• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun boy meselesi

1.75 dev gibi bir boy değil gayet ideal çok hoş görünüyor.
Uzun boy nimet bence keyfini çıkarın.

Ay aman ne bakiyorsun ona benimde arkadasım var 158 her aldığını kestiriyor hemne baya bi kotlarda bile kestirdiği oluyor çünkü masallah götü çok iyidir 🤣
Kısa boylu olup toto olunca olmuyor cidden dar kesim olmayan her şeyi kestiriyorum ben de mecbur 😅🌸

Kısa boylu olup toto olunca olmuyor cidden dar kesim olmayan her şeyi kestiriyorum ben de mecbur 😅🌸
Ay sizin yine iyi. Babamin bir arkadasi vardi. Kadinin basenleri belinden iki beden buyuktu resmen. Her aldığını basenlerine gore aliyordu. Paçayi gectim aldigi her seyin belini yaptirmasi gerekiyordu bir de.

Manken gibi boyunuz var ne guzel iste. Boyum 161 ama 170 ustu olmayi cok isterdim. Bu pozitif bi durum bu bi cok
Kadin sizin gibi uzun boylu olmak ister. Kiymetini bilin 💃

Ciddi mi ironi mi gerçekten emin olamadim 😅
Lyanna giyim tarzıyla alakalı bir şey bu, ben de keten vb kumaş pantolon giymem, çoğunlukla kot pantolon giyiyorum çünkü klasik giyim tarzı benlik değil oldum bittim spor tarz giyinirim, eşofman aldığımda da paçası lastiklilerden tercih ediyorum, çalışan bir kadın olsam mecburen kumaş pantolon etek topuklu tercih etmek zorunda kalırdım ama hem çalışmıyorum hem de kumaş pantolonlar bluzlar gömlekler benlik değil, bana spor ayakkabı olacak kot olacak, yazın birkaç şıpıdık terlik 3-5 şort, askılı, asfalttan da yansımayla 45 dereceleri bulan sıcaklarda kumaşı kotu hiçbir pantolonu giymenin mümkünatı da yok zaten 😂

Lyanna giyim tarzıyla alakalı bir şey bu, ben de keten vb kumaş pantolon giymem, çoğunlukla kot pantolon giyiyorum çünkü klasik giyim tarzı benlik değil oldum bittim spor tarz giyinirim, eşofman aldığımda da paçası lastiklilerden tercih ediyorum, çalışan bir kadın olsam mecburen kumaş pantolon etek topuklu tercih etmek zorunda kalırdım ama hem çalışmıyorum hem de kumaş pantolonlar bluzlar gömlekler benlik değil, bana spor ayakkabı olacak kot olacak, yazın birkaç şıpıdık terlik 3-5 şort, askılı, asfalttan da yansımayla 45 dereceleri bulan sıcaklarda kumaşı kotu hiçbir pantolonu giymenin mümkünatı da yok zaten 😂
Kumaş pantolon %90 ben de giymem, ofiste calisirken de yine siyah kot giyerdim ama resmi toplanti, iş yemegi, organizasyon vslerde yine tek tük de olsa gerekiyor. Cirilla da çalışıyor diye kalmis aklimda, o yuzden 30larinda ve calisan bir kadinin hayati boyunca kumas pantolon giymemis olmasina ihtimal veremedim bir an 😅 kumas pantolonda beden olayini bilmemesine de sasirdim, dedim herhalde benim kacirdigim bir sey var, ironi yapıyor :D

Kumaş pantolon %90 ben de giymem, ofiste calisirken de yine siyah kot giyerdim ama resmi toplanti, iş yemegi, organizasyon vslerde yine tek tük de olsa gerekiyor. Cirilla da çalışıyor diye kalmis aklimda, o yuzden 30larinda ve calisan bir kadinin hayati boyunca kumas pantolon giymemis olmasina ihtimal veremedim bir an 😅 kumas pantolonda beden olayini bilmemesine de sasirdim, dedim herhalde benim kacirdigim bir sey var, ironi yapıyor :D

Şuan calisiyorum ama oncesinde calismiyordum evet yine de giymem. 😄😄😄 Klasik giyim cok lazimsa elbise etek teecih ederim kumaş pantolondan nefret. 🙄

İncecik bir kadın değilim basen bölgem geniş cocuk kısmında giydiğim şeyler yapışıyor üstüme döküm döküm tipini seviyorum pantolonların fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama . Bacaklarım İncecik değil yani alt bedenim daha iri Kids ürünler olmuyor
Ben seni acayip anladım keşke anlamasam ama😭
Ben bazı markaların petite ürünlerinden de verim aldım alışveriş yaparken mutlaka bakıyorum online’da ya da normal boydaki kadınlar için kısa paça olan pantolonlar bende tam boy oluyor😅

Bence ortalamaya bakınca 168 bile uzun, bu algı bi 10 seneye yok olacak. Yeni nesil sulak yerde büyümüş gibi gümbür gümbür geliyor, kısa anne babadan bile uzun ergen çocuklar var. O yüzden sağlık varsa ister 2metre ol takmicaksın
10 seneyede ben yaşlanmış olurum artık ozmanada hiç takmam artık 😃

Boy konusunda bu kadar ne konuşulmuş olabilir diye girdim baktım, markalar, giyim vs havada uçuşuyor. Sanırım bir derdim var bölümünün en verimli kullanıldığı başlıklardan biri bu olabilir :D boy derdine baya derman olmuş cevaplar var.
Evet evet🙂

Ben 1.68 im inan bende aynı muameleyi görüyorum 😂 bir ara takmıştım 1.55 olsaydimkeske onlar çok özgüvenli ne tatlılar diye amaann kimsenin dediğini kulak asma hatta çok uzunsum diyenlere maşallah deyin de Gül geç senden bir tane daha yok
İltifatın için teşekkür ederiz 🤗 .

Yazan : 1.57 🤗

Bunun pek spor giyim tarzıyla alakası yok bence. Benim de işim çok klasik giyimi kaldırmıyor, özel hayatımda da zaten giyinmiyorum. Ama beden bilmemek de mantıklı gelmedi. Spor giyime ketenler, palazzolar, esnek kumaş flare pantolonlar da dahil. Yani üniversiteli kızlar bile bolca kullanıyor bunları. Kumaş pantolon sadece klasik kesim üretilmiyor ki. Beden bilmiyorum kısmı oturmadı bende.

Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Çünkü kadın erkek hep kısayız😂Boyum 164 bana bile ne kadar uzunsun diyorlar😂Manken gibisiniz takmayın kafanızı kıskanmışlardır.

Bunun pek spor giyim tarzıyla alakası yok bence. Benim de işim çok klasik giyimi kaldırmıyor, özel hayatımda da zaten giyinmiyorum. Ama beden bilmemek de mantıklı gelmedi. Spor giyime ketenler, palazzolar, esnek kumaş flare pantolonlar da dahil. Yani üniversiteli kızlar bile bolca kullanıyor bunları. Kumaş pantolon sadece klasik kesim üretilmiyor ki. Beden bilmiyorum kısmı oturmadı bende.
Beden bilmemeyle ilgili bir şey diyemem🤷‍♀️ kendim için yazarsam kot pantolonu seviyorum, yılların alışkanlığı da var pantolon mu almak istiyorum elim otomatikman kota gidiyor, o yüzden olsa gerek kot dışındaki pantolonların beden ölçüsüne göre alındığını bilsem de, pantolon kesimlerinden anlasam da, keten hariç :)) ben de hangisi palazzodur hangisi flaredir bilmem🤷‍♀️ size yazarken Google taraması yaptım palazzo flare pantolon nedir diye yalan yok :))

Son düzenleme:

Beden bilipte bilmiyorum mu dicem 😄 Bunun konuya etkisi ne olacakti da oturmadi.
Eşim kumaş, keten pantolon giyiyor ve paça ölçüsü oluyordu inç olarak belirten de var S R L şeklinde olan da var. Ralph Lauren markasina acin bakin keten pantolonlarda uzunluk seceenekleri de var. Öyle ketense kumaşsa asla olmaz diye bir sey yok.
Kumaslarda olmayabilecegi aklima bile gelmedi.
Kendim kotcuyum eşimin de paça boyu takim elbise alirken yaptiriyordu genelde o da magaza icinde yapiliyor zaten boyu 183 adamin yapilmadan giyilmiyor yinede.

Spor da olsa palazzo, keten ve kumaş flare pantolon da giymiyorum ben. Tarzim Mune kadar devamli spor değil klasik, romantik, bohem elbiseler etekler de giyerim ben ama pantolon işin içine girince jeanden başka giymem. 🙄

Back
X