Uzun dönemli ilişki yaşayıp sonunda evlenenler bana yardım edermisiniz :))

evet ya atakumdu nerden çıktı arsuz ? senin özel msj hakkın oluşmadı daha heralde önemli değil buradanda msjlaşırız ben seni buralarda göremediğim için merak ettim..ankaradaki alışveriş merkezlerini gezmişsin yani gezilebilecek olanları..zaten ankara AVM ve hastaneden ibaret bi şehir ben çankayada oturyorum..buradad 365 AVM VAR

BU ARADA ÇİFTLİK CADDESİNİDE GENÇLİK CADDESİ YAPTIM YA ONUN İÇİN AYRI TEBRİK ETMEK İSTİYORUM KENDİMİ ama o zman öyleydi sanki cadde yapım aşamasındaydı orduevinin oralarındaydı yürüyerek geçmiştik oradan..evet atakum sahili çok güzeldi orda sıralı bi şekilde cafeler vardı..oğlun kaç yaşında?tek çocuğun mu var?

bizimki o kadar uzun süreli değildi ama mükemmeldi diyebilirim. Biz evlendiğimizde eşim öğrenciydi evimizde sadece yatak odası takımı vardı birde tv vardı. 1 sene geçti şimdi evimin bütün odaları dolu, bir oğlum var ve bereketiyle geldi. Allah herşeyin hayırlısını nasip ediyor ama sabretmeyi bilmeliyiz.

Evet atakum sahili çok güzel çok nezih bir ilçe oldu şimdi, çankaya da çok güzel oğlumun dr oralardaydı sürekli kontrole geliyorduk. Oğlum 7 yaşında ablası okula başlıcak çokk heyecanlıyız okulun içindeyim ama kendi çocuğunun başlaması başkaymış,tek çocuğum tatlım daha önce 2düşük bide 6 aylıkerken doğumum oldu o yüzden çok kıymetli ablası,ablan ne stajı yaptı samsun da ?ALLAH sanada nasip etsin çocuk çok güzel ama herşeye değiyor...

aşkta bu değil mi zaten az eşyada olsa yokluk içinde de olsa sımsıkı sarılınmalı birbirine bu durumda en ônemlisi aşkın yanı sıra huzur geliyor zaten..evet sabretmeyi bilmek gerekiyorda..

aşkta bu değil mi zaten az eşyada olsa yokluk içinde de olsa sımsıkı sarılınmalı birbirine bu durumda en ônemlisi aşkın yanı sıra huzur geliyor zaten..evet sabretmeyi bilmek gerekiyorda..

Eşim evlenmeden önce hep sorardı evlenince en çok ne istersin diye ben hep "huzur" derdim sadece huzur. şimdi tartışsakta onu çok seviyorum bu ara bana uzak gibi korkuyorum ama sevgisinide hissediyorum sanki bir yerlerde o sıcaklık var gibi sence içindeki ateş sönmüşmüdür? ayyy dertlendim yine

Doğru söylüyorsun kardeşim katılıyorum sana ama bir de ailelerimizin bizden beklentileri var. Senin annen razı olur mu senin hiçbir şeysiz evlenmene. Herkes evladı için en iyisini ister.ee zamanla bunlar sosyal baskıya dönüşür. Ben inanıyorum eğer iki kişi birbirini gerçekten seviyor ve yürütmek istiyorsa yürütür ama maalesef bizim toplumumuzda bizi bize bırakmaz mutlaka aileler karışır.

maaşallah maaşallah Allah bağışlasın oğlunu evet öğretmen olsada insan kendi çocuğu için öğretmenlik durumunu sıfırlayıp heyecanlanabiliyor..güzel bi okul güzel bi eğitim olsun ve okula hemencecik adapte olsun seni hiç tedirgin etmesin..çocukları çok severim ben,benimde 3yeğenim var biri abimden 2si ablamdan ama teyzelik çok ayrı bişey teyzeliği daha çok sevdim arkadaşlarımında çocuklarını çok severim onların oyuncakçı ablalarıyım ben demek oğlunun doktoru çankayadaydı? peki şimdilerde geliyomusunuz ankaraya?sanki eskilerde geliyomuş gibi söyledinde..

evet insanın annesi herşeyin eksiksiz olmasını ister ama seven sen olduğun içinde gözün bişeyi görmez..

ne güzel böyle düşünmen..biz kızlar hep duygusalız işte hep bu boyutta düşünürüz ama erkeğin yüzü biraz asılsa biraz donuk dursa acaba mı deriz?eşinde olduğu gibi kimbiler kafasında işmi var işte önemlidir onlar için..gözlerine bak sevgisini hissedersin

eşimde öyle diyor "hayatım iş düşünüyorum" diyor. ama ben onu o kadar çok seviyorumki merak ediyorum işte. Allah sana huzur dolu bir yuva ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

eşimde öyle diyor "hayatım iş düşünüyorum" diyor. ama ben onu o kadar çok seviyorumki merak ediyorum işte. Allah sana huzur dolu bir yuva ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

beyin mekanizmalarımız farklı işte çok saolası Allah razı olsun inşallah o günleride görürüm hayırlısıyla

sana yalan söylediğini mi düşünüyosun??? sevgilinin söylediklerine bi yorum yapabilmek değil önemli olan senin içinde ona karşı bi şüphe var sanırım sen kendi duygularından bahset bence. yok ben ona sonuna kadar güveniyorum da neden böyle yapıyor anlamıyorum dersen o zaman yorumlayalım. canım burda çok özel şeyler konuşuyoruz ve sonuçta da internet ortamı, günlük hayatta kimseye anlatamadıklarımızı burda konuşuyoruz eğer sana bulunduğum şehri yada bunun gibi yüzeysel bile olsa ayrıntıları verirsem kendimi yeterince rahat hissedemem. güzel düşüncelerin için teşekkür ederim

Arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun, birbirinizi seviyorsanız zaman sıkıntı değil er geç evlenir yuvanızı kurarsınız. Ama benden sana naçizane arkadaş önerisi; özenme bence bu kadar bayram seyranda onlarla olmaya senin de eminim bi ailen vardır. Emin ol zamanı geldiğinde istesen de ailenle olamayacaksın, ve o insanların arasında olmak zorunda kalacaksın. Şimdilik bırak dış kapının mandalı olmaya devam et ohhh tadını çıkar baba evinin. Bende 7 sene sonunda evlendim. Dört dörtlük olmasını bekledik, Allaha şükür evimizi bile aldık. Hepsi oluyo, ama evli olmadan geçirdiğimiz günlerinde tadı başkaymış bazen arıyorum bile. Mutsuz muyum? Değilim ama her durumun kendine özgü güzelliği var inan buna.

teşekkür ediyorum evet haklısın ama ben ancak evlendiğim zaman görebilcem sanırım..şu an sevgili olup evliliği beklediğimden o durumu odaklanmış durumdayım bi merak var ne zaman olcak diye böyle ertelenip beklenildiği an acaba deyip aklıma olumsuz düşüncelere dalıyorum..sevgililiğin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama içten içten kendimi kemirerek..kah bunu erkek arkadaşımla paylaşıyorum kah kendi kendime dert ediyorum..güzel yorumun için teşekkürler

canım 4 yıl önce samsuna taşınınca daha gelmedim günübirlik geldik bi kerede, o kadar ,ben doğum yaptıktan 15 gün sonra babamı gazi hastanesinde kaybettik bize bebek doğduğunda gelmişlerdi hastalandı ve ankara 'da öldü o yüzden çok hüzün veriyor bana ,batıkentte evimiz vardı oraya yerleşceklerdi ama hepsi hayal oldu.ne güzel ablan ,abin var benim 29 yaşında bir inşaat mühendisi kardeşim var bekar,daha hala filan olamadım çekirdek aileyiz yani ...:2:

bak bi ortak bişey daha,gerçi iç açıcı bi ortaklık değil ama benimde canım babam gazide vefat etti..Allah düşürmesinde bi dahada gitmem oraya zaten hastane olunca ayaklarım geri geri gidiyo içim burkuluyo bende tam okuncak bölüm seçmişim :18: hadi ya batıkente taşınmaktı hayalleri demek Allah mekanını cennet etsin babanın..çekirdek ailesiniz ama annen ne kadar şanslıki senin gibi düşünceli bi kızı var yalnız kalmasın diye samsuna taşınmışsınız çokta iyi olmuş oğlun hem sana hem annene hayat veriyordur..kardeşin samsunda değil mi?

Bizde mevzular derin canım ya ,annem babam ölünce depresyondan demansa yani unutkanlık hastalığına yakalandı ve 6 yıldır bu hastalıkla uğraşıyoruz ama tedavisi yok o yüzden bizimle yaşıyor,tek okaldı zaten,kardeşim kıbrısta malesef samsunda değil,senin kiler nerde yaşıyolar ,dedim ya büyük olunca herşeye ben koşuyorum sağolsun eşim bu konularda destek bana,anneciğini hiççç üzme sakın tatlım...

canım bence yapacak pek bırsey yok.. bırsey yarım olucaksa hıc olmasın bu sefer eksıkken mutlu olamıcaksın. duzenını tam oturtmasını beklemelısın bence.. ondan sonra gerısı kolay zaten bır aradasınız evlılıkte olur ınsalah

çook geçmiş olsun Allah şifalar versin ve daha kötüye gitmesin zaten demans çağımızın hastalığı bide üzüntü hepten tetikliyor..en iyisini yapmışsın annen yanında gôzünün önünde hayırlı bi kızmışsın eşinden de Allah razı olsunki sizlere destek çıkıyo..Allah hep yardımcınız olsun ama keşke kardeşinde samsunda olsaydı daha iyi olurdu..abim burda ablam malatyada ben annemle yaşıyorum bi tane daha ablam var en büyüyüğümüz o da bizimle..annemin elimden geldiği kadar kıymetini biliyorum ama maalesef bizde de büyük ablam biraz problem..işte dertsiz insan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…