Uzun ilişkiden sora yeni ilişki

bir sene çok 2 ay yeterli desem şimdi önüne çıkan ilk adamla ilişki yaşamaya mı başlayacaksın? bunu düşünmen bile erkek endeksli olduğunu gösteriyor. ne bileyim ben senn için 1 sene mi ideal 1 yıl mı? sevgilimden ayrılıp 1 hafta sonra başkası ile görüştüğüm de oldu 2 sene hiç kimse ile görüşmediğim de oldu. bunun zaman sayacı yok ki, karşına seni anlayan biri çıkar sen kendini yakın hissedersin, tamam olur da böyle saat dakika tutup bitti mi ne zaman başlayayım yeni ilişkiye diye hesap yapmak gayet erkek endeksli yaşamak oluyor

Sizin görüşünüz saygı duyabilırım ancak :) Hadi 2 ay doldu hop hadi süre bitti ilişkiye başlıyorum diyemem değil mi :) Kısmet böyle işler ama hani genel anlamda bi fikir almak istedim

A aloneteacher denemek lazım benim fikrim. nikah yazılmamışsa ayrıldığınız kişi ile başkası ile denemek gerek belki karşınıza çıkan yeni kişi sizin gerçek nasibinizdir. ve siz şimdi yeni bitti ilişkim 1 sene geçsin 2 sene geçsin derseniz nasibinizi kısmetinizi ötelemiş olursunuz ne gerek var deneyin gitsin belkide gerçek aşk ve mutluluk şuan karşınıza çıkan kişidedir

Bende senin yaşlarındayken 8 yıllık bir ilişkiden cıktım sonra 3 ay sonra bi adamla tanıştım o kadar uyumlu bir çift oldukli eski sevgilim barışmak için haber gönderdi kaç kere ama umrumda olmadı . Yenisi ile mutlu isen hemen alışır eskiyi unutursun

Zaman vermek çok saçma.
İlişki olur, uzatmaları oynarsın, sadece alışkanlık olarak vardır, bitince içinde bir şey kalmaz.
İlişki vardır mecburiyetten ayrılırsın seneler geçse de unutamazsın.
Ben misal nişanlımdan ayrıldıktan 2 ya da 3 ay sonra eşimle ilişkiye başladım. İlk ilişkim ve seneler sürmüştü. İçimde bir şey kalmamıştı zaten ve beklemeye gerek duymadım.

İşte benim konum . Birebir aynısı . Bende 24 yaşındayım 6 yıllık ilişkim bitti 2 ay önce. Ve 6 yılda da ayrıl barış sorunlu bir ilişki yaşadım . Zaten bitirme nedenim de bu sorunlu ilişkiyi artık götüremediğimden oldu . Bitmese şuan o kişi ile nişanlı olacaktım göze alamadım ... 6 yılda bana ne verdi bu adam dedim ? Sağlam bir ilişkiden başka beklentim yoktu oysa . Ayrılıp barışmaktan nevrim döndü istemiyorum evlilik dedim .. Ki korkuyordum da yine ayrılırsak nişanlı iken , evli iken diye .. Daha ömrümün baharında tek bir adam için tüm hayatımı riske atamadım ben. Çünkü öğrendim ki KİMSE DEĞİŞMEZ . Yaşadığım o kötü günleri ben bilirim.. Zaten düzgün bir ilişki olsa defalarca bitmezdi.. Şu an bence sizdeki boşluk hissi.. Yeniden sevemeyecegim kaygısı .. Herkes yuvasını kurarken 6 yılımı böyle tutarsız bir adama harcadığım için pişmanım . Hissettiğim tek şey pişmanlık şimdi.. YILLARIM GİTTİ.. Ama dönüp baktığımda böyle olması gerekiyordu demek ki diyorum.. HATA da ısrar etmektense BEKAR gezerim ... Sevmek için beklemiyorum yeniden onu kimse kestiremez çünkü.. Ben bekliyorum sabırla.. Umarım iyi insanlara düşer yolumuz. Anlaşabileceğimiz insanlara...

Ne hatunmuşsun 9 sene geçmiş unutmamış.

Böyle adamlar kaldı mı ya??

Ya şu sesli harflere para mı ödüyorsun? Sevimli mi oluyor sanıyorsun...

Evet hala bu süreçte bile aman uzun ilskiden saygımdan diye görüşmüyorum ama düşünüyorum niye kendimden fedakarlık yapayım haklisiniz

Sizin adınıza çok sevindim.. insallah benim için de hayırlısı neyse o olur

Sanıyorum bendeki durum ilk seçenek son 1 sene uzatmalardı ailem de devreye girince netleşti. Dedigniz gibi içimde bse kalmadıysa beklemenin anlamı yok

Kesinlikle kimse değişmez.. benim ilskim de inat uğruna bitti gibi bişey belki de neden oldu o . Uzun ilişkinin cılkı çıkıo malesef . Sanıyorum son 1 senem sancılı geçince ben sevmeyi bekliyorum artk . İnşallah hakkımızda hayırlı insanlar çıkar karsimiza

Kafamdaki şu benim de ; Mutlu günleri bekleme , Mutlu günlere git .. Tanımaktan , şans vermekten zarar gelmez :) uymuyorsa kafalar Allah yolunu açık etsin der , başlamadan bitirirsiniz.

Bende istiyorum
Ama insan 85 kilo olunca
Kimse sana o gözle bakmıyo
Ve özgüvende çöküyo pöff bende istiyorum
Bendeeee

Son düzenleme:
Bence de hayatı erteleme ama hemen de evlenme zaman ver incele idik didik sonra evlenirsin elbet sana uyarsa ,hissedersrn ve hislerinin de karşılığını bulursan daha ne olsun mis:)

Sora değil SONRA. Aslinda uyarmayacaktim, baslikta yanlis olabilir diye ancak diger kelimeleri dogru yazip bir de 'n' harfini de kullandiginizi gorunce, klavyenizin bozuk olmadigi, 26 yasinda birisinin 'sonra' kelimesini 'sora' olarak kaniksadigini gördüğüm icin duzeltme ihtiyaci duydum.

Bence de hayatı erteleme ama hemen de evlenme zaman ver incele idik didik sonra evlenirsin elbet sana uyarsa ,hissedersrn ve hislerinin de karşılığını bulursan daha ne olsun mis:)

Zaten hemen evlenmem zor en doğru kararı vereyim derken baya baya bi zaman geçecek gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…