uzun ilişki yaşamak adına cinsellikte tabu yıkmak

Nayir diil :)

Bu iki dede asansore biniyor kapilar kapanır kapanmaz öpüşmeyi basliyirlar.Senin dediğin damacanaya tecavüz
amcaları biliyorumda damacanayı bilmiyodum. damacananın gönlü yok muymuş? millet threesome yapıyor

Çocukluğuna inelim diyeceğim ama

Ki eminimki ergensinn

Yazık seni doğuran anaya!!!

Iıh yok ya, threesome da tartışasım yok hiç. Swingten sonra çekilmiyor.

BDSM falan yapmaya karar verirseniz başlık açın, o zaman geleyim. Artık threesomelar foursomelar baydı.

Iıh yok ya, threesome da tartışasım yok hiç. Swingten sonra çekilmiyor.

BDSM falan yapmaya karar verirseniz başlık açın, o zaman geleyim. Artık threesomelar foursomelar baydı.

BDSM ne tam olarak ? Boyut atlyacaz madem bilelim :)

BDSM ne tam olarak ? Boyut atlyacaz madem bilelim :)
Ooleyy. BDSM’nin açılımı bondage, dominance/discipline, submission/sadism ve mazochismdir. Yani Türkçesiyle kölelik, baskınlık/disiplin, itaat/sadizm ve mazoşizm.

Forumu çok şok eden bir konu olduğu için çok eğleniyorum ben bdsm konusu açıldığında

höö açılımı baya uzun da bunlar mı var içerisinde yani şiddet vs ?

Bana zamanında biri dadanmıştı, benim kölem olmak istiyordu. Ben onun sahibi olacakmışım, o bana sürekli hizmet edecekmiş, ben onu aşağılayacakmış, küfürler edecekmişim, acı çektirecekmişim falan. Daha da söylemeyeceğim detaylar var cinsellikle ilgili bu kişi hakkında ama anladınız işte... Ben de ona diyordum ki yahu o ne öyle, ben sana neden küfür edeyim, ne yapacaksak normal bi şekilde yapalım bu nedir yani. Onun bu istekleri bdsm mi oluyordu? O zamanlar hiç düşünmemiştim üzerinde, şu an aklıma geldi.

Belli bir seviyeden sonra evet.
Birkaç ay önce vardı bu tip başlıklar, yeniden açılırsa ve denk gelirseniz görürsünüz zaten

Kalsın şiddet varsa sanırım bu kırbaç olayı vs dediğiniz gerçi büyük aşklar büyük kavgalardan başlar derler oda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…