hayırlı uğurlu olsun ay allahııım bende o günleri görebilcekmiyim?evet herşeyi döt dörtlük olmasını istiyor sorumluluk sahibi biri ve ailemin karşısınada sanırım garanti bi işle çıkmak istiyor ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki özellikle şu bayrammış ramazanmış o günlerde dış kapının mandalı gibi içlerine giremiyorum ama bi bakıyorum erkek arkadaşım o günlerde ne güzel bir aradalar bi ben yok ve genel olarakta herşeyi eksik yaşamak zorundayız..sen nasıl sabrettin ne yaptında kasımda evlenebiliyırsunuz?
hayırlı uğurlu olsun ay allahııım bende o günleri görebilcekmiyim?evet herşeyi döt dörtlük olmasını istiyor sorumluluk sahibi biri ve ailemin karşısınada sanırım garanti bi işle çıkmak istiyor ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki özellikle şu bayrammış ramazanmış o günlerde dış kapının mandalı gibi içlerine giremiyorum ama bi bakıyorum erkek arkadaşım o günlerde ne güzel bir aradalar bi ben yok ve genel olarakta herşeyi eksik yaşamak zorundayız..sen nasıl sabrettin ne yaptında kasımda evlenebiliyırsunuz?
eşimin evlenmeden önce masa başı bir işi vardı.evlendikten sonra şartlar değişti.aynı iş yerinde ama konumu değişti çok sık şehir dışına çıkıyor.bazen 15 gün kalması gerekiyor.ilk başlarda çok zorlandım ama şimdi alıştım. ne yapalım ekmek parası. ..
demem şu ki bazen olaylar farklı gelişebiliyor.planlarınız tutmayabiliyor.oyüzden benim nacizhane fikrim eğer doğru insan olduğuna eminseniz hayatınızı ertelemeyin keşke dememek için
Canım tam 6yıl sonra evlendik herşey yoluna girmeden düşünmeyin bence evlilik büyük sorumluluk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?