Merhaba. Ben şimdiden karne gününde ne giyineceğimi düşünmeye başladım. Karne günü aslında çok önemli değil biliyorum ama ben şık olmayı seviyorum. Karne gününde çok şık ve güzzel olmak istiyorum. 166 boyunda ve 48 kiloyum. Aslında çok güzel, düz,desensiz, kahverengi renkte,sırtı açık,boyundan bağlamalı,etekleri çan şeklinde gelen bir elbisem var ve bu elbiseyi giymek istiyorum ama boyu dizlerimin üstünde.Dizimin altında değil ama dizkapaklarımın üstüne geliyor boyu. Problem değil,giyerim ama televizyonda dediler ki 'Kısa boylu olanlar mümkün olduğunca kısa etek giymeli ki,bacakları uzun gözüksün.Uzun boylu olmayanlar uzun etek,elbise giyerlerse boyları ve bacakları kısa gözükür' İşte bu sebepten dolayı bu elbiseyi giymek istemiyorum,bacaklarımı kısa gösterir diye.Çünkü boyum uzun değil.Çok yakıştı elbise,beni zarif gösterdi ama bacak boyum kısa gözükür diye korkuyorum. Anneme boyunu kısaltıralım dedim,kabul etmedi,etekleri çan şeklinde geliyormuş,kestirirsek modeli bozulur,güzelliği kaybolurmuş. Diyorum acaba kısa şort mu giysem karne gününde bacaklarım uzun gözüksün diye,yoksa bu elbiseyi mi giyeyim? Hem bu elbise,şorttan daha şık duruyor. Lütfen bana yardım edin! Uzun elbise gerçekten bacak boyunu kısa mı gösterir?