4,5 yıldır çıkıyoruz tabiki evliliği düşünüyoruz ve hayatımdaki kişiden gerçekten memnunum pek bi sıkıntım yok tek bir sıkıntı işlerini düzene koymasını bekliyoruz evlenmemiz için..kendi işi var ama düzen yok yani hep şehir dışında haftasonları geliyor o da evlenince böyle şehir dışlarında olmak istemiyor bunun için bekliyoruz ve bekiyoruz bu bekleme aşamasında ben sürekli gündeme getiyorum saolsun genelinde hep sakince cvp veriyor ve biraz daha sabret diyo ama belli bi gün yok belirsizlik canımı sıkıyor..kısa öz olay bundan ibaret aydınlantıcı oldu mu bilemiyorum ama ya ne yapıyım nasıl davranıyım sizce engin bilgilerinizle bana yol gösterirmisiniz?
çok doğru söylüyosun bunu başka biri söyleyince daha iyi görebiliyor..işte ne biliyim çevremdekileri gördükçe bende artık yuvamı kurmak istediğimi çocuk sahibi olmayı istediğimi daha çok farkediyorum ve bu durumda sevgilime çullanıyorum..belirsizlik ve beklemek beni sabırsız hale getiriyo heralde..dediğin gibi sevgililiğin tadını çıkarmalıyım maaşallah iyi zaman geçiriyoruz..yorumun çok rahatlattı beni bu olumlu ve yol gösterici yorumundan dolayı teşekkürler..bu arada ben nazacelen ne sevgili olmanın tadını çıkar evlilik güzel ama sevgili olmanın tadı başka fazla üstüne gidip bunaltma bence sevgilini çünkü o maddi konularda kendini hazır hissetse sana ikiletmez bile bu konuyu...
çok doğru söylüyosun bunu başka biri söyleyince daha iyi görebiliyor..işte ne biliyim çevremdekileri gördükçe bende artık yuvamı kurmak istediğimi çocuk sahibi olmayı istediğimi daha çok farkediyorum ve bu durumda sevgilime çullanıyorum..belirsizlik ve beklemek beni sabırsız hale getiriyo heralde..dediğin gibi sevgililiğin tadını çıkarmalıyım maaşallah iyi zaman geçiriyoruz..yorumun çok rahatlattı beni bu olumlu ve yol gösterici yorumundan dolayı teşekkürler..bu arada ben naz
memnunn oldum nazcım ben de damla bazı şeylerin yavaş yavaş tadını alarakk olması ileriye dönük güzel günler oluyor... bizim milletimizin bir atasözü var ya geç olsun temiz olsun diye inan ki herşeyin bir anda olup bitmesindense aşama aşama bekleye bekleye herşeyi düzene sokarak ilerlemek ilerde seni daha mutlu ettiğini göreceksin. bu arada sevgilin çok şanslı senin bu içten duyguların ve isteklerin iyi bir hayat arkadaşı eşini çekip çevirebilecek biri olduğuna delalet...
Canım ümitsizliğe kapılma bi ablan olarak diyorum, 12 yıllık evliyiz, üniversite 1.sınıfta çıkmaya başladık ,sonra atama ,askerlik derken baymıştı beni beklemek inanki,bide çevredekilerin evlilik ne zaman sorusu,ama şöyle düşün evlendin maddi zorluk çekiyosun ,evde huzurluk daha mı iyi ,inan ki okul bitip evlenen arkadaşlarım hala öğretmen olemadılar çünkü evlenince ders çalışamadılar,yani gençliğinin tadını çıkar b yandan arkadaşınla hayallerini konuş,evlilik beklentini anlat ama ürkütmden erkeklere evlilik psikolojisi korkutuyor çünkü geç olgunlaşıyorlar,biz küçüklükten bebekle oynayınca her daim hazırız evlenmeye ,çaışıyormusunuz ? o yüzden canını sıkma olur elbet önemli olan sonu güzel olsun,evlenince daha büyük sorumluluklar başlıyor inan tadını çıkarrrr..
çok iyi çok doğru demişsinizde erkek arkadaşım 36 yaşında artık olgunlaşmıştır heralde..inanınki beklemek bunalttı beni beklemeye değer ama gerçekten bunalttı..kendi işi var artık o sektör sönmeye başladığı için sektör değiştirmeye karar verdiler bunun içinde bi çok prosedür gerekti tabii,gıdım gıdım prosedürler bitti sadece büroyu açmak kaldı sürekli onu erteleyip duruyorlar temmuz 15 demişti bu hafta bekliyordum bi baktımhalen eski iş üzerine çalışıyorlar..dedim bu hafta artık o işe eğilmiycekmiydiniz bayramdan sonra yapıcaz deyince kan beynime sıçradı ama hakim olmaya çalıştım kendime ..sürekli niye erteliyosunuz dedim bu işide ancak sonlardırırız hem bayramdan dolayı işler çok iyi ama bayramda sonra hemen girişicez..benim moral sıfır oldu anlamadım ne yapmaya çalıştığını?bu arada ben çalışmıyorum okulum yeni bittii..siz öğretmenmisiniz ne güzel ne öğretmeni?
bende çok memnun oldumay çok teşekkürler ama sen ne kadar olumlu birisin böyle tebrik ediyorum seni şu an ben kendimi şanslı ve rahat hissettim sayanda
Ben de evliligim de bazi sorunlar yasiyabiliyorum ama olumluyum evet çünkü biz kadınlar bazen erkeklerinde bir psikolojisi oldugunu unutuyoruz sanki bi hassas biziz oysa erkeklerinde bir sürü korkuları soru işaretleri olabiliyor onlar bizimle bunu açıkça konusmadiklari için bencillik yapıyoruz bazen
Canım,12 yıllık sınıf öğretmeniyim sende mutlaka işe gir .Şimdi çok haklısın arkadaşının yaşı benimle aynı tabikide olgunlaşmıştır ,seni oyalamadığından eminsen artık ciddiyete dökmemizin zamanı geldi diye konuş tabiki hakkın yani ailesi demiyor mu ki oğlum evlen artık diye?
Allah sabır versin canım çokkk üzüldüm bende 6 yıl önce kaybettim ne zor bir acıdır bilirim. Ozaman en yakın zamanda inşallah nişanlandım diye mesaj yazarsın buraya hayırlısı olsun tatlım....
inşallah olacaktır tatlım samsunda yaşıyorum babam ölünce annem burda olduğu için buraya yerleştik sen hangi ildesin ? Dua ediyorum sana söz. daha yeniymiş zamanla alışılyor allah sabrını veriyor bende öyleydim babacığımla ama hayat ne yapalım işte....
şu durumunuzda ne denilsede hepsi yersiz kalır..sadece diyebileceğim Allah yardımcınız olsun sizin için en en hayırlısını versinben ayrılıp barışmalı yaşadığımız ilişki sürecinin sonunda aptallık ettim evlendim. düzelir sandım boşanıyoruz birde bebeğimiz var.
9 sene flörtten sonra evlendik dünde evlilik yıldönümümüzdü,10 senedir hayatı paylaşıyoruz 27 yaşındayız, gerçekten çok güzel bi duygu bi insanı uzun yıllar sevmek, onu tanımak, onu anlamaya çalışmak, hayata aynı pencereden bakmak, zamanla hem sevgili hem candost olabilmek...
bu duyguyu yakaladıysan sakın bırakma derim, iştir yapılır sorundur çözülür
sanırım ben aşka aşık biriyim böyle aşk dolu duyguları gördükçe çok mutlu oluyorum çünkü aşkı bulmak o kadarda kolay değil o frekansı tutturabilmek şans mı diyim kader diyim bilemiyorum..sizin hikayenizede büyülendim çünkü içinde aşk var 9yıl beraberlik ve evlilik ve halen mutlu olduğunuzu söylüyosunuz maaşallahinşallah bende sizin kadar şanslı olabilirim
amin canım inşallah sen de büyük bir mutlulukla taçlanırsın, seneye evliliğimin 1.yılı süperdi diye konu açarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?