Uzun, bitmeyen, düşündüren ilişki

Bu sacma fikirler nasıl zihninizde yeşerdi ki?
Çok ilginç cidden.
Benim sevgilimin işi on dakikadan erken bitse utanır, dalga konusu falan olur aramızda.
Erkek de uzun süren ilişkiden zevk alir.
Hissizlikten değil andan zevk aldigindan uzatiyordur asıl iliksiyi.
Yani gerçekten çok sacma bir zihniyet. Eni konu beş dakikada bitecek şey için insan o kadar zahmete girmez.
Gerçekten bacım, senin aklını böyle saçma şeylerle ne dolduruyorsa önce ona bakmaya son ver. Böyle saçma örnekler veren arkadaşların varsa onlarla cinsel konular konuşma,okuduğun ve bu tarz zihniyette cümleler kuran internet siteleri varsa,blockla bakma.
Bu sacma zihniyete son ver kesinlikle. Belki de zevk alamamanin nedeni bu saçma dusuncelerin seni yetersiz hissettirip moddan cikartmasidir.
Sen beni dinle :) sorun falan yok. Ayrıca 'gec bosalan' cümlesi eşin için fazla iddialı bir cümle. (hayatına birkaç ayrı kişi girmiş biri olarak gönül rahatlığıyla diyebilirim ki) 15 dakika zaten normal olan bir süreçtir. Geç dedikleri hikaye çok daha başka

Bu ikinci benzer konu girişim gerçekten kafamdan atamıyorum ve moddan uzaklasiyorum.. surdan etkilendim sanırım. Bir kaç arkadaşım benim eşim 2-3 dk da boşalıyor dediğinde acaba benimki neden bu kadar uzun sürüyor neden neden neden derken buldum kendimi ve bu noktadayim. Teşekkürler silkelediginiz için

Allah korusun.
Ben evlensem belki de nisanliyken işinin 3 dakikada bittiğini farkettigim adamla hayatta nikah masasına oturmazdim. O ne ya, kisa film gibi.
Arkadaşın dert yanmış.
Konun şeye benzemiş , "arkadaşımı eşi ayda bir kıskanıp dövüyormus, benimkiyse çok naziktir,bana kıyamaz. Beni sevmediğinden kiskanmiyor mu'

O arkadaşlarınızın eslerinde sorun olduğuna emin olabilirsiniz. Arkadaslarinizin yerinde olmadığınız için bence mutlu olmalısınız. Aksi halde soyunmaniz ile giyinmeniz bir olurdu. Bu sefer de bende ne eksiklik var diye kendinize dert ederdiniz. Ben 5 dk için o kadar hazırlığı yapıp o yatağa girmem bu beni mutlu etmez çünkü. On sevişmenin dahil olduğu ilişkilerde 25-30 dk gayet normal bir süreç. Aksini gerçekten düşünmek dahi istemiyorum

Adam bence gayet keyif alıyor ki pozisyondan pozisyona devam ediyor. Sağlıklı erkekler bu süreyi kendi ayarlayabilir çünkü. Erken boşalma erkeğin kadını çok beğendiği anlamına gelmez ki.
Siz adamı çok onemsemissiniz de sizin zevk alma durumunuz nasıl onu düşünün bence o zaman dakikaya takilmayacaksınız.
Bir de çok islandiginizi genislediginizi falan düşündüğünüz zamanlarda biraz daraltan pozisyonlar deneseniz.

Teşekkürler cevabınız için. Ben ne kadar yanlış dusunuyormusum ya

Teşekkür ederim cevap için.. inanın heeeep o şekilde sanıyordum adam o kadar zevk alıyor ki hemen boşalıyor diye

Erken boşalma bir problemdir..

Eşinizde olan durum gayet normaldir benim eşim isterse 10 dakikada boşalır isterse 40 dakikada ne kadar uzatmak isterse uzatır muhtemelen sizin eşinizde durum aynıdır yani erkek istese odaklanıp kendini verip boşalabilir senin tahrik etmen veya etkilenme çok ilgisi yok eşinizde uzun tutmak için sürekli kafa dağıtıp boşalmamaya çalışıyordur.

Bence kesinlikle olması gereken olan budur kendi boşalmış olmak için ilişki yaşamaktansa kadınıda düşünmeli sen 2-3 dakikada ne kadar zevk alabiliceğini düşünüyorsunda erken boşalanlara özeniyorsun ben onu anlayamadım ?

Ay 5 dk falan ne ya uzun uzun olsun ki ben fazladan zevk alayım sen olayı çok yanlış anlamışsın canım benim. 15 dakika alt limit bence
Bir an ben mi anormalim diye düşündüm 5 dk nedir ya (sağlık problemi yoksa) yarı yolda kalmış hissederim kendimi
Hep derim erken boşalma problemi olan çiftlere allah yardım etsin diye hiç onlara özeneni duymamıştım şaşkınlıklar içinde okudum

Ya 10 gun yapmazsınız 5 dk gelir bazen olur 15 dk sürer bazen 5 dk çok anlamlı olur bazen 15;dk o 5 dk heyecan ve zevki yaratmaz sonuçta maç bittiğinde herkes mutlu ayrılıyorsa zaman önemsizdir. Ayrıca bizde sürekli pozisyon değiştiğinde kuruma oluyor ıslaklık daha da artmıyor.

yarım saate ben banyodan çıkmış başımda havlu çay içiyor oluyorum

Bizim ilki 20-25dk ikinci her zaman çok daha uzun sürer. Yarım saati de geçer yani. Bence normal sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…