- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Unutamadiysa niye elalemin kiziyla nisanlaniyor?gunah degil mi?Senin durumunun aynısını yaşayan bir arkadaşım var. Arkadaşım da erkek olan taraf. 5 yıllık ilişkisi bitti, şuanda onun vermiş olduğu psikoloji ile nişanlandı. Ama ne oldu hala daha eski sevgilisini düşünüyor. O aklına geldi mi hemen nişanlısını arıyor. Nişanlısı onu çok seviyor. Ama o onu tam manası ile sevmiyor, sadece onun sevgisini, onun üstüne düşmesini seviyor, ama gel gör ki unutamadı. unutamaz da,.,
Merhaba kızlar . Benim yine bir derdim var paylaşıp akıl almak istedim. 10 gün önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çocuk her açıdan istediğim gibi biri yani tam aklımdaki hayalimdeki profil. Zeki, yakışıklı kibar vs. İşte ilk kez buluştuk basbasa kahve içtik her konudan konustuk bana karşı çok kibardı iltifat etti hep konu iliskilere geldi ciddi uzun iliskin oldu mu dedi hayır kimseyle çıkmadım dedim. Çok şaşırdı güzel kızsın nasıl olmaz falan dedi kafama uygun biri olmadı dedim. Onun ise 5 yıllık iliskisi 2 ay once bitmis zaten 1 tane sevgilisi olmus. Ben bunu duyunca bozuldum, üzüldüm moralim bozuldu oda anladi ama ben onu unuttum kesinlikle dusunmuyorum onu oyle olsa burda senin yanında olmazdım suan dedi. Neyse aksam mesaj attı hemen seninle olmak cok guzeldi falan tarzı hep iltifat etti. Biz ondan sonra 1 hafta sürekli konustuk. Ama sabah günaydın mesajları aksam iyi geceler mesajları iyiki hayatıma girdin falan dedi sevgili moduna girdik yani zaten bende cok hoslanmıstım. Neyse sonra ikinc kez bulustuk. Çokgüzel geçti bulusma sinemaya falan gittik elimi tuttu yüzüme falan dokundu ve o kadar içtentiki.. Gerçekten samimiyetine inandim. El ele gezdik zaten hep ve surekli opup durdu beni. Hatta ne zaman tanısmıstık yazalım dedi. Ben cok mutlu idim tabi baslamıstı resmen iliskimiz . Aksam mesaj falan attım boyle benimle soguk konusuyor bi tuhaf. Neden boyle yapıyosun dedim bisey yok bende dedi direttim üsteleyince moralim bozuldumdertlendim dedi niye dedim eski olanlar aklıma geldi dedi ne demk istiyorsun dedim eski iliskilerim dedi sonrada ben daha fazla sacmalamadan uyuycammdedi hiç bişey diyemedim. Cevap vermedim. Beynimden vurulmusa dondum cok bozuldum,kalbim kırıldı gururum kırıldı. Sabah mesaj atti dun icin kusura bakma günaydın tarzı. Bende hala kafan karısık kendinden emin degilsin bi sure gorusmeyelim dedim tamam dedi. Bitti mi onuda anlamadım . Bugunde fotograf koydum begenmis. Bu ne anlama geliyor sizce ? Acıkcası kafam cok karısık yani sürekli onu düsünüyorum kendime engel olamıyorum akıl verin
Hemde nasil agir..hemde hic degmeyecek insanlar tarafindan üzüldüm...Çok haklısınız sizi öyle iyi anlıyorumki siz benden daha ağır seyler yasamıssınız erkekler atlatamıyor sanırım o kadar süreden sonra bağımlı hale geliyorlar
Tabi ki günah. Ama kız çok istedi. Kız zaten biliyor bu durumu yani eski sevgilisini, yaşadıklarını, bile bile kabul etti. Zaten marifette o kızı unutup kendi hayatına bakmak. Çünkü unutulmayacak bişiy yok arkadaşım ya.Unutamadiysa niye elalemin kiziyla nisanlaniyor?gunah degil mi?
23 yaşındaKac yasinda bu erkek?
Haklısınız aynen öyle böyle söylenmezki birden yaptığı densizlikBen bir ablan olarak kesinlikle sans verme diyorum bu saygisiza..gitsin takintilariyla yasasin..boyle olsa bile pat diye yzune soylenir mi?unutamadiysa baska kizla isi ne?sen bunlari söyleseydin senin yuzune bakmazdi..bu yasta neler cikar karşına ona mi kaldin...ben yedirdim yillarimi sen sakin yedirme..bunlat en güzel yaslarin..
E kendin dedin unutamaz onu diye..kiz istedi diye birşey yok..kiz istesede nisanlanmak evlenmek çift taraflı seyler..ne demek kiz istedi nisanlandim.ya sevdigi kiz donerse ne olcak..eminim ona geri donucek bunuda ortada bırakacak..korkunc..Tabi ki günah. Ama kız çok istedi. Kız zaten biliyor bu durumu yani eski sevgilisini, yaşadıklarını, bile bile kabul etti. Zaten marifette o kızı unutup kendi hayatına bakmak. Çünkü unutulmayacak bişiy yok arkadaşım ya.
23 yaşında
Sanki eski sevgilisini unutmak için sizinle birlikte olmaya başlamış gibi..
Belkide vicdan yaptı, ben hala onu unutamazken bu kıza bunu yaşatmam doğru değil diye.
Baksanıza bir süre görüşmeyelim demenizi hemen kabul etmiş...
Sen yara bandı değilsin ayrıca....
Hemen seneryoyu yazdın asumaral :) Yok kız dönmez, kesin. Zaten o da kendine bir yol çizmiş. Unutamaz dediğim sevgi olarak değil, aklının bir ucunda yaşadıkları, yaşantıları kalır ama bir gönül bağı olmaz, sadece bir hatıra olarak kalır. Onu demek istedim. Ama geri dönüş olayı olmaz. Yani ben benim arkadaşlarım hakkında ki bildiğimi ve görüşümü söylüyorum, sonuçta her insan farklı.E kendin dedin unutamaz onu diye..kiz istedi diye birşey yok..kiz istesede nisanlanmak evlenmek çift taraflı seyler..ne demek kiz istedi nisanlandim.ya sevdigi kiz donerse ne olcak..eminim ona geri donucek bunuda ortada bırakacak..korkunc..
Hiç arama sorma bakalım beklemede kal...Bana da öyle geliyor duygularımla pynamamak için böyle yaptı onu unutmadığını anladı. Çünkü gerçekten afedersiniz piç bi tip olsa rol yapardı zaten duygusal içine kapanık bir karakter
Bende bunları deneyimlemis biri olarak konusuyorum.o adam o kizla evlensede o kizi mutlu edemez...neysw herkesin kendi hayati..bunlar senaryo degil benim tecrubelerim..Hemen seneryoyu yazdın asumaral :) Yok kız dönmez, kesin. Zaten o da kendine bir yol çizmiş. Unutamaz dediğim sevgi olarak değil, aklının bir ucunda yaşadıkları, yaşantıları kalır ama bir gönül bağı olmaz, sadece bir hatıra olarak kalır. Onu demek istedim. Ama geri dönüş olayı olmaz. Yani ben benim arkadaşlarım hakkında ki bildiğimi ve görüşümü söylüyorum, sonuçta her insan farklı.
Ne kadar zaman sonra nişanlandı ki?Senin durumunun aynısını yaşayan bir arkadaşım var. Arkadaşım da erkek olan taraf. 5 yıllık ilişkisi bitti, şuanda onun vermiş olduğu psikoloji ile nişanlandı. Ama ne oldu hala daha eski sevgilisini düşünüyor. O aklına geldi mi hemen nişanlısını arıyor. Nişanlısı onu çok seviyor. Ama o onu tam manası ile sevmiyor, sadece onun sevgisini, onun üstüne düşmesini seviyor, ama gel gör ki unutamadı. unutamaz da,.,
Bardağın bir de dolu tarafına bakalım, belki o kızın sevgisi ağır basacak ve arkadaşımda onu gerçekten çok sevecek. Böyleleri de var değil mi? Belki çok mutlu olacaklar, ha birde karakter meselesi, benim arkadaşım gerçekten çok iyi bir insan, bizim kız tarafında sıkıntı vardı. Çok duygusaldır, mutlu eder, mutlu olur, tabi herkes için geçerli değil, yine de iyisini düşünelim. Ne yapalım. hep kötü hep kötü valla bunaldım bende.Bende bunları deneyimlemis biri olarak konusuyorum.o adam o kizla evlensede o kizi mutlu edemez...neysw herkesin kendi hayati..bunlar senaryo degil benim tecrubelerim..
Sene girmedi araya, bir kaç ay sonra. Kızında biri ile görüşmeye başlamasını duyduktan sonra o da çıktı biri ile, sonra nişanlandı.Ne kadar zaman sonra nişanlandı ki?
EVEt bilemedim işte çünkü çok hoşlanmıştım bir anda kapıldım kısa bir süre gerçekten ama inandırıcı içtendi her davranışı2 ay 5 yıllık ilişkiyi unutmak için yeterli bir süre değil. En gamsız insan bile o kadar çabuk unutamaz, bence biraz ağırdan almasın, aslında o bunu talep etmeli, hemen 1 haftada sevgili moduna girmeyi hiç sağlıklı bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?