Uzun İlişkili Güzel Ama Ya Sonrası ?

Ne kadar mutlu oldum bu soyledıklerınızden .
Allahhepınızın mutlulugunu daım etsın.
Pekı okul bıttıkten sonra iş bulma askerlık gıbı sorunlar karsısında tutumunuz nasıldı

Eşim henüz askerliğini yapmadı. Bilgisayar mühendisi kendisi bir şirket kurdu üniversite öğrencisiyken, kendi kendini bile zor çeviriyordu şirket ama gittikçe büyüttü işlerini şuan maşallah çok iyi gidiyor. o ara arabasını aldı. okul bitince de Allah razı olsun ailesi evini aldı evlendik. Maddi açıdan Allah yüzümüze güldü diyeyim.. bir askerlik sorunumuz var onuda seneye yada bir kaç yıl sonra kısa dönem gider gelir diye planlıyoruz şimdilik bakalım..

Yakın bir tanıdığımız, liseden beri beraberler, bırakın üniversiteyi... Sanırım suan tahmınen 15 yıllık evlıler, bır oğulları, bır kızları var. Maaşallah nazar değmesin çok mutlu, örnek bir aile...

Aynı arkadasımızın erkek kardesı, yazlıktan liseden ya da unıversıteden beri cıktıgı kız ile evlendı. Henuz bırkac sene oldu, bıldıgım kafarıyla cok mutlular.

Yıne yazlıktan alt komsumuzun kucuk kızı, yazlıkta kucuklukten berı beraber oldugu cocukla evlendı, kac yıldır evlıler cok mutlular.

benim çevremde uzun ilişkisi olup da nihayete erdiren yok, o yüzden mutlu hikayem yok malesef ama sen bunları düşünme, bak arkadaşlar yazmış ne güzel aşk hikayeleri var maşallah. her şey olacağına varır, inşallah mutlu olursunuz siz de

aynen ya bende de cevremde uzun surelı ılıskı yok ben 5 sene unıv boyunca bırıyle bırlıkteydım okul bıttı ıs guc ısın ıcıne gırdı bıde sehırler farklıydı.. bıttı sonunda.... ama baya uzun soluklu ılıskısı olan varmıs hayırlısı olsun tabı senn de hakknda dusunme hıc olacagı varsa oluyor zaten

Hepinize çok çok teşekkür ederim .

Hayırlısıyla bize de bu birlikteliği evliliğe taşımak nasip olur .

Allah hepimizin mutluluğunu katlanarak çoğaltsın :)

eşimle ben de üniversiteden beri birlikteyiz, geçtiğimiz yaz evlendik ve çok şükür Allah bizi birbirimizden ayırmasın o olmadan kendimi yarım gibi hissediyorum. dediğin gibi bir bakışından herşeyini anlayabiliyorum ve bu çok güzel bişey, birini kendin gibi tanımak, ona bu kadar yakın olmak, o kendini düşünmediğinde senin onun yerine düşünmen; aynı şekilde onun da seni düşünmesi, değer vermesi... aradaki saygıyı kaybetmediğiniz sürece ve her zaman onu bir kefeye geri kalan herşeyi bir kefeye koyabildiğiniz sürece Allah da ömür verirse torun torba 50- 60 yıl ya da daha fazla birlikte olursunuz inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…