Uzun hikâye

Beyin olarak cok yoruldum kendimi 22 değil 50 yaşında hissediyorum

Canım benim geçmişi unutmak bazen zor olabiliyor özelliklede kizginliklarimizi,ama hatırlamakta en cok bizi yıpratıyor.
Neyseki kurtulmussun eşin anlamış görmüş gerçekleri bide bunu farkina varamayan anasının sözünden cikmayan yuvasını bozan embesil beyinli erkekler var.
Belki psikolejik destek alırsanız iyi olur sizin icin,camlar parkeler de rahat edertabi sizde

Ve birde cocuklarimi o kadının eline düşmesin diye Allah cc beni onlardan onları da benden ayirmasin yoksa dediginiz gibi bende yaşamak istemezdim

Geçmiş acıtır, kanatır bazende affetmek lazım. Çünkü sürekli şöyle oldu böylr oldu diyerek düşünürseniz hiçbir zaman yaşamdan zevk almazsınız. Tabiki onları affetmeyeceksiniz ama eşiniz anlamış hatasını ve sanırım şuan iyimis te size karşı. Bu Bile yeter size. Bi de şöyle düşünün : demek ki bu bir imtihanmis evliliğiniz için. Onlar size bu kadar yüklenmeseydi belki hala o evde hastalıklı ruhlu insanlarla olacaktiniz o yüzden iyi tarafından bakın. . Yazık size. Bi de temizlik takıntısı için takmamayı öneriyorum mesela bi yer mi kirli görmezden gelin yavaş yavaş tinnamamaya çalışın

aranzda bi aklı başnda kadın annenmiş. eşinin sana karşı tutumu çok önemli . keşke bu kadar şeyi yazacğna eşinle kavga etme sebeblerini anlatsaydn.sonuçta olan olmuş. artk geleckte sorun yaşamaman içn ne yapılabilr bunu konuşmak daha iyi olurdu

Emzikli olduğum için ilaç kullanamiyorum psikolog gittim ama faydası olmadı ilaçla aynı anda yardım almaliymisim . Evet haklısınız dediginiz türde erkekler çok ben biraz daha sansliyim bu konuda annem bizimle yaşıyor inanin suana kadar 2 yıldır annemi hiç horlamadi kendi annemden daha çok seviyorum diyo annem için birkez bile annemi evde bırakalım biz başbaşa gezelim demedi iyi anlatıyorlar

Küçük mu Bebeginiz rabbim evlatlariniza uzun guzel ömürler versin.
Eger yeni doğum yaptiysaniz bu durumda sizin geçmişi dusunmenize uzulmenize sebebiyet verebilir.

Evet annem bana çok sahip çıkıyor eşim beni seçti ama o evdeyken anlayamadı çok arada kaldı tabi bunlar onun suçsuz olduğunu gostermez

8 aylık bebeğim sorunlarım bitmedi ki Hamileligim boyunca kızıma engelli doğacak yasamaz dedi doktorlar gezmedigimiz doktor kalmadı herkez aldirin dedi bu olayların üstüne bebeğim böyle doğacak diye çok üzüldüm

Tabikide unutamaz insan tum bu olanlari.
Az uz degil. En cokta bir sirtini dayamak istedgin adamda sana arka cikmazsa..
Ne desem bilemedimki.
Simdi bi cikis yolu bulalim.
Ben sana " bosan " diyebilirim. Ama sen bosanmassin bu bir. Ve aslinda dogruda yaparsin bosanmamakla; sebep neki bosanmanin. Su an yuvaniz kurtulmus ve hersey duzene girmis cok sukur. Elle tutulur hic bisey yok. Yuva kolay kurulmuyor hem sonucta.
Aslinda su anki olay tam olrak senin beyninde bitiyor.
Unutmalisin, eskie geri bakmamalisin.
Bu kolay degil biliyorum.
Ama harab olan 2 3 senenin ardindan birde guzel gelecek vaadeden yarinlarida harcamamalisin. Bu tek seni uzmez, aileni uzer; esini( su hikayede ailenden en az umrumda olan o, aklini kullansaymis zamaninda keske), cocuklarini, annenide uzer. Esin umrumda olmaz evet. Ama yuvayi en guzel temsil eden toplumumuzda bir anne- baba- cocuklardir.

Tek secenek bu beyninizdekileri cope atmak. Belki bi uzman yardimi bi ise yaraya bilir.

Evet hiç kolay kurmadik yuvamizi eşimle sevgiliyken bi baba gibi korudu kolladi beni belki de bu gözümü kör etti beni gerçekten herkezden korur sandım o 1 yıl koruyamadi şimdi arkamda ama olmuyor işte suan esyalarim yarım yamalak buraya sadece bir koltuk takımı ve beyaz esyalarim geldi ilk tasindigimda perde bile yoktu gazete kapadim camlara birazda evde bu eşyaları gördükçe sinirlerim bozuluyor tedavi olacağım kızım emmeyi biraktigi zaman ben bosanmayi da düşündüm dedemin avukatiyla görüştüm ama eşimin gerçekten pişman olmasi ve ben babasız büyüdüm oda benim gibi babasız kalmasın diye baristim şimdi daha rahatım inşallah unuturum keşke silme tuşu olsa da hersey silinse

Keske olsa oyle bi tus. Ama esim pisman diyosun ve bunu gercekten gore biliyosun. O yuzden asla bosanmamalisin. Sana bi terapist iyi gelir.

Evet pişman olduğunu gormesem annemde gormese benden önce annem durdurmaz beni terapist gideceğim inşallah çok takintiliyim herseyi kafaya taka taka obsesif oldum temizlik yapmaktan kollarim kopacak yakında Kk da paylaşmak iyi dilekler almakta iyi geldi bana hele bu temizlik yapana bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…