canım özelden yazamadım güzel sözlere teşekkürler eminim sende öylesin.atakum sahili güzeldir,ben orda oturuyorum.çiftlik caddesi vardır ünlü,evet beyaz evin dönerini bende çokkk severim son 4 yılda filan baya güzelleşti samsun ,bizde daha önce ankaraya yakın çankırıda oturduk oğlum hacettepede doğdu hafta sonları ankaraya gelirdim ankamala ,a citye,optimuma filan bayılırdım hangi semttesin?
BU ARADA ÇİFTLİK CADDESİNİDE GENÇLİK CADDESİ YAPTIM YA ONUN İÇİN AYRI TEBRİK ETMEK İSTİYORUM KENDİMİama o zman öyleydi sanki cadde yapım aşamasındaydı orduevinin oralarındaydı yürüyerek geçmiştik oradan..evet atakum sahili çok güzeldi orda sıralı bi şekilde cafeler vardı..oğlun kaç yaşında?tek çocuğun mu var?
bizimki o kadar uzun süreli değildi ama mükemmeldi diyebilirim. Biz evlendiğimizde eşim öğrenciydi evimizde sadece yatak odası takımı vardı birde tv vardı. 1 sene geçti şimdi evimin bütün odaları dolu, bir oğlum var ve bereketiyle geldi. Allah herşeyin hayırlısını nasip ediyor ama sabretmeyi bilmeliyiz.
aşkta bu değil mi zaten az eşyada olsa yokluk içinde de olsa sımsıkı sarılınmalı birbirine bu durumda en ônemlisi aşkın yanı sıra huzur geliyor zaten..evet sabretmeyi bilmek gerekiyorda..
aşkta bu değil mi zaten az eşyada olsa yokluk içinde de olsa sımsıkı sarılınmalı birbirine bu durumda en ônemlisi aşkın yanı sıra huzur geliyor zaten..evet sabretmeyi bilmek gerekiyorda..
Evet atakum sahili çok güzel çok nezih bir ilçe oldu şimdi, çankaya da çok güzel oğlumun dr oralardaydı sürekli kontrole geliyorduk. Oğlum 7 yaşında ablası okula başlıcak çokk heyecanlıyız okulun içindeyim ama kendi çocuğunun başlaması başkaymış,tek çocuğum tatlım daha önce 2düşük bide 6 aylıkerken doğumum oldu o yüzden çok kıymetli ablası,ablan ne stajı yaptı samsun da ?ALLAH sanada nasip etsin çocuk çok güzel ama herşeye değiyor...
Doğru söylüyorsun kardeşim katılıyorum sana ama bir de ailelerimizin bizden beklentileri var. Senin annen razı olur mu senin hiçbir şeysiz evlenmene. Herkes evladı için en iyisini ister.ee zamanla bunlar sosyal baskıya dönüşür. Ben inanıyorum eğer iki kişi birbirini gerçekten seviyor ve yürütmek istiyorsa yürütür ama maalesef bizim toplumumuzda bizi bize bırakmaz mutlaka aileler karışır.
Eşim evlenmeden önce hep sorardı evlenince en çok ne istersin diye ben hep "huzur" derdim sadece huzur. şimdi tartışsakta onu çok seviyorum bu ara bana uzak gibi korkuyorum ama sevgisinide hissediyorum sanki bir yerlerde o sıcaklık var gibi sence içindeki ateş sönmüşmüdür? ayyy dertlendim yine
ne güzel böyle düşünmen..biz kızlar hep duygusalız işte hep bu boyutta düşünürüz ama erkeğin yüzü biraz asılsa biraz donuk dursa acaba mı deriz?eşinde olduğu gibi kimbiler kafasında işmi var işte önemlidir onlar için..gözlerine bak sevgisini hissedersin
eşimde öyle diyor "hayatım iş düşünüyorum" diyor. ama ben onu o kadar çok seviyorumki merak ediyorum işte. Allah sana huzur dolu bir yuva ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
ne güzel olumlu olabilmen evliliğinde yapıcı olmaneşin çok şanslıymış çünkü erkeklerinde açısından bakan birisin öğlen erkek arkadaşımla konuştum bu hafta yeni bi sektöre başlıycaklardı yani şöyle oldu..kendi işi artık piyasalarda düşüşe geçmeye başladığı için başka bi sektöre geçmeye karar verdiler onun için bi çok prosedür gerekliydi gıdım gıdım halledildi bi tek büro tutulup işe başlamak kaldı ve bana bu hafta büroyu alacaklarını söyledi ama bugün bbi baktım halen eski işinde devam ediyorlar yarın yine şehir dışına çıkcaklar..dedim hani büroyu tutucaktınız bayramdan sonra dedi öyle deyince moralim bozuldu ümitsizliğe kapıldım..niye erteliyorsunuz deyince kendi işimizi bir anda sonlandıramayız bayramdan dolyı işlerde iyi bayrama kadar yapacaz dedi...buna ne diyosun peki?bu arada hangi ildensin damla?
hayırlı uğurlu olsun ay allahııım bende o günleri görebilcekmiyim?evet herşeyi döt dörtlük olmasını istiyor sorumluluk sahibi biri ve ailemin karşısınada sanırım garanti bi işle çıkmak istiyor ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki özellikle şu bayrammış ramazanmış o günlerde dış kapının mandalı gibi içlerine giremiyorum ama bi bakıyorum erkek arkadaşım o günlerde ne güzel bir aradalar bi ben yok ve genel olarakta herşeyi eksik yaşamak zorundayız..sen nasıl sabrettin ne yaptında kasımda evlenebiliyırsunuz?
Arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun, birbirinizi seviyorsanız zaman sıkıntı değil er geç evlenir yuvanızı kurarsınız. Ama benden sana naçizane arkadaş önerisi; özenme bence bu kadar bayram seyranda onlarla olmaya senin de eminim bi ailen vardır. Emin ol zamanı geldiğinde istesen de ailenle olamayacaksın, ve o insanların arasında olmak zorunda kalacaksın. Şimdilik bırak dış kapının mandalı olmaya devam et ohhh tadını çıkar baba evinin. Bende 7 sene sonunda evlendim. Dört dörtlük olmasını bekledik, Allaha şükür evimizi bile aldık. Hepsi oluyo, ama evli olmadan geçirdiğimiz günlerinde tadı başkaymış bazen arıyorum bile. Mutsuz muyum? Değilim ama her durumun kendine özgü güzelliği var inan buna.
canım 4 yıl önce samsuna taşınınca daha gelmedim günübirlik geldik bi kerede, o kadar ,ben doğum yaptıktan 15 gün sonra babamı gazi hastanesinde kaybettik bize bebek doğduğunda gelmişlerdi hastalandı ve ankara 'da öldü o yüzden çok hüzün veriyor bana ,batıkentte evimiz vardı oraya yerleşceklerdi ama hepsi hayal oldu.ne güzel ablan ,abin var benim 29 yaşında bir inşaat mühendisi kardeşim var bekar,daha hala filan olamadım çekirdek aileyiz yani ...:2:
Bizde mevzular derin canım ya ,annem babam ölünce depresyondan demansa yani unutkanlık hastalığına yakalandı ve 6 yıldır bu hastalıkla uğraşıyoruz ama tedavisi yok o yüzden bizimle yaşıyor,tek okaldı zaten,kardeşim kıbrısta malesef samsunda değil,senin kiler nerde yaşıyolar ,dedim ya büyük olunca herşeye ben koşuyorum sağolsun eşim bu konularda destek bana,anneciğini hiççç üzme sakın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?