- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
5 yıllık ilişki biranda 2 ayda bitemez tabi kişiden kişiye değişir ama eğer her anını dolu dolu yaşadıysa unutması mümkün olmaz . Seninle konuşunca onu hatırlar en cokda bu acı verir.
genelde uzun ilişkilerin ardından başlayan ilişkiler biter bende yaşadım ,2 ay çok kısa bi süre hemen unutamaz eski sevgilisini ama sen bilirsin yinede...
başka bir sebep olamaz çünkü bu yaptıklarına karşın birden soğumalar falan inan yaşadığım için biliyorum 5 yıl fazlasıyla uzun bir süre , arada sende yıpranma daha yarası taze üstelikEn çokta bu dokunuyo yani beni öperken elimi tutarken o kadın geldi aklna belkide o yuzden onu hatırladı
arar amaa tamamenn bitirmemiş kafasnda seni üzer bi sene falan geçse neyse 2 ayda zorPeki arar mı? Zaten ben de istemiyorum yara bandı olamam ki ona
Haklısın baslamadan bitmesi bu acıdan iyi biraz zaman gecince olsa ben daha fazla bağlandığımda daha cok yıpranırdımbi anda sorunları biter geri bile döner ona o kadar riskli bi zaman
aynenn zaten sana bitti deyıp sonra eskılerı hatrladım demesı bıle olacakların belırtisi kafası temiz biriyle basla canmHaklısın baslamadan bitmesi bu acıdan iyi biraz zaman gecince olsa ben daha fazla bağlandığımda daha cok yıpranırdım
Doğru söylüyorsun onu hatırlattım ona ama o kadar samimiydiki inandım işteKonunu bence bir derdim var 'a taşınması daha iyi olurdu daha cok y
başka bir sebep olamaz çünkü bu yaptıklarına karşın birden soğumalar falan inan yaşadığım için biliyorum 5 yıl fazlasıyla uzun bir süre , arada sende yıpranma daha yarası taze üstelik
bosver bırak gitsin fazla üzülmeden.Doğru söylüyorsun onu hatırlattım ona ama o kadar samimiydiki inandım işte
Aklı karışıkda olabilir geri dönüp dönmeme konusunda hayırlısı olsun..
aynenn zaten sana bitti deyıp sonra eskılerı hatrladım demesı bıle olacakların belırtisi kafası temiz biriyle basla canm
Orası öyle tabi ama önyargılı da olmamak lazım öncekî ilişkisini unutmus olsa sorun yoktu benceUzun bir iliskiden cikmis bi adami sevmek zor mu kolay mi bilmem de, 2 ay önce ayrilan birinin ne acelesi varmis acaba.
Yok zatemn ben asla aramam mesaj atmamtamamen bıtırmemiş kafasında belliki.. uzak durmakda fayda var. aramayın sormayın.. zaten sıze karsı bişi varsa gerı donecektır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?