Uzun dönemli ilişki yaşayıp sonunda evlenenler bana yardım edermisiniz :))

DoLmA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
3.393
162
123
Ankara
4,5 YILDIR çıkıyoruz tabiki evliliği düşünüyoruz ve hayatımdaki kişiden gerçekten memnunum pek bi sıkıntım yok tek bir sıkıntı işlerini düzene koymasını bekliyoruz evlenmemiz için..kendi işi var ama düzen yok yani hep şehir dışında haftasonları geliyor o da evlenince böyle şehir dışlarında olmak istemiyor bunun için bekliyoruz ve bekiyoruz bu bekleme aşamasında ben sürekli gündeme getiyorum saolsun genelinde hep sakince cvp veriyor ve biraz daha sabret diyo ama belli bi gün yok belirsizlik canımı sıkıyor..kısa öz olay bundan ibaret aydınlantıcı oldu mu bilemiyorum ama ya ne yapıyım nasıl davranıyım sizce engin bilgilerinizle bana yol gösterirmisiniz?

Yapacak ki birşey yok ki, belirsizlik zor ama işlerinin düzene girmesi için uğraşıyor sanırım, biz de askere gidip gelmesini bekliyoruz normalde çoktan gidicekti smmm sınavına girdi bir kaç kez derken askerlik işi askıda kaldı. Nasip herşey, sabırlı olmakta fayda var.

Son düzenleme:
7 yildir sevgili 7 aydir nisanli kasimdada evleniyoruz ins. Bizimde para sikintimiz vardi yoksa neden bukadar bekliyelim :) demekki sevgilin herseyi tam anlamiyla duzelmesini istiyor

hayırlı uğurlu olsun ay allahııım bende o günleri görebilcekmiyim?evet herşeyi döt dörtlük olmasını istiyor sorumluluk sahibi biri ve ailemin karşısınada sanırım garanti bi işle çıkmak istiyor ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki özellikle şu bayrammış ramazanmış o günlerde dış kapının mandalı gibi içlerine giremiyorum ama bi bakıyorum erkek arkadaşım o günlerde ne güzel bir aradalar bi ben yok ve genel olarakta herşeyi eksik yaşamak zorundayız..sen nasıl sabrettin ne yaptında kasımda evlenebiliyırsunuz?

allah kolaylıklar versin sanada işin içinde beklemek olunca sinirleri bozuluoyr sende bekliyorsun senide anlyorum..sen bu bekleme sürecinde napıyosn?

pardon benim msjımı aldın mı ben mi beceremiyorum acaba dün üye oldum yeniyim dünde sanki yazışamadım :)

Biz nisanlanmadan öncede ayniydik canim ailesiyle görusurdum oda benimkiyle aşk varsa ve hep biraradaysan zamanin nasil gectini anlamiyosun zaten dedigim gibi para sıkıntımız olmasaydı çoktan evlenmistik ama yapicak bisey olmayinca bekliyosun istesende istemesende

ben sadece iki defa annesiyle görüştüm ne biliyi arada bi resmiyet olmadan öyle içli dışlı olmayı istemedim..ne güzel am sen yüzmüş yüzmüş kuruğuna gelmişsin evlenmenede az kalmış maaşalah

Uzun soluklu ilişkiler insanı yorabiliyor hani ne olacaksa olsun gibisinden düşünebiliyor insan yani senin yaşadıklarını ara sıra bende yaşadım düşünce olarak, ki bizim ailelerimiz tanıştı. Hele de tanışıp adı konmayınca daha kötü, daha büyük bir belirsizlik oluşuyor insanda, baba da tutucu, flörte sıcak bakmayan biri olunca gerim gerim geriliyorum her dışarı çıktığımda acaba birşey der mi diye?

biz 6 yılı bitirdik 7. yılımızda evlendik ne evlenmeden önce ne de sonra hiç problem yaşamadık çok şükür benim eşimin de işi düzensizdi hala öyle mağazacılık sektöründe bazı günler benle eve geliyo bazı günler ise gece 11-12 gibi avm de çalıştığı için ben pazar izinliyim mesela o h.içi bir kaç haftadır daha arada pazar izin kullanmaya başladı bi şekilde idare ediyoruz

sevgilinin kendi işiymiş zaten peki bu şehirdışına çıkma olayları düzelecek mi eğer düzelecekse ne zaman bu belli mi???
ama belli bi zaman yoksa uzun sürecek gibi görünüyosa beklmenin anlamı yok evlenip o şekilde idare etmelisiniz ne zamana kadar böyle bekleyeceksiniz

eşimin evlenmeden önce masa başı bir işi vardı.evlendikten sonra şartlar değişti.aynı iş yerinde ama konumu değişti çok sık şehir dışına çıkıyor.bazen 15 gün kalması gerekiyor.ilk başlarda çok zorlandım ama şimdi alıştım. ne yapalım ekmek parası. ..
demem şu ki bazen olaylar farklı gelişebiliyor.planlarınız tutmayabiliyor.oyüzden benim nacizhane fikrim eğer doğru insan olduğuna eminseniz hayatınızı ertelemeyin keşke dememek için

BU konudada anlıyorum seni..dışarı çıkmadan tuttur bi özel günü kutlamaya her şeyi eksik yaşıyosun..benim annem elinden geldiği kadar töleranslı davranmaya çalışıyor giriş çıkış saatlerim için ama kız çocuğu olarak tabiki belli bir saat konuluyor sınır olarak

Allah yardımcınız olsun diyebilirim sadece.
Moral yüksek olacak, hayata pozitif bakılacak...
Yoksa çok zor uzun ilişki.

ah keşke bana kalsa ben hemen evlenirimde ama biraz daha beklemem gerekiyormuş daha dün konuştuk tutamadım kendimi ve açtım konuyu bana çok hak veriyo hepte öyleydi ama biraz daha sabret diyo..geçen senede böyleydi bi iş bekliyodu olacak gibiydi ama olmadı bu sefer olmayınca kendi işinde düzenleme yapmaya başladı ama halen bekliyoruz

[tşkr ediyorum evet moralimin yüksek olması gerekiyo ama bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorumki bu belirsizlik yapıyo hep

Bu yöndende düşünmek gerek aslında, haklısınız, teşekkürler paylaşımınız için

bi topik açtık o da yarım kaldı sanki yok mu bana başka yardım edebilecek :18: kimseeeeeeeleeeer yok mu?

Canım tam 6yıl sonra evlendik herşey yoluna girmeden düşünmeyin bence evlilik büyük sorumluluk.....

krizantem ilk önce hoşgeldin ve çok teşekkürler tam 6yıl sonra evlenen biri olarak başka ne tavsiye edersin?o 6yıl içinde sanada oldu mu bilemiyorum ama bazen gıpta ediyorum insanlara ne güzel yuvalarını kurmuşlar diye bende beklerken yerimde sayıyo gibi hissediyorum sonunu hayirlısıyla inşallah evlilikle görürüm işte bazen umudum kırılıyo..bu arada ne güzel siz evlenmişsiniz hayırlı uğurlu olsun

Canım ümitsizliğe kapılma bi ablan olarak diyorum, 12 yıllık evliyiz, üniversite 1.sınıfta çıkmaya başladık ,sonra atama ,askerlik derken baymıştı beni beklemek inanki,bide çevredekilerin evlilik ne zaman sorusu,ama şöyle düşün evlendin maddi zorluk çekiyosun ,evde huzurluk daha mı iyi ,inan ki okul bitip evlenen arkadaşlarım hala öğretmen olemadılar çünkü evlenince ders çalışamadılar,yani gençliğinin tadını çıkar b yandan arkadaşınla hayallerini konuş,evlilik beklentini anlat ama ürkütmden erkeklere evlilik psikolojisi korkutuyor çünkü geç olgunlaşıyorlar,biz küçüklükten bebekle oynayınca her daim hazırız evlenmeye ,çaışıyormusunuz ? o yüzden canını sıkma olur elbet önemli olan sonu güzel olsun,evlenince daha büyük sorumluluklar başlıyor inan tadını çıkarrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…