Uzun, bitmeyen, düşündüren ilişki

Aynen yarım kalmış gibi olur ya 5 dakika

Siz mi sıkılıyorsunuz acaba da böyle uzadı filan diye düşünüyorsunuz? Yani yoksa eşiniz gayet zevkini alıp keyfine bakıyor pozisyona sokuyor bunada biz seks yapmak diyoruz. Sekste de önemli olan boşalmak değil bence ne kadar zevk aldığıdır . Çok ıslaklık durumunda kurulayıp tekrar devam edebilirsiniz . Keyif almaya bakın y bu ateşli zamanların verimli kullanın

Ben de çok merak ediyorum ya dk tutacam ilişkiye girince bakalım bizimki kaç dk sürüyor.Bana uzun gelmiyor bitmesin diye bakıyorum ama boşaldıktan sonra da bitsin diye bakıyorum

Sizdeki süre normal. Daha kısası anormal.

Problem süre değil, eşinizin ya da sizin hissedememesi. Bence doktora soracaksanız bu konuda danışmalısınız.

Dakika tutma, adamı germeye gerek yok.
şarkı listesi aç.
Bitince göz ucuyla kontrol et hangi şarkıda bittiğini. Sonradan hesabını yaparsın
Adama çaktırmıcam kız Hee yarın hayatımıza bir melek giriyor artık lohusalık falandı 40 gün var.O müzikli renkli günlerimiz geri gelir mi acaba

Söyle hissediyorum : eşim 'bitse de gitsek bir türlü bosalamiyorum off ' diye düşünüyor gibi geliyor sanki boşalmak istiyor ama hissedemiyor gibi bu yuzden sürekli pozisyon değişip doğru pozisyoni bulmak istiyor gibi geliyor. Konuştuğumda memnun ama ben triplere girmeye çok müsait.oldugum için

O zaman hissedememekle ilgili konu sadece sizin yorumunuz? Eşiniz sadece olayın keyfini çıkarıyor :)

Tamam orgazm olmak, boşalmak güzel de, sevişmek de ayrıca keyifli bir olay. Siz de bence keyfini çıkarın, hangi pozisyon daha çok hoşunuza gidiyor, kendinizi deneyin ve dinleyin :)

Sen her hareketi hissediyorsan geniş olamazsın, ıslaklıktan ona öyle geliyor ama ona çare yok. O içindeyken kegel yap, sık kaslarını, arada o kendini kurulasın, öyle de hissetmezse tırtıklı prezervatif kullanın, onun tırtıklarını iki taraf da hissediyormuş. Bu da olmazsa beğenmiyorsan git benden bu kadar de, kadınlar ıslanmamaktan şikayetçi adam hissedemiyormuş gel de delirme.

Tecrübesizlik böyle bir şey işte sen bununarkadaşlarının yanında falan sakın anlatma nazar olursun, eşin işi gayet iyi biliyor ve senin tadını çıkarıyor, sen de durumun tadını çıkar. Normal koşullarda ıslaklığı hissetmek erkeklerde boşalmayı tetikler zaten geciktirmez.
İki konunu da okumuş oldum. Ben de zannediyorum ki adam seni suçluyor. Kuruntu yapmışsın güzelim akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…