Uzun ilişki

derdi neymiş ki merak ettim devamlı konu mu açıyor?
Uzun yıllardır ilişkisi varmış. Adam onu umursamamaya başlamış. Sonra bir gün okey oynamak için bir yere girmişler ve konu sahibi gelmeden sevgilisi başka kadınla oynamaya başlamış konu sahibi gelince de devam.etmis onu umursamamış. Hıh sana ne beni boğma vs demiş hatırladığım bunlar:)

Eee iyi de siz bitirdiniz bu ilişkiyi ?
Bence de adamın hiç tahammülü kalmamıştır
Zamana bırakın üstüne gitmeyin
Zaten seviyorsa yazar arar sorar
Bu sayede öğrenirsiniz sizi sevip sevmediğini

İlişkide bir taraf sürekli alttan alıyorsa bir yerden sonra bıkar ve artık eskisi gibi olamaz.Ne yapsan da boş artık.En mantıklısı ayrılmak.Sen istemesen bile o çekip gider.

e ortada ilişki yokmuş zaten neyin çabası bu Esinnnnnnn

Amaaan bosver gitsin, elini sallasan ellisi

Tebrik ederim her detayı aklınızda tutmuşsunuz umarım birgün ben de sizin gibi mutlu olurum ve başkalarının sorunlarını okuyup ezberleyerek vakit geçiririm

Tebrik ederim her detayı aklınızda tutmuşsunuz umarım birgün ben de sizin gibi mutlu olurum ve başkalarının sorunlarını okuyup ezberleyerek vakit geçiririm
iyi mi dedi kötü mü karar veremedim inciser konu sahibi kendine değer ver o senin peşinden koşsunnn

iyi mi dedi kötü mü karar veremedim inciser konu sahibi kendine değer ver o senin peşinden koşsunnn
O benim pesimden 6 yıl koştu bilmediğiniz bi ilişki hakkında Bukadar rahat yorum yapmanız tuhaf değil mi?ben şuanki durumdan bahsediyorum ama nedense ısrarcısınız hakaret etmeye üzüldüm sizin icin Bukadar kırıcı yorumların sebebi nedir?bir ilişkide herseyi düzeltme mecburiyeti bi erkekte yoktur bazen de kadın düzeltir aşk 2 kişiliktir

pardon ben kimseye hakaret etmem size de etmedim nerede hakaret gösterirmisiniz?diğer üyeler sizi tanıyormuş anlattılar ilişkinizi burda ben de ona göre yorum yaptım ilişki iyi gitmiyor diye yazamazmıyım?

Ablacım bu kaçıncı konu ya. Cevaplardan tatmin olmuyorsun ama her konuda buranın üyeleri değişmiyor ki her gün. Cevap yazacak üye aynı üye.

Burda neden bayanların çoğunluğu fikir verirken çok keskin cümleler kuruyor anlamadım
Ya benim ilişkim vasat ya da herkesinki filmlerdeki gibi anlayamadım
Benim yaşadığım sorunları ilk defa duyuyor gibi alayımsı konuşmalara şahit oluyorum
Ve anlamlandıramıyorum amacı

pardon ben kimseye hakaret etmem size de etmedim nerede hakaret gösterirmisiniz?diğer üyeler sizi tanıyormuş anlattılar ilişkinizi burda ben de ona göre yorum yaptım ilişki iyi gitmiyor diye yazamazmıyım?
Küçümseyerek konuşmak alay etmek dalga geçmek de bi hakarettir çünkü karşınızdaki bi insan ve hayatında yolunda gitmeyen Birseyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…