- 21 Ağustos 2020
- 158
- 394
- 18
- 37
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Aynen yarım kalmış gibi olur ya 5 dakikaBir an ben mi anormalim diye düşündüm 5 dk nedir ya (sağlık problemi yoksa) yarı yolda kalmış hissederim kendimi
Hep derim erken boşalma problemi olan çiftlere allah yardım etsin diye hiç onlara özeneni duymamıştım şaşkınlıklar içinde okudum
Kız ne hazırlığı. Bizim sadece hazırlık kısmı 2 saat sürüyor. Bazen öğlen başlıyoruz akşam bitiyorBuna hazırlık dahil mi yani on sevisme
Ahah bu iyiydiKız ne hazırlığı. Bizim sadece hazırlık kısmı 2 saat sürüyor. Bazen öğlen başlıyoruz akşam bitiyor
Ahah bu iyiydi
İkinci de mi oluyo vay anasını ben gidim en iyisi kendimi köprüden atim kesin netBizim ilki 20-25dk ikinci her zaman çok daha uzun sürer. Yarım saati de geçer yani. Bence normal sizinki
Söyle bacım söyle derdimize derman olalımo zaman ben hiç söylemeyim
Ben de çok merak ediyorum ya dk tutacam ilişkiye girince bakalım bizimki kaç dk sürüyor.Bana uzun gelmiyor bitmesin diye bakıyorum ama boşaldıktan sonra da bitsin diye bakıyorumMerhaba, doktora gideceğim ama koronanin çok fazla olduğu bir şehirde olduğumuz için ve hayat memat meselesi olmadığı için şimdilik erteledim. Benim sorunum gitgellerin resmen 15 dakikadan kısa sürmemesi. Öyle ki bir zaman sonra takatimiz de kalmiyor. Sürekli bir aşırı ıslanma sürekli pozisyon değiştirme. On sevisme haricinde rahat 15 dakika sürüyor.bir türlü kolay rahatlayamiyor eşim bunu da ilişki sırasında ilerleyen dakikalardaki hissedememe ( vajinada ki çok islanmaktan hatta aşırı ) problemine dayandiriyorum. Amacım kaç dakika olduğunu merak etmek değil ama gerçekten merak ediyorum benim gibi bizim gibi bir türlü pozisyon değiştire değiştire zor rahatlayanlar var mı ?
Yok artık gerçek mi? Vay beeKız ne hazırlığı. Bizim sadece hazırlık kısmı 2 saat sürüyor. Bazen öğlen başlıyoruz akşam bitiyor
O gününe göre değişir bazen 3-4 de oluyor. Planan bir şey değilİkinci de mi oluyo vay anasını ben gidim en iyisi kendimi köprüden atim kesin net
Bence İlişkiden çok ön sevişme zaten olaya heyecan katıyorYok artık gerçek mi? Vay bee
Dakika tutma, adamı germeye gerek yok.Ben de çok merak ediyorum ya dk tutacam ilişkiye girince bakalım bizimki kaç dk sürüyor.
Adama çaktırmıcam kızDakika tutma, adamı germeye gerek yok.
şarkı listesi aç.
Bitince göz ucuyla kontrol et hangi şarkıda bittiğini. Sonradan hesabını yaparsın
Söyle hissediyorum : eşim 'bitse de gitsek bir türlü bosalamiyorum off ' diye düşünüyor gibi geliyor sanki boşalmak istiyor ama hissedemiyor gibi bu yuzden sürekli pozisyon değişip doğru pozisyoni bulmak istiyor gibi geliyor. Konuştuğumda memnun ama ben triplere girmeye çok müsait.oldugum içinSiz mi sıkılıyorsunuz acaba da böyle uzadı filan diye düşünüyorsunuz? Yani yoksa eşiniz gayet zevkini alıp keyfine bakıyor pozisyona sokuyor bunada biz seks yapmak diyoruz. Sekste de önemli olan boşalmak değil bence ne kadar zevk aldığıdır . Çok ıslaklık durumunda kurulayıp tekrar devam edebilirsiniz . Keyif almaya bakın y bu ateşli zamanların verimli kullanın
O zaman hissedememekle ilgili konu sadece sizin yorumunuz? Eşiniz sadece olayın keyfini çıkarıyor :)Söyle hissediyorum : eşim 'bitse de gitsek bir türlü bosalamiyorum off ' diye düşünüyor gibi geliyor sanki boşalmak istiyor ama hissedemiyor gibi bu yuzden sürekli pozisyon değişip doğru pozisyoni bulmak istiyor gibi geliyor. Konuştuğumda memnun ama ben triplere girmeye çok müsait.oldugum için
Tecrübesizlik böyle bir şey işteSöyle hissediyorum : eşim 'bitse de gitsek bir türlü bosalamiyorum off ' diye düşünüyor gibi geliyor sanki boşalmak istiyor ama hissedemiyor gibi bu yuzden sürekli pozisyon değişip doğru pozisyoni bulmak istiyor gibi geliyor. Konuştuğumda memnun ama ben triplere girmeye çok müsait.oldugum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?