Belkide hiçbir zaman pişman olmayacak? Sizi sevmeyini siz de sevmeyin. Bırakın ne yapıyorsa yapsınHayır ama olayın şokundan hala çıkamıyorum onun pişman olduğunu görmek istiyorum
Pişman olup da birgün beni ararsan....Arkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen
Verilmiş sadakan varmışArkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen
Numaramı değiştirdim o da beni her yerden silip engelledi 27 gündür ortalarda yokum ondan da ses seda yok zatengercekten seviyor mu ne düsünüyor onu bunu bilmem de, sen sakin onunla iletisime gecme, ortadan kaybol. 6 yil sonra bir bikkinlik gelmis, neyi kaybettigini kafasina dank etmesi sürer biraz...sakın sakın sakın iletisime gecme!
KlasikDöner de, pısman oldugundan donmez. Kız bunu tekmeler sıkılır, bu da sana gelir. Sebebı bu olur yani.
Kızın da bunu sevdiğini düşünüyorum veya hoslanti ayrıldıktan bir gün sonra eski sevgilimin fotoğraflarını beğenmişti ve hala konuşuyorlarDöner de, pısman oldugundan donmez. Kız bunu tekmeler sıkılır, bu da sana gelir. Sebebı bu olur yani.
27 gun mu cok beklemis...adam evlenme teklif etti bana 1 ay gecmedi nisanlandi yani erkek milleti iste kuzum inan bana umrunda olmayacak benim gibi ornekler verecek kivama geleceksin önemseme dönmesini debekleme mumkunse de donmesin dedigin gibi hedefi o kizArkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen
Sence bozulan bir yemeği ısıtıp yemek mideni bulandırmazmı... Onun gibi düşün bir başkası için seni terk etti ve sen dönermi diyorsun hadi döndü nasıl olacakArkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen
O benim ilkimdi herşeyiyle gerçekten sevdim onu çok fekadarlik yaptım ama karşılığı bu oldu. O şimdi sevgilisiyle gününü gün ederken ben burda acı çekiyorum çok ah ettim ama umarım tutar teşekkür ederim size27 gun mu cok beklemis...adam evlenme teklif etti bana 1 ay gecmedi nisanlandi yani erkek milleti iste kuzum inan bana umrunda olmayacak benim gibi ornekler verecek kivama geleceksin önemseme dönmesini debekleme mumkunse de donmesin dedigin gibi hedefi o kiz
E daha yolun basındalar, sevmek deme de hoslanıyodur seninkınden bu kız.Kızın da bunu sevdiğini düşünüyorum veya hoslanti ayrıldıktan bir gün sonra eski sevgilimin fotoğraflarını beğenmişti ve hala konuşuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?