Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

2 ay çok kısa bir süre gerçi sevmiyorsa unutmuş olması gerekirdi ama hala hatırladığına göre içinde bişeyler kalmış olmalı , üstelemeyin bence de hayırlısı olsun

Herkesten özür dileyerek soruyorum. Yaslariniz kac acaba?

Su an irtibatta misiniz peki?

2. görüşmede öpmeyeydi iyiydi :))
şaka yapıyorum tabii
önceki ilişkisinin üzerinden biraz zaman lazım ona
sende üsteleme kendini ne zaman hazır ve nazır hissederse o zaman görüşün
kaldı ki bu bir bahane değil önceki ilişkisi uzundu zor bi süreçtir onun için diye düşünüp ezdirme sakın kendini ya da anlayış gösterme her hareketine olmuyorsa bitir

Önceki ilişkisi neden bitmiş,bence en önemlisi o. Ona göre cevap verecem uzun ilişki yaşayan biri olarak

Kesinlikle uzak dur. Sosyal paylaşım yerlerinden vs sil unut çıkar aklından. kimsenin yarası iyileşsin diye kendini kanatmanın manası yok.

Sanki eski sevgilisini unutmak için sizinle birlikte olmaya başlamış gibi..
Belkide vicdan yaptı, ben hala onu unutamazken bu kıza bunu yaşatmam doğru değil diye.
Baksanıza bir süre görüşmeyelim demenizi hemen kabul etmiş...

Sen yara bandı değilsin ayrıca....

Erkeklwr hakkinda bütün kötü deneyimleri yasamis biri olarak sana basima gelen olayi anlaticam..28 yasindayim.su ana kadar bir iliskimde mutlu olmadim...
Bundan 5 yil oncesine gidiyorum.üniversite yeni bitmiş is arama telasina girmistim.Biriyle tanistim.kisa surede sevgili olduk hersey cok guzeldi.ara ara eski sevgilisi hakkinda konusurduk.ben sorardim çünkü hissedwrdim belkide..surekli o konuyu deserdim..kaybetmekten korkardim onu.o beni boyle bebegi gibi severdi..surekli operdi koklardi sefkat dolu bir sevgisi vardi.boyle bir abi gibiydi hemde sevgili.yasi benden olgundu.ve ilk sevgilim ilk askimdi.sonra baktim kopuslar basladi.aramiyor sormuyor mesefa koyuyor sonra yine bana donuyordu.bir gun canima tak etti.ben ayrildim.bir kac kez aradi yokladi beni..sonra bir yil sonra falan eski sevgilisiyle evlendi...senin durumun boyle olucak diye anlatmiyorum ama bu benim basima gelen...meğersem onu unutamamis...asla ona donmem onu istemiyorum diyordu ama sonuc bu işte..eskileri acan erkekten uzak dur.sen ayni seyi onu soyleseydin o senin yüzüne bakmazdi emin ol..

Unutamamis zaten çok kisa bir sure. İlk basta oh be özgür kaldim diyip yeni heyecanlar aranir bulunur ve sonrada eskiler ozlenmeye baslanir pismanlik dönemi aci crkme donemi............ Bence bir daha görüşme daha çok yeni tanimissin neler unutuluyor bbosversene. Simdi hazmedemedigin herşey gun gün yureginden uzaklaşacak merak etme. Birak ne hali varsa gorsun.

Sen arama,
Sosyal paylaşım sitelerinde onu takip etme, (zor ama becerebilirsen)
Paylaşımlarını beğenmesi anlam ifade etmez..
5 yıl çok uzun bir süre.. ne yaşadı neden bitti.. tam bitti mi? bilinmez
Yada 5 yılda tükettiler sevgiyi saygıyı... belkide hiçbişey kalmadı.. bilinmez
Sen bunu bekleyerek göreceksin.. ama sen sakın adım atma.. zamana bırak..

10 günde öpüşme faslına geçtiyseniz muhtemelen ondan bir önceki anıları depreşmiştir çabuk çebuk level atlamasanız keşke.

Öpüşmedik yanaltan öpmekten falan bahsediyordum

Haklosınız zaten hala aklında o kadın bar ne fayda gelirki ben yara bandı olamam kimseye ne klbim ne gururum yedirir kendine bunu

Senin durumunun aynısını yaşayan bir arkadaşım var. Arkadaşım da erkek olan taraf. 5 yıllık ilişkisi bitti, şuanda onun vermiş olduğu psikoloji ile nişanlandı. Ama ne oldu hala daha eski sevgilisini düşünüyor. O aklına geldi mi hemen nişanlısını arıyor. Nişanlısı onu çok seviyor. Ama o onu tam manası ile sevmiyor, sadece onun sevgisini, onun üstüne düşmesini seviyor, ama gel gör ki unutamadı. unutamaz da,.,

Haklosınız zaten hala aklında o kadın bar ne fayda gelirki ben yara bandı olamam kimseye ne klbim ne gururum yedirir kendine bunu
Canim cok gencsin..temkinli ol....birini srven unutamayan tipler neden baskalariyla sevgili olur ki..ben onlarin sevgilerinede inanmiyorum gerci..birseyler cazip geliyordur vardir birsry..sakin sakin kanma dediklerine.

Çok haklısınız sizi öyle iyi anlıyorumki siz benden daha ağır seyler yasamıssınız erkekler atlatamıyor sanırım o kadar süreden sonra bağımlı hale geliyorlar

Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek değil onun seni sevmesi zor.
Kafası çok karışık belli.
Belki de seninle onu unutmaya çalışıyor. Bana öyle geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…