Uzun ilişki

ben ilk kez konunuza rastladım diğer üyeler tanıyormuş sizi onlara sorun bence.iyi geceler.umarım çözülür sorunlarınız kısa zamanda

Konu açma sınırı yok zaten. Ama siz sürekli aynı olaya farklı konular açıyorsunuz diğer açtığınız konulara ekleme yapsaydınız ya bunu. Cevapları mı beğenmediniz anlayamadım ki
Konu açma sınırı yoksa sizi ne paylaşacağım ilgilendirmez tahminim yorum yazmazsınız

Tükenmiş bir ilişki.. Evlenseniz bile sanki yıllardır evli ve anlaşamayan bir çift edasında olursunuz.. Fikrimce uzatmanın manası yok..

Tebrik ederim her detayı aklınızda tutmuşsunuz umarım birgün ben de sizin gibi mutlu olurum ve başkalarının sorunlarını okuyup ezberleyerek vakit geçiririm
7 kere aynı şeyi okuyunca akılda kalıyor tebrik edilesi bir şey değil. Mesela umarım bir konuyu değişik şekilde sürekli açmam bir gün diye istekte bulunmanız sizin için daha doğru olmaz mı?

7 kere aynı şeyi okuyunca akılda kalıyor tebrik edilesi bir şey değil. Mesela umarım bir konuyu değişik şekilde sürekli açmam bir gün diye istekte bulunmanız sizin için daha doğru olmaz mı?
üyeliği yeni ama ilk konu olabilir mi acaba belki doğru söylüyor

Valla yüzde yüz katılıyorum size, burada herkes hobileri olduğu icin boşlukta olmayan boşluktan kendilerini sevmeyen erkekleri takıntı yapmayan kendi ayakları üzerinde duran özgüvenli eşitlikçi kadınlar. Herkesin hayatındaki erkek el üstünde tutuyor kocandan şikayet edersen boşan derler sevgilinden edersen ayrıl olumsuz bir sey anlatırsan seni sevmiyor birinden hoşlansan bir erkeğe ihtiyacın yok evde kaldım desen herkes evlenmek zorunda degil kocama yemek yaptım beğenmedi desen sen hizmetçi misin boşan ha bir de sureklı bir psikolojik yardım al telkinleri (psikiyatra gidiyorum seansı 1000 tl kredi kartı gecmiyor) çift terapisi tavsiyeleri (zaten aile apartmanında oturan adam haftasonu annesine kahvaltıya degil çift terapisine gidecekti)
Buraya konu acınca bırkac durum var ya fake deniliyor ya komik olmayan esprilerle is geyiğe dönüp uzuyor ya konuya degil yorumlara yorum yapılıyor ve kavga çıkıyor ya da konu sahibi derdini dert ettiğinden dolayı hırpalanıyor. Herkes ters ve cok sivri dilli ben bir şeyi dert edip konu acınca bir dert daha ediniyorum şahsen. Evlenmek üzere olan nişanlı abisinin travestilerle ilişki yaşadığını abisinin mesajlarını okuyarak öğrenen bir üye yaşadığı şoku anlatmıştı kızı önce homofobik olmakla sonra da özel hayata saygı duymamakla suçladılar hani bu olayda her şey ok tek sorun bu mu

Tam olarak sorun nedir?çokmu üzerine düşüp sıkıyor bunaltıyorsun acaba. Bundan pek hoşlanmazlar.

Benimde 7 yıllık ilişkim var suan nişanlıyız. İlişki nekadar uzarsa okadar boku cıkıyor. Kurtarmak istiyorsanız söz nişan birsey yapın. İnanın insan kavga etmeyi unutuyor. Birazda siz alttan alın onlarında değerli hissetmeye ihtiyacı var. Bir erkek bi ilişkide erkek oldugunu hissetmek ister. Alttan almaktan sıkılmıstır

Doğru diodur o.Şimdi seni hakli görürsem karşı cikarsin yine
Biri gitmek istiyorsa gider bahane de cok olur dilde bikkinlikta.Siz zaten hatalarinizi biliyorsunuz korumanizda ondan sanırım ama 6 yılda kendinizi degistiremezken gider ayak nasıl degiseceksiniz ki??Yorgun bir iliski bırakın inceldigi yerden kopsun.Dügüm atsaniz da elinize o düğüm hep gelecek

Siz bitiröezsenız o bitirecek.Nasıl bır tavsıye arıosunuz.Salın ıplerını gıtsın.Zaten ılıskıyı bıtırmek ıstemese ona göre davranırdı

Tam olarak sorun nedir?çokmu üzerine düşüp sıkıyor bunaltıyorsun acaba. Bundan pek hoşlanmazlar.
Evet çok fazla aradım yazdım çok bunaldı 6 yıldır böyle düzel dedikçe daha dibe battım sevse de bıkkınlık gelmiş istemiyor eskisi kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…