- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.291
- 133
- 34
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Kadın olmak çok zor herşey erkeklerin istediği gibi oluyor biz sadece katlanıyoruzİste bizdede öyle kimi uzun seviyor kimi kısa napcaksak bnim esimde aynı uzun sürdürüyor
İsleri bitene kadar demezler hic 40 dk nasıl dayanıyor bu kadın Bira acele deyinde isim bitsin DİEKadın olmak çok zor herşey erkeklerin istediği gibi oluyor biz sadece katlanıyoruz
Bu yüzden erkekler 'el değmemiş kadin' konusunda bu kadar ısrarcı. Gözü açılmasın, seni Yunan tanrısı gibi kudretli sansın...40 dakika ön sevişmeyle dahildir herhalde. Böyle bir şey mümkünmü yoksa biz eşlerimiz tarafından kandırılıyormuyuzeşim normal ilişki süresinin ortalama 4-5 dakika olmasının erkek için çok iyi bir süre olduğundan bahseder.
5 dk cok erkek degilmiBu yüzden erkekler 'el değmemiş kadin' konusunda bu kadar ısrarcı. Gözü açılmasın, seni Yunan tanrısı gibi kudretli sansın...
4-5 dakika çoku geç iyi falan da değil. Düşünüyorum da Benim (herhangi bir) erkek arkadaşımın işi beş dakikada bittiginde o mahcubiyetle bir dahakinde canla başla çalışırlar. Utanırlar falan yaaa,onca zahmete girdiğimize
Ben de öyle biliyorum ama bizimki on sevisme haric en az 15-20 dk sürüyor. Akıllarda da teknbir soru oluyor : bu adam niye bosalamiyor ?40 dakika ön sevişmeyle dahildir herhalde. Böyle bir şey mümkünmü yoksa biz eşlerimiz tarafından kandırılıyormuyuzeşim normal ilişki süresinin ortalama 4-5 dakika olmasının erkek için çok iyi bir süre olduğundan bahseder.
4-5 dakika mı canım bence bir erkek için hiçte iyi bir süre değil.40 dakika ön sevişmeyle dahildir herhalde. Böyle bir şey mümkünmü yoksa biz eşlerimiz tarafından kandırılıyormuyuzeşim normal ilişki süresinin ortalama 4-5 dakika olmasının erkek için çok iyi bir süre olduğundan bahseder.
4-5 dakika mi... cok iyi mi... kandirmasin allasen, sevismesek inanacagiz40 dakika ön sevişmeyle dahildir herhalde. Böyle bir şey mümkünmü yoksa biz eşlerimiz tarafından kandırılıyormuyuzeşim normal ilişki süresinin ortalama 4-5 dakika olmasının erkek için çok iyi bir süre olduğundan bahseder.
Şu yorumu okuyup "aynen de öyle" deyip deneme yapan bir ben miyim acabaMakatin sıkılması zaten vajinanın da sıkılması anlamına gelir. Oralar bir bütün cunku
Yani sonucBaşlık erkeklerin pipi boyu muhabbetine dönmüş, ya da ekşi sözlükteki maaşım şu kadar muhabbetine:) dakikalar saatler havada uçuşuyor. ortama, düşündüklerinize, kafanızda canlandırdıklarınıza göre değişir. Eğer bilmem kaç saat aralıksız penetrasyon yapıyorsanız hem bir sorun vardır (his kaybı), hem de zaten sorun oluşmaya doğru gidiyorsunuzdur(yanma tahriş v.s.).
Bence soruyu yanlış anlayıp total süre üzerinden cevaplar veriliyor. "Benim yiğidim şöyle", "şu kadar sürede bitirene ben adam demem " vs. boşverin böyle yorumları. her ilişki farklıdır, sekste mantık yoktur, önemli olan zevk almaktır.
Aşağıya bir araştırma ve sonucunu koyuyorum;
"
ABD merkezli Seks Terapisi ve Araştırmaları Derneği (Society for Sex Theraphy and Research) ve Pensilvanya Eyalet Üniversitesi iş birliğinde yapılan bir araştırmaya göre, tatmin edici bir cinsel ilişki popüler inanışın aksine saatler değil; 3 ila 13 dakika arasında sürmektedir.
Farklı meslek gruplarına mensup 50 katılımcıyla gerçekleştirilen araştırmada ilişki sürelerinde 1-2 dakika “çok kısa”, 3-7 dakika “yeterli”, 7-13 dakika “arzu edilen”, 10-30 dakika ise “çok uzun” olarak nitelendirilmiştir.
"
yani ortalamalar belli ama yine de herkese göre değişir. Partnerinin cinsel organı belki saatlerce de penetre olsa sana zevk vermeyecektir. Ya da belki o an aklına öyle bir şey gelir ki ya da söylediği bir şey seni tahrik eder zevkin doruğuna çıkarsın. Bu tarz şeylerde bilim bile ortalama rakamlar vermiş kesin bir sonuca varmamış. Biz toplum olarak çok alıştık her şeyi internetten ya da başkasından öğrenmeye, süre çok dersin belki içi rahatlar ama gerçekten bir sorun vardır belki. Burada yazılanlar her ne kadar başlığı açana hitap etse de okuyup tavsiye alan sormaya çekinen yüzlerce insan var. Halbuki bazı şeyler kişiye özeldir.Yani sonuc
Hka verdim bakyani ortalamalar belli ama yine de herkese göre değişir. Partnerinin cinsel organı belki saatlerce de penetre olsa sana zevk vermeyecektir. Ya da belki o an aklına öyle bir şey gelir ki ya da söylediği bir şey seni tahrik eder zevkin doruğuna çıkarsın. Bu tarz şeylerde bilim bile ortalama rakamlar vermiş kesin bir sonuca varmamış. Biz toplum olarak çok alıştık her şeyi internetten ya da başkasından öğrenmeye, süre çok dersin belki içi rahatlar ama gerçekten bir sorun vardır belki. Burada yazılanlar her ne kadar başlığı açana hitap etse de okuyup tavsiye alan sormaya çekinen yüzlerce insan var. Halbuki bazı şeyler kişiye özeldir.
Ayrıca seks girip çıkmaktan ibaret değildir ki süresi cinsel hayatınızın kalitesini belirlesin.
Tebrik ediyorum seni baya bilglisinşz helal vallayani ortalamalar belli ama yine de herkese göre değişir. Partnerinin cinsel organı belki saatlerce de penetre olsa sana zevk vermeyecektir. Ya da belki o an aklına öyle bir şey gelir ki ya da söylediği bir şey seni tahrik eder zevkin doruğuna çıkarsın. Bu tarz şeylerde bilim bile ortalama rakamlar vermiş kesin bir sonuca varmamış. Biz toplum olarak çok alıştık her şeyi internetten ya da başkasından öğrenmeye, süre çok dersin belki içi rahatlar ama gerçekten bir sorun vardır belki. Burada yazılanlar her ne kadar başlığı açana hitap etse de okuyup tavsiye alan sormaya çekinen yüzlerce insan var. Halbuki bazı şeyler kişiye özeldir.
Ayrıca seks girip çıkmaktan ibaret değildir ki süresi cinsel hayatınızın kalitesini belirlesin.
Dinlene dinlene yapınca bir sorun yoktur, zevk alınmıyorsa o kadar süre sürmez zaten seks. Tahriş ve yanma için de yağlar, kayganlaştırıcılar var.Eğer bilmem kaç saat aralıksız penetrasyon yapıyorsanız hem bir sorun vardır (his kaybı), hem de zaten sorun oluşmaya doğru gidiyorsunuzdur(yanma tahriş v.s.).
15 dakika uzun muymuşMerhaba, doktora gideceğim ama koronanin çok fazla olduğu bir şehirde olduğumuz için ve hayat memat meselesi olmadığı için şimdilik erteledim. Benim sorunum gitgellerin resmen 15 dakikadan kısa sürmemesi. Öyle ki bir zaman sonra takatimiz de kalmiyor. Sürekli bir aşırı ıslanma sürekli pozisyon değiştirme. On sevisme haricinde rahat 15 dakika sürüyor.bir türlü kolay rahatlayamiyor eşim bunu da ilişki sırasında ilerleyen dakikalardaki hissedememe ( vajinada ki çok islanmaktan hatta aşırı ) problemine dayandiriyorum. Amacım kaç dakika olduğunu merak etmek değil ama gerçekten merak ediyorum benim gibi bizim gibi bir türlü pozisyon değiştire değiştire zor rahatlayanlar var mı ?
ılk seferden sonra vajına asırı ısındıgı ve ıslandıgı ıcın evet daha zor bosalıyor kı bundan memnunum bu ıyı bırsey :)Merhaba, doktora gideceğim ama koronanin çok fazla olduğu bir şehirde olduğumuz için ve hayat memat meselesi olmadığı için şimdilik erteledim. Benim sorunum gitgellerin resmen 15 dakikadan kısa sürmemesi. Öyle ki bir zaman sonra takatimiz de kalmiyor. Sürekli bir aşırı ıslanma sürekli pozisyon değiştirme. On sevisme haricinde rahat 15 dakika sürüyor.bir türlü kolay rahatlayamiyor eşim bunu da ilişki sırasında ilerleyen dakikalardaki hissedememe ( vajinada ki çok islanmaktan hatta aşırı ) problemine dayandiriyorum. Amacım kaç dakika olduğunu merak etmek değil ama gerçekten merak ediyorum benim gibi bizim gibi bir türlü pozisyon değiştire değiştire zor rahatlayanlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?