uzun ilişki yaşamak adına cinsellikte tabu yıkmak

Olmuyor ol-mu-yor ! İnandırıcı fake konu acamiyorsunuz. İlk önce bilim adamı gibi yazmayı birakmalisiniz sizi komik yaratıklar. Daha böyle dokunakli daha içten yazın. Bak mesela örnek " Sevgilim grup yapmazsak seni aldatirim dedi. Onu kaybetmemek için kabul ettim. Doğru yapmış miyim ? " Bak bu bi parça daha inandirici. Siz kalkmış nerdeyse grubun fizyolojik faydaları hakkında seminer vereceksiniz. Her seyi gectim nick fail. Alevinatesi değil grupkuramayanmagdurkezban veya eglencearayansivilceliergen tarzı bir nick çok daha inandırıcı olurdu. Kesin yerdik.

Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
ne demş Can Yücel bağlanmayacksın birine öyle körü körüne, iyiki benimsin değil benimlesin demek önemli bence..Ama ılıskıyı yıpratmamak adına 3 lu 5 li takılmakta bence sadakatsızlık olur, boyle brı fantazınız varsa ılsıkı yasamayın gunubırlık takılın derım ben sıze

Yani 3. Kişi kadın mi olacak erkek mi?
Kadın olursa kadına haksızlık erkek olursa Erkeğe.
Eniyisi 4 kişi olmak.

2 erkek 2 kadın durum eşitlenir.
Evlenin swinger bulun.

Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
Ayyy bide yaş 44 he maşallah maşallah ateş sizi çağırıyo :KK57:

Back
X