- 12 Ağustos 2015
- 80
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi AtesinAlevi
-
KK kadınları uyandı artık, malzeme vermedikleri için epeydir KK başlığı yok ekşide.
Avuçlarını yalasınlar
ıh değil biraz ekşi sadece@Kazen bu konu fake degil mi?
ıh değil biraz ekşi sadece
Felsefe felsefe olalı böyle eziyet görmedi.Bu durumu cinsel fantezi olarak görmüyorum. Tabi ki fanteziler kişiyi bağlar. Ben felsefi boyutuyla daha çok ilgileniyorum. İlişkilerin bitme sebebini düşündükçe bu fikir ortaya çıktı. Ne kadar çok farklı görüş alırsam düşüncelerimi geliştirebilirim.
Eşimde aynı cevabı verdi az önce tebriklereğer fake değilsen ufak biz sözüm var . Erkek arkadaşın 'kav.t' , sende 'o… sun' bu kadar açık ve net söylüyorum !!!! Ne biçim insanlarsınız . Ne b.ktan ilişkileriniz var sizin ya .
wowweğer fake değilsen ufak biz sözüm var . Erkek arkadaşın 'kav.t' , sende 'o… sun' bu kadar açık ve net söylüyorum !!!! Ne biçim insanlarsınız . Ne b.ktan ilişkileriniz var sizin ya .
senınde ne kıymeylı esın varmıs canım esıme soruyum esım kızar falan .hemende söledn mıEşimde aynı cevabı verdi az önce tebrikler
Ne cevap vercek diye merak ettim beklediğim cevabı aldım. Ben şakasına soruyorum gerçklik payı sıfırsenınde ne kıymeylı esın varmıs canım esıme soruyum esım kızar falan .hemende söledn mı
Bu durumu cinsel fantezi olarak görmüyorum. Tabi ki fanteziler kişiyi bağlar. Ben felsefi boyutuyla daha çok ilgileniyorum. İlişkilerin bitme sebebini düşündükçe bu fikir ortaya çıktı. Ne kadar çok farklı görüş alırsam düşüncelerimi geliştirebilirim.
uuu çok sert beybieğer fake değilsen ufak biz sözüm var . Erkek arkadaşın 'kav.t' , sende 'o… sun' bu kadar açık ve net söylüyorum !!!! Ne biçim insanlarsınız . Ne b.ktan ilişkileriniz var sizin ya .
Platon ve Sokrates mezarlarında ters döndüFelsefe felsefe olalı böyle eziyet görmedi.
hmm sövdü saydı dimiNe cevap vercek diye merak ettim beklediğim cevabı aldım. Ben şakasına soruyorum gerçklik payı sıfır
Bişeyi sorup yapmak adetim değil zaten
Aman sus ters mers deme akıllara başka şeyler gelmesin. Zaten konu netameli.Platon ve Sokrates mezarlarında ters döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?