19:
Bugünkü kahvaltım
1 dilim keçi peyniri
3 zeytin
1 parça beyaz ekmek ( evde cavdar ekmeğimm kalmamıştı:14:)
1 domates
1 salatalık ve sekersiz çay
Sen ne yapıyosun bakayım :34:kahvaltını yaptın her halde :56:

Yaptım abla
Bir parça peynir, domates, 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim:56: Ama 1 haftadır diyet ve spor yapıyorum gram kilo kaybım yok:19:

Yaptım abla
Bir parça peynir, domates, 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim:56: Ama 1 haftadır diyet ve spor yapıyorum gram kilo kaybım yok:19:

Afiyet olsun canım:56:
Ümidini kaybetme sakın:38:vereçeğiz az ollsada bu bizim zaferimiz olur:kkk:
Tahlillerin yapıldımıhormon tahlilerine bakıldımı:26: :34:

Son düzenleme:
Değrlerim normalmiş:26:Bi demir eksikliği varmış:31:

Çok güzel ozaman sıkma canını bu ara üzüm mevsimi ara öğünlerinde yemeye çalış :34:özelikle siyah üzümü demir eksikliğini tamamlar :7:
Metebolizma hızın ölçüldümü :26:

Çok güzel ozaman sıkma canını bu ara üzüm mevsimi ara öğünlerinde yemeye çalış :34:özelikle siyah üzümü demir eksikliğini tamamlar :7:
Metebolizma hızın ölçüldümü :26:

Mtabolizmam benden yaşlıymış abla:52:34 yaşındaymış yavaşmış:5:Bol su içerek ve koşu yaparak arttırmaya çalışıorum:31:

Mtabolizmam benden yaşlıymış abla:52:34 yaşındaymış yavaşmış:5:Bol su içerek ve koşu yaparak arttırmaya çalışıorum:31:

Hııım anladım ozaman pest ettmek yok yorğun metebolizmanını canlandırmamız lazım geçteversen sakın bırakma :kkk::38:

Kahvaltım
3 kuru kaysı
1 yumurta
1 kirbit kutusu kadar peynir
Bir tutam maydanoz
2 parca yufka ekmeği
Ve şekersiz çay :KK50:

Merhaba uzun bir kilo verme yolculuğuna çıktım kilometrem 93 800:KK14:
Varmam gereken nokta diyetisyenimin bana vermiş olduğu 63 :KK16:
Kendimi motive etmek için benim gibi bu dertten muztarip kadınlar için
Gün gün yaptıkları mı yazaçağım bu yolçuluk sizlerle daha eğlençeli olacagına inanıyorum
Beni yanlız bırakmayın :KK48:
Başlanğıç kilom:93 8:KK16:
2 hafta sonra: 91 8:KK16:
2 hafta sonra:89 8:KK16:
4 hafta sonra:83 9:KK62::KK62::KK62:
2 hafta sonra:82 9 :KK19::KK20:
toplam 11 kg:nazar:
Merhaba canm bende kilo vermeye çalısıyorum inşallah başarıcaz

Back
X