- 10 Nisan 2014
- 43.429
- 115.745
- 798
- Konu Sahibi esinahmet2142
-
ben ilk kez konunuza rastladım diğer üyeler tanıyormuş sizi onlara sorun bence.iyi geceler.umarım çözülür sorunlarınız kısa zamandaBurda neden bayanların çoğunluğu fikir verirken çok keskin cümleler kuruyor anlamadım
Ya benim ilişkim vasat ya da herkesinki filmlerdeki gibi anlayamadım
Benim yaşadığım sorunları ilk defa duyuyor gibi alayımsı konuşmalara şahit oluyorum
Ve anlamlandıramıyorum amacı
Konu açma sınırı yok zaten. Ama siz sürekli aynı olaya farklı konular açıyorsunuz diğer açtığınız konulara ekleme yapsaydınız ya bunu. Cevapları mı beğenmediniz anlayamadım kiBenim üyeliğim yeni konu açma sınırı olduğunu bilmiyordum
Konu açma sınırı yoksa sizi ne paylaşacağım ilgilendirmez tahminim yorum yazmazsınızKonu açma sınırı yok zaten. Ama siz sürekli aynı olaya farklı konular açıyorsunuz diğer açtığınız konulara ekleme yapsaydınız ya bunu. Cevapları mı beğenmediniz anlayamadım ki
Konu açma sınırı yoksa sizi ne paylaşacağım ilgilendirmez tahminim yorum yazmazsınız
Tükenmiş bir ilişki.. Evlenseniz bile sanki yıllardır evli ve anlaşamayan bir çift edasında olursunuz.. Fikrimce uzatmanın manası yok..Selamlar
6 yıllık bir ilişkim var ya da vardı mı demeliyim
Bol tartışmalı kavgalı da olsa geçen 6 sene
Genelde alttan alan o oldu
Ama son 3-4 aydır kavgalarımız büyüdü saygısızlıklar başladı
Bana 1 gün yüzü göstermedin diyor şimdilerde
Ne önerirsiniz düzeltmek icin
Artık pek yürütmek de istemiyor yoruldum diyor bıktım tükendim kimseye tahammülüm kalmadı diyor
7 kere aynı şeyi okuyunca akılda kalıyor tebrik edilesi bir şey değil. Mesela umarım bir konuyu değişik şekilde sürekli açmam bir gün diye istekte bulunmanız sizin için daha doğru olmaz mı?Tebrik ederim her detayı aklınızda tutmuşsunuz umarım birgün ben de sizin gibi mutlu olurum ve başkalarının sorunlarını okuyup ezberleyerek vakit geçiririm
üyeliği yeni ama ilk konu olabilir mi acaba belki doğru söylüyor7 kere aynı şeyi okuyunca akılda kalıyor tebrik edilesi bir şey değil. Mesela umarım bir konuyu değişik şekilde sürekli açmam bir gün diye istekte bulunmanız sizin için daha doğru olmaz mı?
O zaman şapkamı önüme koyup düşünmeye gidiyorum ben. Olabilir aslında yanlış hatirliyoruzdur belkiüyeliği yeni ama ilk konu olabilir mi acaba belki doğru söylüyor
Valla yüzde yüz katılıyorum size, burada herkes hobileri olduğu icin boşlukta olmayan boşluktan kendilerini sevmeyen erkekleri takıntı yapmayan kendi ayakları üzerinde duran özgüvenli eşitlikçi kadınlar. Herkesin hayatındaki erkek el üstünde tutuyor kocandan şikayet edersen boşan derler sevgilinden edersen ayrıl olumsuz bir sey anlatırsan seni sevmiyor birinden hoşlansan bir erkeğe ihtiyacın yok evde kaldım desen herkes evlenmek zorunda degil kocama yemek yaptım beğenmedi desen sen hizmetçi misin boşan ha bir de sureklı bir psikolojik yardım al telkinleri (psikiyatra gidiyorum seansı 1000 tl kredi kartı gecmiyor) çift terapisi tavsiyeleri (zaten aile apartmanında oturan adam haftasonu annesine kahvaltıya degil çift terapisine gidecekti)Burda neden bayanların çoğunluğu fikir verirken çok keskin cümleler kuruyor anlamadım
Ya benim ilişkim vasat ya da herkesinki filmlerdeki gibi anlayamadım
Benim yaşadığım sorunları ilk defa duyuyor gibi alayımsı konuşmalara şahit oluyorum
Ve anlamlandıramıyorum amacı
Baktım şimdi 4. Konusuymuş aynı içeriği farklı şekilde anlatan doğruymuş. Aslında uyeler yardımcı oldu ilk konularında ama abartınca biraz o biz de abarttık sanırımüyeliği yeni ama ilk konu olabilir mi acaba belki doğru söylüyor
düzelir umarım.bu arada öğretmenler günün kutlu olsunnnnBaktım şimdi 4. Konusuymuş aynı içeriği farklı şekilde anlatan doğruymuş. Aslında uyeler yardımcı oldu ilk konularında ama abartınca biraz o biz de abarttık sanırım
Benimde 7 yıllık ilişkim var suan nişanlıyız. İlişki nekadar uzarsa okadar boku cıkıyor. Kurtarmak istiyorsanız söz nişan birsey yapın. İnanın insan kavga etmeyi unutuyor. Birazda siz alttan alın onlarında değerli hissetmeye ihtiyacı var. Bir erkek bi ilişkide erkek oldugunu hissetmek ister. Alttan almaktan sıkılmıstırSelamlar
Artık pek yürütmek de istemiyor yoruldum diyor bıktım tükendim kimseye tahammülüm kalmadı diyor
Doğru diodur o.Şimdi seni hakli görürsem karşı cikarsin yineSelamlar
Teşekkür ederim:)düzelir umarım.bu arada öğretmenler günün kutlu olsunnnn
Durum ne olsun Ahmet artık tükenmiş, düzelmez.Durum nedir fikriniz var mı?
Siz bitiröezsenız o bitirecek.Nasıl bır tavsıye arıosunuz.Salın ıplerını gıtsın.Zaten ılıskıyı bıtırmek ıstemese ona göre davranırdıSelamlar
Zaten ılıskıyı bıtırmek ıstemese ona göre davranırdı
Evet çok fazla aradım yazdım çok bunaldı 6 yıldır böyle düzel dedikçe daha dibe battım sevse de bıkkınlık gelmiş istemiyor eskisi kadarTam olarak sorun nedir?çokmu üzerine düşüp sıkıyor bunaltıyorsun acaba. Bundan pek hoşlanmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?