- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Tam aksi..Bendeki bir diğer problemde şu: erkek hemen boşalmak ister ve hissedemeyip bosalamazsa sıkılır o anki cinsel ilişkiden ( hadi bitsin de gidelim gibi) böyle düşünüyorlar mi sizce ? Yorulurlar, sıkılırlar gibi geliyor ...
Ben demek ki nasıl takıntı haline getirmişsem.bu problemiherkesin eşi 5 dk da boşalıyor da benimki hisssizlikten uzadıkça uzuyor gibi geliyordu. Bu da olmadı diğer pozisyon bu da olmadı diğeri. Sürekli pozisyon değiştirmeyi bile olumsuz algiliyordum
Bu sacma fikirler nasıl zihninizde yeşerdi ki?Bendeki bir diğer problemde şu: erkek hemen boşalmak ister ve hissedemeyip bosalamazsa sıkılır o anki cinsel ilişkiden ( hadi bitsin de gidelim gibi) böyle düşünüyorlar mi sizce ? Yorulurlar, sıkılırlar gibi geliyor ...
Bu ikinci benzer konu girişim gerçekten kafamdan atamıyorum ve moddan uzaklasiyorum.. surdan etkilendim sanırım. Bir kaç arkadaşım benim eşim 2-3 dk da boşalıyor dediğinde acaba benimki neden bu kadar uzun sürüyor neden neden neden derken buldum kendimi ve bu noktadayim. Teşekkürler silkelediginiz içinBu sacma fikirler nasıl zihninizde yeşerdi ki?
Çok ilginç cidden.
Benim sevgilimin işi on dakikadan erken bitse utanır, dalga konusu falan olur aramızda.
Erkek de uzun süren ilişkiden zevk alir.
Hissizlikten değil andan zevk aldigindan uzatiyordur asıl iliksiyi.
Yani gerçekten çok sacma bir zihniyet. Eni konu beş dakikada bitecek şey için insan o kadar zahmete girmez.
Gerçekten bacım, senin aklını böyle saçma şeylerle ne dolduruyorsa önce ona bakmaya son ver. Böyle saçma örnekler veren arkadaşların varsa onlarla cinsel konular konuşma,okuduğun ve bu tarz zihniyette cümleler kuran internet siteleri varsa,blockla bakma.
Bu sacma zihniyete son ver kesinlikle. Belki de zevk alamamanin nedeni bu saçma dusuncelerin seni yetersiz hissettirip moddan cikartmasidir.
Sen beni dinle :) sorun falan yok. Ayrıca 'gec bosalan' cümlesi eşin için fazla iddialı bir cümle. (hayatına birkaç ayrı kişi girmiş biri olarak gönül rahatlığıyla diyebilirim ki) 15 dakika zaten normal olan bir süreçtir. Geç dedikleri hikaye çok daha başka
Allah korusun.Bu ikinci benzer konu girişim gerçekten kafamdan atamıyorum ve moddan uzaklasiyorum.. surdan etkilendim sanırım. Bir kaç arkadaşım benim eşim 2-3 dk da boşalıyor dediğinde acaba benimki neden bu kadar uzun sürüyor neden neden neden derken buldum kendimi ve bu noktadayim. Teşekkürler silkelediginiz için
O arkadaşlarınızın eslerinde sorun olduğuna emin olabilirsiniz. Arkadaslarinizin yerinde olmadığınız için bence mutlu olmalısınız. Aksi halde soyunmaniz ile giyinmeniz bir olurdu. Bu sefer de bende ne eksiklik var diye kendinize dert ederdiniz. Ben 5 dk için o kadar hazırlığı yapıp o yatağa girmem bu beni mutlu etmez çünkü. On sevişmenin dahil olduğu ilişkilerde 25-30 dk gayet normal bir süreç. Aksini gerçekten düşünmek dahi istemiyorumBu ikinci benzer konu girişim gerçekten kafamdan atamıyorum ve moddan uzaklasiyorum.. surdan etkilendim sanırım. Bir kaç arkadaşım benim eşim 2-3 dk da boşalıyor dediğinde acaba benimki neden bu kadar uzun sürüyor neden neden neden derken buldum kendimi ve bu noktadayim. Teşekkürler silkelediginiz için
Teşekkürler cevabınız için. Ben ne kadar yanlış dusunuyormusum yaO arkadaşlarınızın eslerinde sorun olduğuna emin olabilirsiniz. Arkadaslarinizin yerinde olmadığınız için bence mutlu olmalısınız. Aksi halde soyunmaniz ile giyinmeniz bir olurdu. Bu sefer de bende ne eksiklik var diye kendinize dert ederdiniz. Ben 5 dk için o kadar hazırlığı yapıp o yatağa girmem bu beni mutlu etmez çünkü. On sevişmenin dahil olduğu ilişkilerde 25-30 dk gayet normal bir süreç. Aksini gerçekten düşünmek dahi istemiyorum
Teşekkür ederim cevap için.. inanın heeeep o şekilde sanıyordum adam o kadar zevk alıyor ki hemen boşalıyor diyeAdam bence gayet keyif alıyor ki pozisyondan pozisyona devam ediyor. Sağlıklı erkekler bu süreyi kendi ayarlayabilir çünkü. Erken boşalma erkeğin kadını çok beğendiği anlamına gelmez ki.
Siz adamı çok onemsemissiniz de sizin zevk alma durumunuz nasıl onu düşünün bence o zaman dakikaya takilmayacaksınız.
Bir de çok islandiginizi genislediginizi falan düşündüğünüz zamanlarda biraz daraltan pozisyonlar deneseniz.
Bir an ben mi anormalim diye düşündüm 5 dk nedir ya (sağlık problemi yoksa) yarı yolda kalmış hissederim kendimiAy 5 dk falan ne yauzun uzun olsun ki ben fazladan zevk alayım sen olayı çok yanlış anlamışsın canım benim. 15 dakika alt limit bence
o zaman ben hiç söylemeyimBende derdini çözemedim ben
vallaha bayılacam kıskançlıktan
Benim de eşim geç boşalıyor ve ilişkide sık sık pozisyon degisiyoruz ama dinamigimiz böyle sanırım biz bundan zevk alıyoruz daha iyi bence. Kısa olması benim de hiç hoşuma gitmezdi. On sevisme dahil yaklaşık 25-30 dk sürüyor
Hafta da 2-3 defa ilişki yaşıyoruz
Bence normal, anormal görmüyorum ben
Sabah sabah güldürdünüz, Rabbim de sizi güldürsün :)yarım saate ben banyodan çıkmış başımda havlu çay içiyor oluyorum
Sabah sabah güldürdünüz, Rabbim de sizi güldürsün :)
Ben genelde 30-35. dakikada banyoya giriyor sonrasında başımda havlu ile sigara içiyor oluyorum
Ne bileyim bir anda demlikten çıkan cin gibi oldu bi hoşuma gittikız ağlanacak halime ne gülüyorsun
Ne bileyim bir anda demlikten çıkan cin gibi oldu bi hoşuma gitti
Olsun yaa önemli olan süresi değil, verimi
Bizim ilki 20-25dk ikinci her zaman çok daha uzun sürer. Yarım saati de geçer yani. Bence normal sizinkiMerhaba, doktora gideceğim ama koronanin çok fazla olduğu bir şehirde olduğumuz için ve hayat memat meselesi olmadığı için şimdilik erteledim. Benim sorunum gitgellerin resmen 15 dakikadan kısa sürmemesi. Öyle ki bir zaman sonra takatimiz de kalmiyor. Sürekli bir aşırı ıslanma sürekli pozisyon değiştirme. On sevisme haricinde rahat 15 dakika sürüyor.bir türlü kolay rahatlayamiyor eşim bunu da ilişki sırasında ilerleyen dakikalardaki hissedememe ( vajinada ki çok islanmaktan hatta aşırı ) problemine dayandiriyorum. Amacım kaç dakika olduğunu merak etmek değil ama gerçekten merak ediyorum benim gibi bizim gibi bir türlü pozisyon değiştire değiştire zor rahatlayanlar var mı ?
Buna hazırlık dahil mi yani on sevismeBizim ilki 20-25dk ikinci her zaman çok daha uzun sürer. Yarım saati de geçer yani. Bence normal sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?