Uzun çıt çıt postiş takas olur

PudraPembesi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
196
59
98
Küllü kumral postişim var
2 yarım ay, 2 parçada yanlar için.
1 defa kullandım. Düzleştirici yıkama fön vs herşey yapılıyor sadece saç açıcı boya uygulanmıyor. Saçlarım şuan doreli karamel oyuzden kullanamıyorum. Tokalı açık kahve rengi, açık doreli kumrallarla takas yapabilirim. Tekliflerede açığım. Buarada Saçlar uzun... ve çok gür gerçekten gerçekle ayırt edilmez. Foto video isteyene yollayabilirim hala kendi kabında duruyor. 120 liraya almıştım

Gerçek saç olsa açıcıda boyada uygulanır ve 4 parça seriyi 120 liraya almam imkansız olurdu :) Almanya ürünü, sentetik, parlama yapmıyor, fön düzleştirici maşa bunlar uygulanıyor ve yıkanabiliyorda. Gerçek saç ile kesinlikle ayırt edilemez çok kaliteli yapmışlar fakat bana tokalısı lazım ve küllü artık benim için uygun değil..

:KK39:
Gerçek saç olsa açıcıda boyada uygulanır ve 4 parça seriyi 120 liraya almam imkansız olurdu :) Almanya ürünü, sentetik, parlama yapmıyor, fön düzleştirici maşa bunlar uygulanıyor ve yıkanabiliyorda. Gerçek saç ile kesinlikle ayırt edilemez çok kaliteli yapmışlar fakat bana tokalısı lazım ve küllü artık benim için uygun değil..
gerçek saç olduğunu neden belirtmiyorsunuz ki o zaman, öyle bir yazmışsınız ki gören gerçek saç anlatıyor sanır, o yüzden sordum :KK39:

Kızlar mobilden giriyorum bide bu siteye çok girmiyorum foto atamadım nasıl atılıyo söylerseniz atarım tabiki burdan herkes görür ...

Back
X