Uzun ilişkiden sora yeni ilişki

Tesekkurler canm evet ayrıl barış ilişkiyi ypratıyor mutluluklar dilerim :)

İster istemez sosyal hesaplarda denk geliyorum ya da bakıyorum bi şekilde acaba mi oluyor çünkü daha önce de kesin bitirmiştim bi şekilde yeniden hayatıma girdi. Ama dedignz gibi kafamın kalbimin netlesnesine kadar beklemek

23 yasindayim, 2.5 sene birlikteligimizin sonrasinda ayrildik. bi sene gecti ama ben hâlâ onu dusunuyorum.
bende bilmiyorum tekrar baska biriyle yeniden nasil baslayacagimi.

1 sene uzunmuş bence yeni kişileri değerlendir görüseblrsn sanki baya olmuş çünkü

uzun ilişkiden sonra eğer yerine gelecek gerçekten doğru bir insansa bekleme süresinin az olmasında hiç sıkıntı yok bence. Kendinizi uzun süre yalnız kalmalıyım diye kasmamalı, ancak illa birileri olmalı unutmalıyım diye de acele etmemelisiniz.

Uzuuuun ilişkimi bitirdikten üç gün sonra yeni bir uzuuun ilişkiye başladım. Yani anlayacağın kişiden kişiye, ilişkinin gidişatına, hissedilen duygulara göre değişir durum.

Uzuuuun ilişkimi bitirdikten üç gün sonra yeni bir uzuuun ilişkiye başladım. Yani anlayacağın kişiden kişiye, ilişkinin gidişatına, hissedilen duygulara göre değişir durum.

Hadi yaa ben cesaret edemiyorum hadi ararsa fln diye kendimi niye kasıosam bu kadar Huzursuzluk çıksın istemiyoRum hemen ayrıldı birisini buldu vs durumu olmasın diye

1 sene uzunmuş bence yeni kişileri değerlendir görüseblrsn sanki baya olmuş çünkü
o hergun gozumun onunde. gunluk olmasa bile iki uc gune bir kez goruyorum. moralimi psikolojmi tam duzeltmisken tekrar bozuluyor. belki bi daha birlikte olamayacagiz tekrardan. ama yinede onu gorunce hem iyi anlarimizi hemde bana soyledigi kotu sozler geliyor hep aklima

Senin durumunun aynısını yaşadım. 25 yaşındaydım 6 yıllık ilişkim bittiğinde. Çok çok aşık olduğum çok sevdiğim kişiydi. Kötü olaylar yaşamıştık sürekli ayrıl barış kedi köpek gibi olmuştuk. Ben bitirdim ama can çekişe çekişe resmen. Sonra birileriyle olmayı denedim, bir iki ilişkim oldu ama kimseyi onun yerine koyamadım. Onu çok sevdiğimden değil de çok iyi tanıyıp çok alışık olduğum için bağlılıktan.
3 yıl boyunca hep barışır mıyız diye düşündüm, internette sürekli görüntülü konuşuyorduk ve yüzyüze tekrar görüşmeye karar verdik. Fakat uzaktaydık denk gelmedi,iyi ki de gelmemiş. O yıl atandım küçük bi şehre. Orda şuanki eşimle tanıştım. Üç ay içerisinde inanılmaz aşık olduğumu fark ettim ve şuan çok çok aşığım 5 yılı doldurduk. Çok uzattım kusura bakmayın. Demen o ki bi suresi yok bunun. Bazen onu kimse unutturmaz sanırsın ama bi bakarsın biri gelmiş onu öyle bi unutturmuş ki anılar bile gelmiyor aklına. İlişki deneyimi yaşamanı tavsiye ederim.üç ay beş ay iki yıl gibi bi kalıba girmemeni şiddetle tavsiye ederim.

Hadi yaa ben cesaret edemiyorum hadi ararsa fln diye kendimi niye kasıosam bu kadar Huzursuzluk çıksın istemiyoRum hemen ayrıldı birisini buldu vs durumu olmasın diye

9 sene geçti bu olayın üstünden eski sevgilim hala arıyor, olur da boşanırım diye bekliyor. Ben üç gün değil üç yıl sonra da bir ilişkiye başlasaydım yine arayacaktı, yine bekleyecekti. O yüzden bir başkası için kendi hayatımı, mutluluğumu ertelememeyi tercih ettim.

Çok teşekkür ederim cnm mutluluklar öncelikle. Evet dedignz gibi alışkanlık durumundan dolayı kafamda soru işaretleri oluyor . İlk erkek arkadaşımdı

Hadi ya pes etmemiş adam :) Ben zaten bu kadar sene bekledim diyorum artık hayatını erteleme diyorum kendime . Annem de bekle bekle nereye kadar diye arada bana kiziyor:)

Nerden görüosun ki bence heryer den engelle ve sosyal medyadan hesaplarına bakma ama kafada bitirmek en onemlisi

Hadi ya pes etmemiş adam :) Ben zaten bu kadar sene bekledim diyorum artık hayatını erteleme diyorum kendime . Annem de bekle bekle nereye kadar diye arada bana kiziyor:)

Yani öyle ha deyince olmaz. Karşına biri çıkarsa ya da çıktıysa erteleme tabi. En azından dene.

Tabiki canm asla öyle bse yapmam:) Sadece değerlendirsem mi acaba diye düşündüm yoksa ailem de diyor oturur evinde paranı harcar yer içersin diye:)

Hayatına birilerini almak için açık ol, kapatma zaten. Karşına gelen kişi iyiyse evlilik için uygunsa neden olmasın zaten bu işler hesapla kitapla olmaz. Sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…