Uzun hikâye

İyi b..k yedim ama eşim buraya tasindigimizdan beri o kadar iyi ki birde kızımız oldu şimdi bir dediğimi iki etmiyor ama orada beni koruyamadi evden ise işten eve gelir çok sakin biri eşim ama orada bilemedim diyo koruyamadim diyo annesi yaptı hep

Hamile halinle işmi yaptiriyorlar sana .. yazık sana kuzum o bebege yazık ... tek cocuksun nasıl kv ile yaşamayı kabul ettin ya çok zor bende bilirim bende yaşadım çünkü ...
Hizmetçi gibi gorumce kv oturur gelin yapar .
Bence evden cik derhal ... esin ne iş yapıyor yazmadin ama fırsatın varsa bekleme sonra pisman olursun ...

Telefondan yazıyorum birde 2 çocuk Özür dilerim . Eşim Kayinvalidem kayinpederimi bizim evde arayinca yukarı katı hep kilitledi cikartmadi annesini yukarıya Engellemeye çok çalıştı ama Kayinvalidem gerçekten Bakırköy e layık

Kv takmayin ama bütün islerin sana kalmasi cok kotu. Esin birsey demiyor mu? Bu kadin amaliyatli, ustelik hamile ve riskli vs. Diye sahio çıkmıyor mu? Boyel erkeerden nefret ediyorum. Hic acimari yok aman yeterki annelerinin incileri dökülmesin. Kari olsede olur. Tevbe ya... sinirlendim yine

Eşim görmedi hiç çünkü sabah 8 akşam çok geç geliyordu eve yemek yiyip yorgun zaten yatiyorduk hemen

Eşim görmedi hiç çünkü sabah 8 akşam çok geç geliyordu eve yemek yiyip yorgun zaten yatiyorduk hemen
Ben olsam anlatirdim hep.
Ama anlatsakta erkeklere bir fayda etmez. Annem hasta ayapamiyor yapsan ne olur sanki derler.
O yorumu 2. Yorumunu okumadan yazmistim.
Devamini sonradan buldum. Ama simdi mutlu iseniz sorun yok. Daim olsun mutlulugunuz.

Eşime çok laf söylüyorum ailesi yüzünden tutamiyorum cenemi aslında çok iyiyiz artık ama geçmiş hele arada bi 2 günlüğüne gittiğimizde o evi görünce o insanları bogulacak gibi oluyorum

Ben olsam anlatirdim hep.
Ama anlatsakta erkeklere bir fayda etmez. Annem hasta ayapamiyor yapsan ne olur sanki derler.
O yorumu 2. Yorumunu okumadan yazmistim.
Devamini sonradan buldum. Ama simdi mutlu iseniz sorun yok. Daim olsun mutlulugunuz.
Teşekkür ederim inşallah herkez mutlu olsun ben kayinpederime baba derken gerçekten babam gibi seviyordum Kayinvalidem i de annemden hiç ayirmadim ama onlar bana neler yaptı

Ben babamı 9 yaşında kaybettim gözlerimin önünde kalp krizi geçirdi son nefeslerini son terlerini babamı morg götürdüler ben ölüm ne bilmiyordum ki yatağı islanmis ben orda yattım cezaneye kadar arkadaşlarım geldi insanlar geldi ben evimize insanlar geldi diye sevindim bilmiyordum ki ölüm ne

Geçmişe takılı kalsaydım ve içimde Allah korkusu olmasaydı, inanın şu an yaşamıyor olurdum. Neticede her şey geride kalmış ve eşinizle huzurlu olduğunuzu söylüyorsunuz. Sürekli dile getirip kendinizi yıpratmayın. Yaşadıklarınıza sünger çekip mutlu olmaya bakın.

Kayinvalidem ben aşağıya indikce bana Burusuk , renksiz , boyasiz ( kumralim açık tenliyim diye ) çarpık , yamuk gibi kelimeler kullanmaya başladı ( o kadar ev işine tabi yamulurum )

Ben olsam onu yamulturdum. Ne pislik bir insan! Ama sizde de suc var bence. Bu kadar eziyete dayanma amacınız ne yahu. Bulasigi mi yikti uzerine yıkama, temizliğe mi zorladı yapma, gerektiği kadarını yap gerisine karisma yani. Bana bu kadar yüklenecek hakaret edecek ben de emirlerine amade olacagim cok sacma degil mi.

Eee o zaman ne diye surekli ailesi yüzünden tartışıyor seninle ?

Konuları ben tam olarak anlatinca anladı o evde kalmaya devam etseydik belki de hiç anlayamayacakti benim haklı olduğumu birde evlenmeden aynı eve girmeden taniyamiyor insanlar birbirlerini ben şaşkına döndüm anlayamadım diyo ama yapılan da unutulmuyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…