Uzun, bitmeyen, düşündüren ilişki

Bu yüzden erkekler 'el değmemiş kadin' konusunda bu kadar ısrarcı. Gözü açılmasın, seni Yunan tanrısı gibi kudretli sansın...
4-5 dakika çoku geç iyi falan da değil. Düşünüyorum da Benim (herhangi bir) erkek arkadaşımın işi beş dakikada bittiginde o mahcubiyetle bir dahakinde canla başla çalışırlar. Utanırlar falan yaaa,onca zahmete girdiğimize

5 dk cok erkek degilmi

Ben de öyle biliyorum ama bizimki on sevisme haric en az 15-20 dk sürüyor. Akıllarda da teknbir soru oluyor : bu adam niye bosalamiyor ?

Ön sevişmeyi çok sevmiyorum baya sert seviyorum, yapınca 6 saat arada molalı sürdüğü oldu normalde de 1,5 - 2 saat

4-5 dakika mı canım bence bir erkek için hiçte iyi bir süre değil.
Hani yapıdan yapıya değişir bazı erkekler geç boşalır belki benim eşim geç boşalanlardan ama 4-5 dakikada hiç normal gelmedi bana

4-5 dakika mi... cok iyi mi... kandirmasin allasen, sevismesek inanacagiz

Adam 5 dakikada bitirse yuzune bakarim "canim sen hayirdir" diye.

Benim esiminde uzun sürüyor bnde sıkılıyotum bu durumdan bazen aşlh yardımcımız olsun

Başlık erkeklerin pipi boyu muhabbetine dönmüş, ya da ekşi sözlükteki maaşım şu kadar muhabbetine:) dakikalar saatler havada uçuşuyor. ortama, düşündüklerinize, kafanızda canlandırdıklarınıza göre değişir. Eğer bilmem kaç saat aralıksız penetrasyon yapıyorsanız hem bir sorun vardır (his kaybı), hem de zaten sorun oluşmaya doğru gidiyorsunuzdur(yanma tahriş v.s.).
Bence soruyu yanlış anlayıp total süre üzerinden cevaplar veriliyor. "Benim yiğidim şöyle", "şu kadar sürede bitirene ben adam demem " vs. boşverin böyle yorumları. her ilişki farklıdır, sekste mantık yoktur, önemli olan zevk almaktır.

Aşağıya bir araştırma ve sonucunu koyuyorum;

"

ABD merkezli Seks Terapisi ve Araştırmaları Derneği (Society for Sex Theraphy and Research) ve Pensilvanya Eyalet Üniversitesi iş birliğinde yapılan bir araştırmaya göre, tatmin edici bir cinsel ilişki popüler inanışın aksine saatler değil; 3 ila 13 dakika arasında sürmektedir.

Farklı meslek gruplarına mensup 50 katılımcıyla gerçekleştirilen araştırmada ilişki sürelerinde 1-2 dakika “çok kısa”, 3-7 dakika “yeterli”, 7-13 dakika “arzu edilen”, 10-30 dakika ise “çok uzun” olarak nitelendirilmiştir.

"

Yani sonuc

yani ortalamalar belli ama yine de herkese göre değişir. Partnerinin cinsel organı belki saatlerce de penetre olsa sana zevk vermeyecektir. Ya da belki o an aklına öyle bir şey gelir ki ya da söylediği bir şey seni tahrik eder zevkin doruğuna çıkarsın. Bu tarz şeylerde bilim bile ortalama rakamlar vermiş kesin bir sonuca varmamış. Biz toplum olarak çok alıştık her şeyi internetten ya da başkasından öğrenmeye, süre çok dersin belki içi rahatlar ama gerçekten bir sorun vardır belki. Burada yazılanlar her ne kadar başlığı açana hitap etse de okuyup tavsiye alan sormaya çekinen yüzlerce insan var. Halbuki bazı şeyler kişiye özeldir.

Ayrıca seks girip çıkmaktan ibaret değildir ki süresi cinsel hayatınızın kalitesini belirlesin.

Son düzenleme:
Hka verdim bak

Tebrik ediyorum seni baya bilglisinşz helal valla

Eğer bilmem kaç saat aralıksız penetrasyon yapıyorsanız hem bir sorun vardır (his kaybı), hem de zaten sorun oluşmaya doğru gidiyorsunuzdur(yanma tahriş v.s.).
Dinlene dinlene yapınca bir sorun yoktur, zevk alınmıyorsa o kadar süre sürmez zaten seks. Tahriş ve yanma için de yağlar, kayganlaştırıcılar var.

Benim eşimde önceden normal sürede boşalıyordu. Bu aralar geç boşalıyor ve artık sıkılıyorum. Artık acı hissediyorum. Geç boşalmasının sebebi ne olabilir

15 dakika uzun muymuş

ılk seferden sonra vajına asırı ısındıgı ve ıslandıgı ıcın evet daha zor bosalıyor kı bundan memnunum bu ıyı bırsey :)

eşin içindeyken biraz kendını kasarsan ıcınde oldugu sırada o kasılma daha cabuk gelmesını saglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…