Uzun hikâye

cocuklarimolmadanasla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
382
363
53
31
Merhaba arkadaşlar . Anlatacağım konu gerçekten uzun okumanizi , yardimci olmanızı isterim .
3 yıl önce severek evlendik eşimle , eşim 2 kardes Gorumcem var benden 4 yaş büyük , eşim den 3 yaş küçük , ben bi evin tek çocuğuyum babamı çok küçük yaşta kaybettik ve annem evlenmedi suan beraber yaşıyoruz.
Ben ilçede doğdum büyüdüm eşim ilçeye bağlı (3km) köyünde doğmuş büyümüş.
Ben düğünden 1 ay önce ciddi bir ameliyat geçirdim , gelinlik almaya giderken bile karnimda dikislerim vardı .
Neyse düğün oldu köye kayinpederim 3 katlı ev yaptırmış bizde 2. Katına yerlestik . Kayinvalidemin psikolojisi bozuk kayinpederime saldırmisligina dahi çok kez şahit oldum . Büyük babaanne den çok çekmiş ve trafik kazası geçirmiş dengeyi kaybetmiş , insanlara ağzına geleni sayar karşısındaki kırılır mi? Darilir mi düşünmez ama biz ufacık surat assak kavga çıkar evde.
Biz aşağı katta yiyip içip yukarıya yatmaya cikiyorduk. Evlendikten 2 3 gün sonra evin bütün ama bütün yükü benim üstüme bindi . Yemek , bulaşık ( bulasik makinası olmasına rağmen elimde yikamaliymisim ) ve ellerim kocakari ellerine döndü neyse temizlik hertürlü is bana bakar oldu evde kaynvalidem gezmeye gidecegimiz zaman bizden önce kapıya çıkardı ama yemek yapılacak olduğunda hasta ve ben yemek yapmasını hiç bilmiyordum annemi arayıp anne taze fasulye nasıl pişer diye sorduğumda bile kavga çıkardı evde.
Ben ailem de hiç kavga gürültü yaşamadım babam yok diye birde tek torunum ( yanlarında olduğumdan) 2 evin tek kızı yetistirildim . Evlenir evlenmez hemen hamile kaldım üstelik ağır bir ameliyat olduğu için hamile kalmamam gerekiyormuş ( doktor bunu söylemedi sanırım ogrenciyim diye ) okul bitmeden ameliyat oldum ve bitince evlendim.
Eşim kıskanç biri evden birtek 2 haftada , 3 hafta da birgün annemler e gidersem birde hastaneye kontrol amaçlı gidiyordum. İnanın gelin arabadan hiç inmiyor oldum .
Hamileligim çok ağır zor geçti ev işleri hatta doktor bebeği alalım doğum yapamazsın dedi ve ben çok zayifladim . Kayinvalidem ben aşağıya indikce bana Burusuk , renksiz , boyasiz ( kumralim açık tenliyim diye ) çarpık , yamuk gibi kelimeler kullanmaya başladı ( o kadar ev işine tabi yamulurum ) birkeresinde sadece 13 tencere yikadim diğer bulasiklarin haddi hesabı yok zaten .
Neyse doğum yaptım 2 gün annem bizim evde kaldı hastaneden sonra sonra gitmek zorunda kaldı çünkü Kayinvalidem annem dul diye kayinpederim i kıskandı ( daha öncede üst kata çıkıp baban nerde diye bizim katı aradı benden de kıskandı , bu kıskançlık bana yada anneme karşı değil bizim kapıcı vardı ordanda kiskandi ) annem daha evdeyken kavga etmişler alt

Konunun devamı aşağıda yazamamisim kusura bakmayın arkadaşlar..

Son düzenleme:
Canım sen evlenmeden önce boyle olacagını bılmıyor muydun ? Aynı evı nıye kabul ettın kı ?

Alt katta annem gidince anladik kavga çıktığını ve ben yukarıya oğlum için kıyafet almaya gittiğimde annem var diye serilmis yeni battaniyenin yerini eski palcuk pulcuk bi battaniye almış. Neyse Kayinvalidem topladı eşyalarını ve çekti gitti sonra ben sezeryanli halimle kalkıp yemek yapmak zorunda kaldım 1 hafta sonra geri geldi sürekli gidip gelirdi zaten ilk ve son değil. Bir gün eşim işten geldi alt kata uğradı , Kayinvalidem doldurmuş belli eşim çıkar çıkmaz yukarıya bana saldırdı ve kavga ettik. Sesleri duyan kayinpederim ve Kayinvalidem ( sanki haberleri yokmuş gibi) yukarıya çıktılar ben kayinpederime anlatmaya çalışırken durumu Kayinvalidem bana saldırdı cingene bu at bunu boşa bunu dul karı çocuğu o.... bilmem ne saydı saydı kayinpederim indirdi aşağı onu ve yukarı çıktı konuşmak için ben anlatırken tekrar geldi Kayinvalidem çocuğu aldı saldırdı bu sefer eşim indirdi biraz konuştuk eşim cocugumuzu aldı geldi yukarıya Özür diledi ama ne fayda.
Ertesi gün anneme anlattım annem durur mu evde kimse yokken haber ver gelelim alalım dedi çok üzüldü çünkü ben bu olayları hiç anlatmadim uzulmesin diye.
Diğer gün evde kimse yokken annemleri aradım ve gelip dayım la beni aldılar . Annem eşimi aradı ben kızımı aldım bundan sonra mahkemede görüşürüz diye.
Eşim le 1 ay ayrı kaldık düşünmüş taşınmış çok pişman oldu hergün gelip dedeme anneme yalvardi ve barıştik ailesini red etti 18 bin Tl tutan ve 5 ay bile üstünde oturmadigim eşyalarımi Kayinvalidem " eşyalar giderse bosanirim" demiş hırsız gibi eşim kimse evde yokken çaldı perdelerini biri geldi diğeri yok eşyalar paramparça oldu ve 1 yıl sonra barıştik 2 3 ayda bir 1 2 günlüğüne gidiyoruz şimdi başka sehirdeyiz annem eşim ben ve çocuklarım yaşıyoruz ama ben yapılanları unutamadim Kayinvalidem Özür diledi ama olmuyo hala eşimle kavga ediyoruz sebep ailesi

Devamını okumadan diyorum, benim canım kıymetli arkadaş, çekemem böyle şeyleri... Aşkımdan ölsem zaten böyle adamla da ailesiyle de olamam boşanırdım. Eziyet çekmeye mi doğar insan? Okul bitip rahata ereceğine ızdırap günleri başlamış... Cidden üzüldüm de sinirlendim de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…