- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Teşekkür ederim çok kadının dilinden kadın anlar diye boşa dememisler bir ara gizlice gitmeyi bile düşündüm doktoraTecrübesizlik böyle bir şey iştesen bununarkadaşlarının yanında falan sakın anlatma nazar olursun, eşin işi gayet iyi biliyor ve senin tadını çıkarıyor, sen de durumun tadını çıkar. Normal koşullarda ıslaklığı hissetmek erkeklerde boşalmayı tetikler zaten geciktirmez.
İki konunu da okumuş oldum. Ben de zannediyorum ki adam seni suçluyor. Kuruntu yapmışsın güzelim akışına bırak.
O gününe göre değişir bazen 3-4 de oluyor. Planan bir şey değil
ah kader ortağımBizim git gel 10 dk falan sürüyordur dk tutmadım ama tahmini. Ben ıslanıyorum ama kesinlikle şuana kadar orgazm olamadım.Boşalıyorum diye haber veriyor bide boşalma desem napcak acabaa
[Merhaba, doktora gideceğim ama koronanin çok fazla olduğu bir şehirde olduğumuz için ve hayat memat meselesi olmadığı için şimdilik erteledim. Benim sorunum gitgellerin resmen 15 dakikadan kısa sürmemesi. Öyle ki bir zaman sonra takatimiz de kalmiyor. Sürekli bir aşırı ıslanma sürekli pozisyon değiştirme. On sevisme haricinde rahat 15 dakika sürüyor.bir türlü kolay rahatlayamiyor eşim bunu da ilişki sırasında ilerleyen dakikalardaki hissedememe ( vajinada ki çok islanmaktan hatta aşırı ) problemine dayandiriyorum. Amacım kaç dakika olduğunu merak etmek değil ama gerçekten merak ediyorum benim gibi bizim gibi bir türlü pozisyon değiştire değiştire zor rahatlayanlar var mı ?
[/QU
Bacım derdin bu olsun söylesene hızlı seviyorum diye.Benim eşimde geç boşalıyor ama o bunu bilerek yapıyor daha uzun sürsün diye yarım saati bile geçiyor bazen. Ama ben memnunum bu durumdan. Can sıkıcı olan tek şey hep aynı şekilde gıygıdı gıygıdı keman çalar gibi yavaş yavaş.. Ben de daha sert seviyorum mesela daha hızlı olsun ama uzun olsun hızlı olunca da hemencik bitiyor
Bende yapmaya çalışıyorum da afedersiniz vajinadan ziyade makat kısmı sıkılıyor. Böyle mi oluyor bu egzersizAnormal olan taraf neresi anlamadım ben? Önceki partnerinizde erken boşalma sorunu mu vardı da normali 3 dk zannediyorsunuz?
Ekleme: hissedemeyen sizseniz islakliktan değil eşinizin organının inceliği sebebiyle olabilir. Buna da önerim kegel egzersizi yapmak. Her gün tuvaletinizi tutar gibi kendinizi kasıp kasıp bırakın. Farkı mutlaka hissedeceginize inaniuroum. Unuturum falan derseniz uygulamalar var. Deneyin bence. Ne kaybedersiniz ki??
Tam çişini tutar gibi sikman gerekiyor, Hatta tuvaletteyken ilk denemeni yapabilirsin :))Bende yapmaya çalışıyorum da afedersiniz vajinadan ziyade makat kısmı sıkılıyor. Böyle mi oluyor bu egzersiz
Makatin sıkılması zaten vajinanın da sıkılması anlamına gelir. Oralar bir bütün cunkuBende yapmaya çalışıyorum da afedersiniz vajinadan ziyade makat kısmı sıkılıyor. Böyle mi oluyor bu egzersiz
Yahu geç dediğin 15 dk... Baya arada bir zaman bence.. Ben sadece 15 20 dk üstte kendim takılıyorum... Bana aşırı garip geldi 15 dakikanın sana çok gelmesi. Ki 1 kere yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.. Bide 2 3 kere olsa gün aşırı naparsınız..İnanın ben de size özeniyorum. Benim hissettiklerimi eşi geç bosalanlar anlar sadece ve acaba ben de ne sorun var diye düşünüyorum aklıma da sadece coook ıslanmak geliyor
15 dk ne yaaa en az yarım saat olmazsa 2.ye gebe bir şey olur o iş bizde.15 dk fazla kısa yoksa bizde mi anormallik varMerhaba, doktora gideceğim ama koronanin çok fazla olduğu bir şehirde olduğumuz için ve hayat memat meselesi olmadığı için şimdilik erteledim. Benim sorunum gitgellerin resmen 15 dakikadan kısa sürmemesi. Öyle ki bir zaman sonra takatimiz de kalmiyor. Sürekli bir aşırı ıslanma sürekli pozisyon değiştirme. On sevisme haricinde rahat 15 dakika sürüyor.bir türlü kolay rahatlayamiyor eşim bunu da ilişki sırasında ilerleyen dakikalardaki hissedememe ( vajinada ki çok islanmaktan hatta aşırı ) problemine dayandiriyorum. Amacım kaç dakika olduğunu merak etmek değil ama gerçekten merak ediyorum benim gibi bizim gibi bir türlü pozisyon değiştire değiştire zor rahatlayanlar var mı ?
Çözüm basit peceteyle silin ıslaklığı o zaman bunu deneyin.. Bacım derdini çok dillendirme bu günleri arar olursun benim gibi.. Allah başa vermesin erken boşalma halt yemiş benimkinin yanında saniye desen ona da ayıp olur 3 kez girmesi yetiyor cok zor bi durum bu da yetmezmiş gibi bide ereksiyon problemi başladı.. Çocuk derdine düşmüştük 3 yıldır 4. Yila adim attigimiz ayinda başladı problemler maalesef.. Keske sizin gibi olsa ilişkimiz ikinciye zorlamaya gerek kalmasa.. O daha da yorucu emin olabilirsin. Insan hep olmayanı ister ya bence haline şükretmelisinDüzenli olarak yapiyorum 2 haftadır. Acaba diyorum genetiksel bir genislik mi var ama ilk dakikalarda asla böyle bir genislik söz konusu değil.. ne zaman ıslanmaya başlasam o zaman hissedememek vee durmadan pozisyon değiştirmekle sonuçlanıyor
3. Ye girmeye boşalıyor muÇözüm basit peceteyle silin ıslaklığı o zaman bunu deneyin.. Bacım derdini çok dillendirme bu günleri arar olursun benim gibi.. Allah başa vermesin erken boşalma halt yemiş benimkinin yanında saniye desen ona da ayıp olur 3 kez girmesi yetiyor cok zor bi durum bu da yetmezmiş gibi bide ereksiyon problemi başladı.. Çocuk derdine düşmüştük 3 yıldır 4. Yila adim attigimiz ayinda başladı problemler maalesef.. Keske sizin gibi olsa ilişkimiz ikinciye zorlamaya gerek kalmasa.. O daha da yorucu emin olabilirsin. Insan hep olmayanı ister ya bence haline şükretmelisin
Malesef evet ilk başlarda sadece ilk boşalmasinda biraz erken gelirdi ama simdiki gibi değil. 2. Baya uzun sürerdi.. Ama şimdi hem ereksiyon sorunu başladı yapamıyoruz. Zorla da olsa girdiğinde de 1 2 3 bitti. 2si de olmuyor zaten uyuyor3. Ye girmeye boşalıyor muCook şaşırdım ilk başlarda nasıldı sonradan mi erken boşalma olmaya başladı. Eşiniz için de kötü bir durum kendini eksik ve kötü hissediyordur
40 dakika ön sevişmeyle dahildir herhalde. Böyle bir şey mümkünmü yoksa biz eşlerimiz tarafından kandırılıyormuyuzErken boşalma bir problemdir..
Eşinizde olan durum gayet normaldir benim eşim isterse 10 dakikada boşalır isterse 40 dakikada ne kadar uzatmak isterse uzatır muhtemelen sizin eşinizde durum aynıdır yani erkek istese odaklanıp kendini verip boşalabilir senin tahrik etmen veya etkilenme çok ilgisi yok eşinizde uzun tutmak için sürekli kafa dağıtıp boşalmamaya çalışıyordur.
Bence kesinlikle olması gereken olan budur kendi boşalmış olmak için ilişki yaşamaktansa kadınıda düşünmeli sen 2-3 dakikada ne kadar zevk alabiliceğini düşünüyorsunda erken boşalanlara özeniyorsun ben onu anlayamadım ?
İste bizdede öyle kimi uzun seviyor kimi kısa napcaksak bnim esimde aynı uzun sürdürüyorOlsa bir dert olmasa bir dert
Erkekler=Dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?