- 9 Aralık 2009
- 17.197
- 54.882
- 1.123
- Konu Sahibi esinahmet2142
-
Uzun yıllardır ilişkisi varmış. Adam onu umursamamaya başlamış. Sonra bir gün okey oynamak için bir yere girmişler ve konu sahibi gelmeden sevgilisi başka kadınla oynamaya başlamış konu sahibi gelince de devam.etmis onu umursamamış. Hıh sana ne beni boğma vs demiş hatırladığım bunlar:)derdi neymiş ki merak ettim devamlı konu mu açıyor?
Nıckı esın ya sjsjsjsjsjsyav kim bu esin ben neden tanımıyorummmm?
e ortada ilişki yokmuş zaten neyin çabası bu EsinnnnnnnUzun yıllardır ilişkisi varmış. Adam onu umursamamaya başlamış. Sonra bir gün okey oynamak için bir yere girmişler ve konu sahibi gelmeden sevgilisi başka kadınla oynamaya başlamış konu sahibi gelince de devam.etmis onu umursamamış. Hıh sana ne beni boğma vs demiş hatırladığım bunlar:)
Amaaan bosver gitsin, elini sallasan ellisiSelamlar
6 yıllık bir ilişkim var ya da vardı mı demeliyim
Bol tartışmalı kavgalı da olsa geçen 6 sene
Genelde alttan alan o oldu
Ama son 3-4 aydır kavgalarımız büyüdü saygısızlıklar başladı
Bana 1 gün yüzü göstermedin diyor şimdilerde
Ne önerirsiniz düzeltmek icin
Artık pek yürütmek de istemiyor yoruldum diyor bıktım tükendim kimseye tahammülüm kalmadı diyor
Tebrik ederim her detayı aklınızda tutmuşsunuz umarım birgün ben de sizin gibi mutlu olurum ve başkalarının sorunlarını okuyup ezberleyerek vakit geçiririmUzun yıllardır ilişkisi varmış. Adam onu umursamamaya başlamış. Sonra bir gün okey oynamak için bir yere girmişler ve konu sahibi gelmeden sevgilisi başka kadınla oynamaya başlamış konu sahibi gelince de devam.etmis onu umursamamış. Hıh sana ne beni boğma vs demiş hatırladığım bunlar:)
Uzun yıllardır ilişkisi varmış. Adam onu umursamamaya başlamış. Sonra bir gün okey oynamak için bir yere girmişler ve konu sahibi gelmeden sevgilisi başka kadınla oynamaya başlamış konu sahibi gelince de devam.etmis onu umursamamış. Hıh sana ne beni boğma
Durum nedir fikriniz var mı?Habire konu başlığı değişsede durum değişmiyor esincim.
iyi mi dedi kötü mü karar veremedim inciserTebrik ederim her detayı aklınızda tutmuşsunuz umarım birgün ben de sizin gibi mutlu olurum ve başkalarının sorunlarını okuyup ezberleyerek vakit geçiririm
O benim pesimden 6 yıl koştu bilmediğiniz bi ilişki hakkında Bukadar rahat yorum yapmanız tuhaf değil mi?ben şuanki durumdan bahsediyorum ama nedense ısrarcısınız hakaret etmeye üzüldüm sizin icin Bukadar kırıcı yorumların sebebi nedir?bir ilişkide herseyi düzeltme mecburiyeti bi erkekte yoktur bazen de kadın düzeltir aşk 2 kişiliktiriyi mi dedi kötü mü karar veremedim inciserkonu sahibi kendine değer ver o senin peşinden koşsunnn
arada saygı kalmamış sevgi olsa ne olur değil mi?Sizin ilişki kanserleşmiş düzelmez
pardon ben kimseye hakaret etmem size de etmedim nerede hakaret gösterirmisiniz?diğer üyeler sizi tanıyormuş anlattılar ilişkinizi burda ben de ona göre yorum yaptım ilişki iyi gitmiyor diye yazamazmıyım?O benim pesimden 6 yıl koştu bilmediğiniz bi ilişki hakkında Bukadar rahat yorum yapmanız tuhaf değil mi?ben şuanki durumdan bahsediyorum ama nedense ısrarcısınız hakaret etmeye üzüldüm sizin icin Bukadar kırıcı yorumların sebebi nedir?bir ilişkide herseyi düzeltme mecburiyeti bi erkekte yoktur bazen de kadın düzeltir aşk 2 kişiliktir
Küçümseyerek konuşmak alay etmek dalga geçmek de bi hakarettir çünkü karşınızdaki bi insan ve hayatında yolunda gitmeyen Birseyler varpardon ben kimseye hakaret etmem size de etmedim nerede hakaret gösterirmisiniz?diğer üyeler sizi tanıyormuş anlattılar ilişkinizi burda ben de ona göre yorum yaptım ilişki iyi gitmiyor diye yazamazmıyım?
Benim üyeliğim yeni konu açma sınırı olduğunu bilmiyordumAblacım bu kaçıncı konu ya. Cevaplardan tatmin olmuyorsun ama her konuda buranın üyeleri değişmiyor ki her gün. Cevap yazacak üye aynı üye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?