Uzun dönemli ilişki yaşayıp sonunda evlenenler bana yardım edermisiniz :))

acelen ne sevgili olmanın tadını çıkar evlilik güzel ama sevgili olmanın tadı başka fazla üstüne gidip bunaltma bence sevgilini çünkü o maddi konularda kendini hazır hissetse sana ikiletmez bile bu konuyu...

çok doğru söylüyosun bunu başka biri söyleyince daha iyi görebiliyor..işte ne biliyim çevremdekileri gördükçe bende artık yuvamı kurmak istediğimi çocuk sahibi olmayı istediğimi daha çok farkediyorum ve bu durumda sevgilime çullanıyorum..belirsizlik ve beklemek beni sabırsız hale getiriyo heralde..dediğin gibi sevgililiğin tadını çıkarmalıyım maaşallah iyi zaman geçiriyoruz..yorumun çok rahatlattı beni bu olumlu ve yol gösterici yorumundan dolayı teşekkürler..bu arada ben naz

memnunn oldum nazcım ben de damla bazı şeylerin yavaş yavaş tadını alarakk olması ileriye dönük güzel günler oluyor... bizim milletimizin bir atasözü var ya geç olsun temiz olsun diye inan ki herşeyin bir anda olup bitmesindense aşama aşama bekleye bekleye herşeyi düzene sokarak ilerlemek ilerde seni daha mutlu ettiğini göreceksin. bu arada sevgilin çok şanslı senin bu içten duyguların ve isteklerin iyi bir hayat arkadaşı eşini çekip çevirebilecek biri olduğuna delalet...

bende çok memnun oldum ay çok teşekkürler ama sen ne kadar olumlu birisin böyle tebrik ediyorum seni şu an ben kendimi şanslı ve rahat hissettim sayanda

bende çok memnun oldum ay çok teşekkürler ama sen ne kadar olumlu birisin böyle tebrik ediyorum seni şu an ben kendimi şanslı ve rahat hissettim sayanda

Ben de evliligim de bazi sorunlar yasiyabiliyorum ama olumluyum evet çünkü biz kadınlar bazen erkeklerinde bir psikolojisi oldugunu unutuyoruz sanki bi hassas biziz oysa erkeklerinde bir sürü korkuları soru işaretleri olabiliyor onlar bizimle bunu açıkça konusmadiklari için bencillik yapıyoruz bazen

ne güzel olumlu olabilmen evliliğinde yapıcı olman eşin çok şanslıymış çünkü erkeklerinde açısından bakan birisin öğlen erkek arkadaşımla konuştum bu hafta yeni bi sektöre başlıycaklardı yani şöyle oldu..kendi işi artık piyasalarda düşüşe geçmeye başladığı için başka bi sektöre geçmeye karar verdiler onun için bi çok prosedür gerekliydi gıdım gıdım halledildi bi tek büro tutulup işe başlamak kaldı ve bana bu hafta büroyu alacaklarını söyledi ama bugün bbi baktım halen eski işinde devam ediyorlar yarın yine şehir dışına çıkcaklar..dedim hani büroyu tutucaktınız bayramdan sonra dedi öyle deyince moralim bozuldu ümitsizliğe kapıldım..niye erteliyorsunuz deyince kendi işimizi bir anda sonlandıramayız bayramdan dolyı işlerde iyi bayrama kadar yapacaz dedi...buna ne diyosun peki?bu arada hangi ildensin damla?

Canım,12 yıllık sınıf öğretmeniyim sende mutlaka işe gir .Şimdi çok haklısın arkadaşının yaşı benimle aynı tabikide olgunlaşmıştır ,seni oyalamadığından eminsen artık ciddiyete dökmemizin zamanı geldi diye konuş tabiki hakkın yani ailesi demiyor mu ki oğlum evlen artık diye?

en güzel mesleği seçmişsin şimdiki aklım olsaydı bende öğretmen olmak isterdim..evet iş girişimler var fakat yakın zamanda canım babamı kaybettim o onun bahanesi değil fakat çok küötü bi acı oldu benim için..beni oyalamadığından eminim sadece herşey yrli yrinde olsun düzen olsun diyen biri..bayağı bi sorumluluk sahibi biri..neler yapmadımki,konuşulabilecek bi çok şeyi konuştum am işe yaramadı cvbı hep aynı alıyorum biraz bekle çok az kaldı diyor..ailesinin içine girmedim resmiyet olmadan istemem böyle bişey olmasını..ama annesiyle tanıştım annemde vardı öyle dörtlü bi şekilde tanıştık..zaten onun üstüne bi kere daha görüştük annesiyle bize başsağlığına geldi..annesi gördüğüm kadarıyla çok zorluyo oğlunu ve erkek arkadaşımda der hep annem beni sıkıtırııyo diye ama sonuç yine erkek arkadaşımın dediği beklemek oluyor..

Allah sabır versin canım çokkk üzüldüm bende 6 yıl önce kaybettim ne zor bir acıdır bilirim. Ozaman en yakın zamanda inşallah nişanlandım diye mesaj yazarsın buraya hayırlısı olsun tatlım....

Allah sabır versin canım çokkk üzüldüm bende 6 yıl önce kaybettim ne zor bir acıdır bilirim. Ozaman en yakın zamanda inşallah nişanlandım diye mesaj yazarsın buraya hayırlısı olsun tatlım....

teşekkürler sizinde başınız saolsun evet inenınki çok hemde çok acı bişey senesi yaklaşıyor 31 temmuzdu..hep aklımda..evin en küçüğüyüm ve babamla anılarımız o kadar güzelki tüm öğrencilik yıllarımı onunla geçirdim çok harika bi babam vardı çok fedakardı..tabiki annemde öyledir ikisini hiç ayıramam allah annemi başımdan eksik etmesin..aaaayyyy ne güzel bişey söyledin nişanlanınca..iiiinşşşşaaaallllllaaah bu mübarek ayda dilek kapım açıktırda hayırlısıyla tabiki...haber etmezmiyim ayıp etti hatta davet bile edrim ne diyosun..hangi ildesin?bu arada ben naz

inşallah olacaktır tatlım samsunda yaşıyorum babam ölünce annem burda olduğu için buraya yerleştik sen hangi ildesin ? Dua ediyorum sana söz. daha yeniymiş zamanla alışılyor allah sabrını veriyor bende öyleydim babacığımla ama hayat ne yapalım işte....

hay Allah razı olsun dualarından dolayı Allah gönlüne göre versin..ben ankarada yaşıyorum..ama seneler önce samsuna gelmiştim ablam stajını orda yapmıştı..hatırladığım kadar bi gençlik caddesi vardı..beyaz ev diye bi yer vardı orda ôzel soslu döner vardı çok süperdi..denizi güzeldi arsuzmuydu neydi adı..erkek arkadaşımda hep samsuna gelir hatta bu hafta içi karadeniz yapcaklar samsunada gidicekler ve saçak döneri meşhurmuş anlata anlata bitiremiyo ağzım sulandı valla

ben ayrılıp barışmalı yaşadığımız ilişki sürecinin sonunda aptallık ettim evlendim. düzelir sandım boşanıyoruz birde bebeğimiz var.

ben ayrılıp barışmalı yaşadığımız ilişki sürecinin sonunda aptallık ettim evlendim. düzelir sandım boşanıyoruz birde bebeğimiz var.
şu durumunuzda ne denilsede hepsi yersiz kalır..sadece diyebileceğim Allah yardımcınız olsun sizin için en en hayırlısını versin

9 sene flörtten sonra evlendik dünde evlilik yıldönümümüzdü,10 senedir hayatı paylaşıyoruz 27 yaşındayız, gerçekten çok güzel bi duygu bi insanı uzun yıllar sevmek, onu tanımak, onu anlamaya çalışmak, hayata aynı pencereden bakmak, zamanla hem sevgili hem candost olabilmek...
bu duyguyu yakaladıysan sakın bırakma derim, iştir yapılır sorundur çözülür

sanırım ben aşka aşık biriyim böyle aşk dolu duyguları gördükçe çok mutlu oluyorum çünkü aşkı bulmak o kadarda kolay değil o frekansı tutturabilmek şans mı diyim kader diyim bilemiyorum..sizin hikayenizede büyülendim çünkü içinde aşk var 9yıl beraberlik ve evlilik ve halen mutlu olduğunuzu söylüyosunuz maaşallah inşallah bende sizin kadar şanslı olabilirim

amin canım inşallah sen de büyük bir mutlulukla taçlanırsın, seneye evliliğimin 1.yılı süperdi diye konu açarsın

amin canım inşallah sen de büyük bir mutlulukla taçlanırsın, seneye evliliğimin 1.yılı süperdi diye konu açarsın

bu iyi dileklerin için inana çok saolasın iiiinnnnşşşşaaallllaaaah dediğin gibi olur ama seneye 1.yılımızı kutlamak çok oldu ama bizde bu ağırlık varken nişan olsa elimi öper başıma koyarım

canım özelden yazamadım güzel sözlere teşekkürler eminim sende öylesin.atakum sahili güzeldir,ben orda oturuyorum.çiftlik caddesi vardır ünlü,evet beyaz evin dönerini bende çokkk severim son 4 yılda filan baya güzelleşti samsun ,bizde daha önce ankaraya yakın çankırıda oturduk oğlum hacettepede doğdu hafta sonları ankaraya gelirdim ankamala ,a citye,optimuma filan bayılırdım hangi semttesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…