- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
Her şey iyi güzel hoşta neden bu kadar hızlı gelişti her şey?
Hızlı gelişen her şeyden korkmuşumdur. Tez biterse diye
Ayrıca uzun soluklu bir ilişkinin izleri 2 ayda silinmez.
Benimde 3 yıllık ilişkim oldu ve biteli üstünden 1.5 yıl geçti. Eski sevgilim son zamanlarda mesaj atmaya başladı. Kimseyi yerine koyamıyorum diye. Görüştüğü kızlar oluyormuş fakat hep seni arıyorum diyor. Muhtemelen kızlarada "ben onu çoktan unuttum, aklıma bile gelmiyo, ben senden hoşlanıyorum, sen çok güzelsin, çok iyisin, süpersin" vs. diyordur
Bu gibi durumlarda tanışma aşamasını uzatıp emin olmak en güzeli
10 günde öpüşme faslına geçtiyseniz muhtemelen ondan bir önceki anıları depreşmiştir çabuk çebuk level atlamasanız keşke.En çokta bu dokunuyo yani beni öperken elimi tutarken o kadın geldi aklna belkide o yuzden onu hatırladı
iyi ettin bence sor zipzip biz seni böyle seviyoruzHerkesten özür dileyerek soruyorum. Yaslariniz kac acaba?
10 günde öpüşme faslına geçtiyseniz muhtemelen ondan bir önceki anıları depreşmiştir çabuk çebuk level atlamasanız keşke.
2. görüşmede öpmeyeydi iyiydi :))
şaka yapıyorum tabii
önceki ilişkisinin üzerinden biraz zaman lazım ona
sende üsteleme kendini ne zaman hazır ve nazır hissederse o zaman görüşün
kaldı ki bu bir bahane değil önceki ilişkisi uzundu zor bi süreçtir onun için diye düşünüp ezdirme sakın kendini ya da anlayış gösterme her hareketine olmuyorsa bitir
olsun sen bundan sonra daha dikkatli ol erkeklere karşı artık küçükte değilsin bak 20 yaşına gireceksinÖpüşmedik yanaltan öpmekten falan bahsediyordum
Erkeklwr hakkinda bütün kötü deneyimleri yasamis biri olarak sana basima gelen olayi anlaticam..28 yasindayim.su ana kadar bir iliskimde mutlu olmadim...
Bundan 5 yil oncesine gidiyorum.üniversite yeni bitmiş is arama telasina girmistim.Biriyle tanistim.kisa surede sevgili olduk hersey cok guzeldi.ara ara eski sevgilisi hakkinda konusurduk.ben sorardim çünkü hissedwrdim belkide..surekli o konuyu deserdim..kaybetmekten korkardim onu.o beni boyle bebegi gibi severdi..surekli operdi koklardi sefkat dolu bir sevgisi vardi.boyle bir abi gibiydi hemde sevgili.yasi benden olgundu.ve ilk sevgilim ilk askimdi.sonra baktim kopuslar basladi.aramiyor sormuyor mesefa koyuyor sonra yine bana donuyordu.bir gun canima tak etti.ben ayrildim.bir kac kez aradi yokladi beni..sonra bir yil sonra falan eski sevgilisiyle evlendi...senin durumun boyle olucak diye anlatmiyorum ama bu benim basima gelen...meğersem onu unutamamis...asla ona donmem onu istemiyorum diyordu ama sonuc bu işte..eskileri acan erkekten uzak dur.sen ayni seyi onu soyleseydin o senin yüzüne bakmazdi emin ol..
Unutamamis zaten çok kisa bir sure. İlk basta oh be özgür kaldim diyip yeni heyecanlar aranir bulunur ve sonrada eskiler ozlenmeye baslanir pismanlik dönemi aci crkme donemi............ Bence bir daha görüşme daha çok yeni tanimissin neler unutuluyor bbosversene. Simdi hazmedemedigin herşey gun gün yureginden uzaklaşacak merak etme. Birak ne hali varsa gorsun.
Sen arama,
Sosyal paylaşım sitelerinde onu takip etme, (zor ama becerebilirsen)
Paylaşımlarını beğenmesi anlam ifade etmez..
5 yıl çok uzun bir süre.. ne yaşadı neden bitti.. tam bitti mi? bilinmez
Yada 5 yılda tükettiler sevgiyi saygıyı... belkide hiçbişey kalmadı.. bilinmez
Sen bunu bekleyerek göreceksin.. ama sen sakın adım atma.. zamana bırak..
Canim cok gencsin..temkinli ol....birini srven unutamayan tipler neden baskalariyla sevgili olur ki..ben onlarin sevgilerinede inanmiyorum gerci..birseyler cazip geliyordur vardir birsry..sakin sakin kanma dediklerine.Haklosınız zaten hala aklında o kadın bar ne fayda gelirki ben yara bandı olamam kimseye ne klbim ne gururum yedirir kendine bunu
Erkeklwr hakkinda bütün kötü deneyimleri yasamis biri olarak sana basima gelen olayi anlaticam..28 yasindayim.su ana kadar bir iliskimde mutlu olmadim...
Bundan 5 yil oncesine gidiyorum.üniversite yeni bitmiş is arama telasina girmistim.Biriyle tanistim.kisa surede sevgili olduk hersey cok guzeldi.ara ara eski sevgilisi hakkinda konusurduk.ben sorardim çünkü hissedwrdim belkide..surekli o konuyu deserdim..kaybetmekten korkardim onu.o beni boyle bebegi gibi severdi..surekli operdi koklardi sefkat dolu bir sevgisi vardi.boyle bir abi gibiydi hemde sevgili.yasi benden olgundu.ve ilk sevgilim ilk askimdi.sonra baktim kopuslar basladi.aramiyor sormuyor mesefa koyuyor sonra yine bana donuyordu.bir gun canima tak etti.ben ayrildim.bir kac kez aradi yokladi beni..sonra bir yil sonra falan eski sevgilisiyle evlendi...senin durumun boyle olucak diye anlatmiyorum ama bu benim basima gelen...meğersem onu unutamamis...asla ona donmem onu istemiyorum diyordu ama sonuc bu işte..eskileri acan erkekten uzak dur.sen ayni seyi onu soyleseydin o senin yüzüne bakmazdi emin ol..
Çok haklısınız sizi öyle iyi anlıyorumki siz benden daha ağır seyler yasamıssınız erkekler atlatamıyor sanırım o kadar süreden sonra bağımlı hale geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?