Uzun elbise yardım!

rainstarlol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
170
3
33
İstanbul
Merhaba. Ben şimdiden karne gününde ne giyineceğimi düşünmeye başladım. Karne günü aslında çok önemli değil biliyorum ama ben şık olmayı seviyorum. Karne gününde çok şık ve güzzel olmak istiyorum. 166 boyunda ve 48 kiloyum. Aslında çok güzel, düz,desensiz, kahverengi renkte,sırtı açık,boyundan bağlamalı,etekleri çan şeklinde gelen bir elbisem var ve bu elbiseyi giymek istiyorum ama boyu dizlerimin üstünde.Dizimin altında değil ama dizkapaklarımın üstüne geliyor boyu. Problem değil,giyerim ama televizyonda dediler ki 'Kısa boylu olanlar mümkün olduğunca kısa etek giymeli ki,bacakları uzun gözüksün.Uzun boylu olmayanlar uzun etek,elbise giyerlerse boyları ve bacakları kısa gözükür' İşte bu sebepten dolayı bu elbiseyi giymek istemiyorum,bacaklarımı kısa gösterir diye.Çünkü boyum uzun değil.Çok yakıştı elbise,beni zarif gösterdi ama bacak boyum kısa gözükür diye korkuyorum. Anneme boyunu kısaltıralım dedim,kabul etmedi,etekleri çan şeklinde geliyormuş,kestirirsek modeli bozulur,güzelliği kaybolurmuş. Diyorum acaba kısa şort mu giysem karne gününde bacaklarım uzun gözüksün diye,yoksa bu elbiseyi mi giyeyim? Hem bu elbise,şorttan daha şık duruyor. Lütfen bana yardım edin! Uzun elbise gerçekten bacak boyunu kısa mı gösterir?

Ya boşveeer ne bakıyosun modacıların sözüne
Sana yakıştıysa olay bitmiştir.
Topuklu giyersen kısa göstermez
(Bende öyle yapıyorum )

Uzun elbiseyi kısa boylular giyince kötü durur.Sana güzel bir önerim var.Bol paça uzun bir pantolon al.Patel tonlarda kot olabilir.Altınada dolgu topuk ayakkabı giy,ama pantolonun paçası ayakkabını örtsün.Üzerine de sıfır kol bir gömlek giy,beline de bir kemer.Artık renkleri uydurmak da sana kalsın.

Ee sen 1.66 boyunda ama 1.70 göstermiyo muydun ?
1.70 kısa mı yani,bi bayan için uzun bile sayılır

Ya boşveeer ne bakıyosun modacıların sözüne
Sana yakıştıysa olay bitmiştir.
Topuklu giyersen kısa göstermez
(Bende öyle yapıyorum )

Topuklu giyinmeyi ben de istiyorum, annemin hiç giymediği 10 cm topuklu ayakkabısı var,giyeyim diyorum,yaşıma gitmezmiiş(15 yaşındayım) Ama topuklu giymeyi çok istediğim için benim 5 cm topuklu sandaletim var ona izin verdi.Peki o boyda topuk giysem olur mu?

Peki ben giyince kötü durur mu? 166 boyundayım,inceyim ve gerçekten bu elbise bana çok yakıştı. Yakışmasa bu kadar düşünmezdim,giymemeyim gitsin derdim. Yoksa ben de kısaboylu olduum için kötü mü durur?

içime sindi de işte acaba bacak boyumu kısa gösterir mi? Bir de belki herkes kısacık giyer,bense onların yanında tuhaf kalmaz mıyım acaba?

Son düzenleme:
modelını bozma elbısenın 166 kısa bır boy deil guzel durur emınım
hem sen bacaklarını albume koyan kız deilmisin sakın mini giyme o boy ıyı cunku bacaklarının arası cok acıktı senın hatrlıyorum

Yani mini giyersem kötü mü durur? Ama mankenlerin de bacaklarının arası açık,onlar giyiniyor ama.

bencede uzun giymelisin. senin boylarında kardeşim var belki senden az daha kısa. uzun elbise giydiğinde çok hoş duruyo. Yinede en önemlisi aynanı karşısına geçip baktığında ,tüm dış etkilerden soyutlayıp düşüncelerini, işte budur diyebilmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…