- 2 Haziran 2016
- 118
- 30
- 13
- 36
- Konu Sahibi aloneteacher
-
bu kişiye göre değişir . kendimden örnek verirsem 3 yıllık ilişkim bittikten sonra kafamda asla tekrar onunla barışma düşüncesi yoktu . zaten ayrılık kararını aldığımızda ikimizde de bitmişti birçok şey 5 ay sonra başka birisi girdi hayatıma hatta 1 hafta önce de nişanlandık ... insan güzel şeylere çabuk alışıyor . eski sevgilim asla aklıma gelmiyor . karşına anlaşabileceğini düşündüğün biri çıkarsa erteleme tanışmaktan bir şey çıkmaz. ayrıca ayrıl barış bir ilişkiniz varmış bana kalırsa kapat artık o defteri.
Ama 2 ay olmuş hala onunla ilgili düşünceler dönüyor kafanda. Bunların bitmesi gerekmez mi? Ha ilişki sürerken kendi kendisini tüketmişse, zaten herşeyi tüketip öyle ayrılmışsanız süre daha kısa olabilir tabi. Önemli olan kafanın ve kalbin boş olacağı ana kadar beklemek
teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre birini tez zamanda çıkarsın inşallah.Tesekkurler canm evet ayrıl barış ilişkiyi ypratıyor mutluluklar dilerim :)
23 yasindayim, 2.5 sene birlikteligimizin sonrasinda ayrildik. bi sene gecti ama ben hâlâ onu dusunuyorum.
bende bilmiyorum tekrar baska biriyle yeniden nasil baslayacagimi.
Kızlar merhaba 7 yıl kadar olan ilişkim yaklaşık 2 ay önce bitti ben ayrılma kararı aldım. Tabi ilişki sürecinde de ayrıl barış durumlarımız oldugu icin su an yine acaba tekrar barışır miyiz olur mu diye düşüncelerim kafamın bi ucunda oluyor ister istemez.
Benim merak ettigim uzun ilişkiden sora yeni bi insana alışmak zor mu ? Etrafımdaki çoğu kişi uzun ilişkiden sora yeni birisine alışmanin çok zor olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz? Bazen yanlış mı yapıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum 26 yaşındayım. Yeni bi ilişki için sizce ne kadar süre geçmesi gerek . Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Uzuuuun ilişkimi bitirdikten üç gün sonra yeni bir uzuuun ilişkiye başladım. Yani anlayacağın kişiden kişiye, ilişkinin gidişatına, hissedilen duygulara göre değişir durum.
o hergun gozumun onunde. gunluk olmasa bile iki uc gune bir kez goruyorum. moralimi psikolojmi tam duzeltmisken tekrar bozuluyor. belki bi daha birlikte olamayacagiz tekrardan. ama yinede onu gorunce hem iyi anlarimizi hemde bana soyledigi kotu sozler geliyor hep aklima1 sene uzunmuş bence yeni kişileri değerlendir görüseblrsn sanki baya olmuş çünkü
Hadi yaa ben cesaret edemiyorum hadi ararsa fln diye kendimi niye kasıosam bu kadarHuzursuzluk çıksın istemiyoRum hemen ayrıldı birisini buldu vs durumu olmasın diye
Senin durumunun aynısını yaşadım. 25 yaşındaydım 6 yıllık ilişkim bittiğinde. Çok çok aşık olduğum çok sevdiğim kişiydi. Kötü olaylar yaşamıştık sürekli ayrıl barış kedi köpek gibi olmuştuk. Ben bitirdim ama can çekişe çekişe resmen. Sonra birileriyle olmayı denedim, bir iki ilişkim oldu ama kimseyi onun yerine koyamadım. Onu çok sevdiğimden değil de çok iyi tanıyıp çok alışık olduğum için bağlılıktan.
3 yıl boyunca hep barışır mıyız diye düşündüm, internette sürekli görüntülü konuşuyorduk ve yüzyüze tekrar görüşmeye karar verdik. Fakat uzaktaydık denk gelmedi,iyi ki de gelmemiş. O yıl atandım küçük bi şehre. Orda şuanki eşimle tanıştım. Üç ay içerisinde inanılmaz aşık olduğumu fark ettim ve şuan çok çok aşığım 5 yılı doldurduk. Çok uzattım kusura bakmayın. Demen o ki bi suresi yok bunun. Bazen onu kimse unutturmaz sanırsın ama bi bakarsın biri gelmiş onu öyle bi unutturmuş ki anılar bile gelmiyor aklına. İlişki deneyimi yaşamanı tavsiye ederim.üç ay beş ay iki yıl gibi bi kalıba girmemeni şiddetle tavsiye ederim.
9 sene geçti bu olayın üstünden eski sevgilim hala arıyor, olur da boşanırım diye bekliyor. Ben üç gün değil üç yıl sonra da bir ilişkiye başlasaydım yine arayacaktı, yine bekleyecekti. O yüzden bir başkası için kendi hayatımı, mutluluğumu ertelememeyi tercih ettim.
o hergun gozumun onunde. gunluk olmasa bile iki uc gune bir kez goruyorum. moralimi psikolojmi tam duzeltmisken tekrar bozuluyor. belki bi daha birlikte olamayacagiz tekrardan. ama yinede onu gorunce hem iyi anlarimizi hemde bana soyledigi kotu sozler geliyor hep aklima
sosyal medyada hicbiyerde yok. karsima cikiyor bu daha can yakiciNerden görüosun ki bence heryer den engelle ve sosyal medyadan hesaplarına bakma ama kafada bitirmek en onemlisi
Hadi ya pes etmemiş adam :) Ben zaten bu kadar sene bekledim diyorum artık hayatını erteleme diyorum kendime . Annem de bekle bekle nereye kadar diye arada bana kiziyor:)
sosyal medyada hicbiyerde yok. karsima cikiyor bu daha can yakici
Yani öyle ha deyince olmaz. Karşına biri çıkarsa ya da çıktıysa erteleme tabi. En azından dene.
iki dakikalik mesafe var ikimizin evinin arasi. ve sehir kucucuk. karsilasmama olasiligi imkansiz. iki uc gunde bi kez goruyorum. bazi gunler oluyoki disarda isim cok oldugunda bes alti kez goruyorum gun icindeHadi ya aynı sehirdemisinzo daha kötü olmuş
Tabiki canm asla öyle bse yapmam:) Sadece değerlendirsem mi acaba diye düşündüm yoksa ailem de diyor oturur evinde paranı harcar yer içersin diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?