Uzun, bitmeyen, düşündüren ilişki

Teşekkür ederim çok kadının dilinden kadın anlar diye boşa dememisler bir ara gizlice gitmeyi bile düşündüm doktora

[
bana süre gayet normal geldi. acaba siz yeterince istekli mi değilsiniz ?

Benim eşimde geç boşalıyor ama o bunu bilerek yapıyor daha uzun sürsün diye yarım saati bile geçiyor bazen. Ama ben memnunum bu durumdan. Can sıkıcı olan tek şey hep aynı şekilde gıygıdı gıygıdı keman çalar gibi yavaş yavaş.. Ben de daha sert seviyorum mesela daha hızlı olsun ama uzun olsun hızlı olunca da hemencik bitiyor

Bacım derdin bu olsun söylesene hızlı seviyorum diye.

Bende yapmaya çalışıyorum da afedersiniz vajinadan ziyade makat kısmı sıkılıyor. Böyle mi oluyor bu egzersiz

Ya böyle konular açılmasını anlamsız buluyorum canınız yanmıyormuş ıslanmama probleminiz yokmuş nedir yani 15 dk?? Çok mu vaktinizi alıyor gibi hissediyorsunuz... Ne diyelim size??

İnanın ben de size özeniyorum. Benim hissettiklerimi eşi geç bosalanlar anlar sadece ve acaba ben de ne sorun var diye düşünüyorum aklıma da sadece coook ıslanmak geliyor
Yahu geç dediğin 15 dk... Baya arada bir zaman bence.. Ben sadece 15 20 dk üstte kendim takılıyorum... Bana aşırı garip geldi 15 dakikanın sana çok gelmesi. Ki 1 kere yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.. Bide 2 3 kere olsa gün aşırı naparsınız..

15 dk ne yaaa en az yarım saat olmazsa 2.ye gebe bir şey olur o iş bizde.15 dk fazla kısa yoksa bizde mi anormallik var

Çözüm basit peceteyle silin ıslaklığı o zaman bunu deneyin.. Bacım derdini çok dillendirme bu günleri arar olursun benim gibi.. Allah başa vermesin erken boşalma halt yemiş benimkinin yanında saniye desen ona da ayıp olur 3 kez girmesi yetiyor cok zor bi durum bu da yetmezmiş gibi bide ereksiyon problemi başladı.. Çocuk derdine düşmüştük 3 yıldır 4. Yila adim attigimiz ayinda başladı problemler maalesef.. Keske sizin gibi olsa ilişkimiz ikinciye zorlamaya gerek kalmasa.. O daha da yorucu emin olabilirsin. Insan hep olmayanı ister ya bence haline şükretmelisin

3. Ye girmeye boşalıyor mu Cook şaşırdım ilk başlarda nasıldı sonradan mi erken boşalma olmaya başladı. Eşiniz için de kötü bir durum kendini eksik ve kötü hissediyordur

3. Ye girmeye boşalıyor mu Cook şaşırdım ilk başlarda nasıldı sonradan mi erken boşalma olmaya başladı. Eşiniz için de kötü bir durum kendini eksik ve kötü hissediyordur
Malesef evet ilk başlarda sadece ilk boşalmasinda biraz erken gelirdi ama simdiki gibi değil. 2. Baya uzun sürerdi.. Ama şimdi hem ereksiyon sorunu başladı yapamıyoruz. Zorla da olsa girdiğinde de 1 2 3 bitti. 2si de olmuyor zaten uyuyor

40 dakika ön sevişmeyle dahildir herhalde. Böyle bir şey mümkünmü yoksa biz eşlerimiz tarafından kandırılıyormuyuz eşim normal ilişki süresinin ortalama 4-5 dakika olmasının erkek için çok iyi bir süre olduğundan bahseder.

Olsa bir dert olmasa bir dert
Erkekler=Dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…