Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

Unutamadiysa niye elalemin kiziyla nisanlaniyor?gunah degil mi?

Şu yazdıklarını okuyunca çok ta doğru değilmiş diye düşündüm ben .

Zor olan 5 yıllık ilişkiden yeni çıkmış birinin sadece 2 ay sonra bi başkasını sevmesi.

Aşktan daha güçlü bi sey var çünkü onların aralarında, şu 30 yıllık evli ciftleri bi arada tutan şey: alışkanlık, karşı taraf tarafından huyunun suyunun, her seyinin bilinmesinin verdigi rahatlık, kendini anlatmak zorunda hissetmemek.

Bu demek degil ki adam bi daha kimseyi sevmeyecek, belki o kızı sevdiginden çok daha fazla sever. Ama henüz olaylar bu kadar tazeyken ondan tamamen kopması, unutması mümkün degil. Bi de bi sey olur kız da ona dönmek isterse işler iyice arap saçına döner.

Siz karşı tarafa bi şans vermeyin demiyorum ama cok da umutlanmayın.

Çok haklısınız sizi öyle iyi anlıyorumki siz benden daha ağır seyler yasamıssınız erkekler atlatamıyor sanırım o kadar süreden sonra bağımlı hale geliyorlar
Hemde nasil agir..hemde hic degmeyecek insanlar tarafindan üzüldüm...
Bagimlilik oluyor yada başka birsey..belki sıkıldı uzun iliskiden macera aradi..bu erkeklerin beyin yapisini cozemedim nasil isliyor...

Unutamadiysa niye elalemin kiziyla nisanlaniyor?gunah degil mi?
Tabi ki günah. Ama kız çok istedi. Kız zaten biliyor bu durumu yani eski sevgilisini, yaşadıklarını, bile bile kabul etti. Zaten marifette o kızı unutup kendi hayatına bakmak. Çünkü unutulmayacak bişiy yok arkadaşım ya.

Ben bir ablan olarak kesinlikle sans verme diyorum bu saygisiza..gitsin takintilariyla yasasin..boyle olsa bile pat diye yzune soylenir mi?unutamadiysa baska kizla isi ne?sen bunlari söyleseydin senin yuzune bakmazdi..bu yasta neler cikar karşına ona mi kaldin...ben yedirdim yillarimi sen sakin yedirme..bunlat en güzel yaslarin..

Haklısınız aynen öyle böyle söylenmezki birden yaptığı densizlik

E kendin dedin unutamaz onu diye..kiz istedi diye birşey yok..kiz istesede nisanlanmak evlenmek çift taraflı seyler..ne demek kiz istedi nisanlandim.ya sevdigi kiz donerse ne olcak..eminim ona geri donucek bunuda ortada bırakacak..korkunc..

5 yilik iliskiden cikali 2 ay olmus ...... Bundan sonra okumadim.

2 ay kadinsiz duramamis mi

Ne zamandir birini ariyomus
Saglam ayak degil

Millet platonik askini senelerce unutamiyo, 5 yillik sevgilisini 2 ayda unutuyosa

3 gunluk senle iliskisine sana. Soyledigi iltifatlara asla inanma

Bana da öyle geliyor duygularımla pynamamak için böyle yaptı onu unutmadığını anladı. Çünkü gerçekten afedersiniz piç bi tip olsa rol yapardı zaten duygusal içine kapanık bir karakter

Hemen seneryoyu yazdın asumaral :) Yok kız dönmez, kesin. Zaten o da kendine bir yol çizmiş. Unutamaz dediğim sevgi olarak değil, aklının bir ucunda yaşadıkları, yaşantıları kalır ama bir gönül bağı olmaz, sadece bir hatıra olarak kalır. Onu demek istedim. Ama geri dönüş olayı olmaz. Yani ben benim arkadaşlarım hakkında ki bildiğimi ve görüşümü söylüyorum, sonuçta her insan farklı.

Bana da öyle geliyor duygularımla pynamamak için böyle yaptı onu unutmadığını anladı. Çünkü gerçekten afedersiniz piç bi tip olsa rol yapardı zaten duygusal içine kapanık bir karakter
Hiç arama sorma bakalım beklemede kal...
Sessizlik iyidir...

Bende bunları deneyimlemis biri olarak konusuyorum.o adam o kizla evlensede o kizi mutlu edemez...neysw herkesin kendi hayati..bunlar senaryo degil benim tecrubelerim..

2 ay 5 yıllık ilişkiyi unutmak için yeterli bir süre değil. En gamsız insan bile o kadar çabuk unutamaz, bence biraz ağırdan almasın, aslında o bunu talep etmeli, hemen 1 haftada sevgili moduna girmeyi hiç sağlıklı bulmuyorum.

Ne kadar zaman sonra nişanlandı ki?

Bende bunları deneyimlemis biri olarak konusuyorum.o adam o kizla evlensede o kizi mutlu edemez...neysw herkesin kendi hayati..bunlar senaryo degil benim tecrubelerim..
Bardağın bir de dolu tarafına bakalım, belki o kızın sevgisi ağır basacak ve arkadaşımda onu gerçekten çok sevecek. Böyleleri de var değil mi? Belki çok mutlu olacaklar, ha birde karakter meselesi, benim arkadaşım gerçekten çok iyi bir insan, bizim kız tarafında sıkıntı vardı. Çok duygusaldır, mutlu eder, mutlu olur, tabi herkes için geçerli değil, yine de iyisini düşünelim. Ne yapalım. hep kötü hep kötü valla bunaldım bende.

EVEt bilemedim işte çünkü çok hoşlanmıştım bir anda kapıldım kısa bir süre gerçekten ama inandırıcı içtendi her davranışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…