- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 31
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
-
Eşim görmedi hiç çünkü sabah 8 akşam çok geç geliyordu eve yemek yiyip yorgun zaten yatiyorduk hemenKv takmayin ama bütün islerin sana kalmasi cok kotu. Esin birsey demiyor mu? Bu kadin amaliyatli, ustelik hamile ve riskli vs. Diye sahio çıkmıyor mu? Boyel erkeerden nefret ediyorum. Hic acimari yok aman yeterki annelerinin incileri dökülmesin. Kari olsede olur. Tevbe ya... sinirlendim yine
Eşin hatasını anlamış yanındaObsesif oldum kafaya takmaktan sürekli temizlik yapıyorum her gün parkeler , camlar inceldi silmekten
Ben olsam anlatirdim hep.Eşim görmedi hiç çünkü sabah 8 akşam çok geç geliyordu eve yemek yiyip yorgun zaten yatiyorduk hemen
Teşekkür ederim inşallah herkez mutlu olsun ben kayinpederime baba derken gerçekten babam gibi seviyordum Kayinvalidem i de annemden hiç ayirmadim ama onlar bana neler yaptıBen olsam anlatirdim hep.
Ama anlatsakta erkeklere bir fayda etmez. Annem hasta ayapamiyor yapsan ne olur sanki derler.
O yorumu 2. Yorumunu okumadan yazmistim.
Devamini sonradan buldum. Ama simdi mutlu iseniz sorun yok. Daim olsun mutlulugunuz.
Kayinvalidem ben aşağıya indikce bana Burusuk , renksiz , boyasiz ( kumralim açık tenliyim diye ) çarpık , yamuk gibi kelimeler kullanmaya başladı ( o kadar ev işine tabi yamulurum )
İyi b..k yedim ama eşim buraya tasindigimizdan beri o kadar iyi ki birde kızımız oldu şimdi bir dediğimi iki etmiyor ama orada beni koruyamadi evden ise işten eve gelir çok sakin biri eşim ama orada bilemedim diyo koruyamadim diyo annesi yaptı hep
Şehir değiştirdik birdaha gitmedim o eve şimdi arada bi gidiyoruz geçen eşim annesine bu eve çocuklar babaanne dede bilsinler sizi diye geliyorum yoksa yüzünüze bakmam dedi açık açık eşim beni ve yuvamizi seçti
Konuları ben tam olarak anlatinca anladı o evde kalmaya devam etseydik belki de hiç anlayamayacakti benim haklı olduğumu birde evlenmeden aynı eve girmeden taniyamiyor insanlar birbirlerini ben şaşkına döndüm anlayamadım diyo ama yapılan da unutulmuyo kiBen olsam onu yamulturdum. Ne pislik bir insan! Ama sizde de suc var bence. Bu kadar eziyete dayanma amacınız ne yahu. Bulasigi mi yikti uzerine yıkama, temizliğe mi zorladı yapma, gerektiği kadarını yap gerisine karisma yani. Bana bu kadar yüklenecek hakaret edecek ben de emirlerine amade olacagim cok sacma degil mi.
Eee o zaman ne diye surekli ailesi yüzünden tartışıyor seninle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?