Uzun ilişkisi bitenler yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesiyle bir sıkıntımı yaşadınız yoksa birden aileleri bahane edip mi ayrıldı
Annemin onu istemediğini başından beri biliyordu zaten birlikte bunu aşmak yerine uğraşamam senin annenle deyip terketti birden annemi bahane etti yani

Annemin onu istemediğini başından beri biliyordu zaten birlikte bunu aşmak yerine uğraşamam senin annenle deyip terketti birden annemi bahane etti yani
Anladım
Bahane etmiş
6 yıla üzülmeni anlıyorum aynı hissi yaşıyoruz benimde uZun süreli ilişkim bitti ve hala atlatmış sayılmam
Ama şöyle düşün o 6 yılın üstüne 1 gün bile eklenmediğine şükredip yoluna devam et
Dahada uzayabilirdi bu karaktersizle
Ve o kızdan tekmeyi yiyince dönecektir genelde böyle gidenler geri tıpış tıpış gelir ama şöyle söyliyim sen geri döner diye bekleme hayatına odaklan stalklama ve unutmaya bak
Bu kendine vereceğin en büyük ödül olur
Bugün yapmasa evlenseniz evlenince aldatırmış seni bu karaktersiz emin ol
Kurtuldum gözüyle bak

Benim eski sevgilim uzun ilişkiden çıktığını bile söylememiş o kıza duyduğuma göre söylediklerinizde haklısınız ben dediklerinizin aynısını geçen sene yaşadım yine beni terketmişti tanıdık tanımadık kızlara yazmıştı cevap alamadı 1 ay sonra bana döndü ve kabul ettim ama şimdi aynı hatayı yapmak istemiyorum şu an canım daha fazla yanıyor bu yüzden onun da benim içimin yandığı gibi acı çektigini görmek istiyorum

Yasamıssın zaten aynen dedıgımı, ne diye konuyu sızce doner mı dıye actın ki.
Uzgunum neler yapmalıyım ıyılesmek ıcın neler onerırsınız diye sorman lazımdı bize.

Senı sevmiyor donsede donmese de. Bunu kabullen bence. Her donus sevgi degıldır. Seven zaten en basında gitmez

Evlenme teklifi almasina ailesinin bilmesine ragmen is yerindeki evli kadinlarin ve oradaki bir erkegin aklina girmesi sonucu 7 yillik iliskisini bitiren bir kiz arkadasim var. 1 yil icinde evlendi is yerindeki cocukla. Ama ayrildigi arkadasimiz baya depresyona girdi. Is buldu falan derken gecen sene o da liseden arkadasiyla evlendi. Bazen bazi seyler kader, kismet. Zorlamamak lazim. Bir de geri doner mi falan diyorsun bu kadar mi eziyorsun kendini. Giden gitmis ayrilik acisindan boylesin sonra dua edersin. Karsina sana gercekten deger veren birileri elbet çıkar. Gururunu kendine saygiyi ayaklar altina alma.

Hayır ama olayın şokundan hala çıkamıyorum onun pişman olduğunu görmek istiyorum
O, bir gün olur da eğer pişman olursa ( ki gerçek bir pişmanlık olmaz bu)sen gerçekten çok başka bir yola girmiş olacaksın zaten. Sen bekledikçe onu öyle göremezsin. Bu döngü böyledir hep. Ama dediğim gibi güya pişman olup sana döndüğü bir gün olur da yaşarsan senin artık umrunda bile olmayacak. Belki de hiç bir zaman sana dönmek istemeyecek bu da bir ihtimal. Sonuç olarak kendine hayatı zehir etme. Bir şekilde önüne bak

Teşekkür ederim ama bu kez kabullenme sürecine girdim sanırım kendimi kötü hissettigim için sizin yorumlarınızı almak istedim oncekinde ben özlediğimi belli etmiştim çünkü şimdi içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor sadece fikirlerinize ihtiyacım vardı haklısınız sağolun

Teşekkür ederim zamanla unuturum inşallah ilk zamanlar o kadar kötü ki

Haklısınız acımı çektikten sonra onu tamamen unutmak istiyorum içimde en ufak bir şey kalsın istemiyorum ne zormuş insanın sevdiği kişiyi unutmak zorunda kalması Allah'ın dan bulsun

Haklısınız acımı çektikten sonra onu tamamen unutmak istiyorum içimde en ufak bir şey kalsın istemiyorum ne zormuş insanın sevdiği kişiyi unutmak zorunda kalması Allah'ın dan bulsun
Bende ilk başta hep beddua ediyordum ama şöyle söyliyim gerçekten o kötü olsun istemeyin kalbinizi temiz tutun artık bende Allaha havale ettim sizde Allaha havale edin ve acınıza odaklanın unutmaya bakın o kötü olsun diye bekledikçe siz kötü olursunuz kalbinizi nekadar temiz tutarsanız güzel şeyler sizi bulur yolunuza bakın hemen birini bulucam diye acele etmeyin karşınıza başkası cıkıcak seviceksiniz iyikide bitmiş diceksiniz belkide. Emin olun bu bi döngü. Siz mutlu olup yolunuza baktıgınızda onun içinse tam tersi olur genelde. Ama öncelik sizsiniz..dilerim ikimizde atlatırız en kısa zamanda

Şu an acımı çekiyorum kendimi ona göstermek gelmiyor hiç mutluyum pozları filan özlem sinir nefret hepsini aynı anda yaşıyorum çok zormus bir an önce atlatirim inşallah

Canım benimde böyle uzun bi ilişkim vardi bi kac defa ayril barış yapmıştık. Ben ilişkimiz iyi olsun diye çabaladıkça saçma sapan sebepten ayrılmak istedi terk ederken bir daha karşıma çıkma diye çok ağır konuştum sonra noldu annesi kardeşi kuzeni onlar aracılığıyla bir çok defa bana ulaşmaya çalıştı öylede yüzü yoktu karşıma çıkmaya. Sonra o dönem karşıma biri cıktı acaba gidicek mi diye düşünmeden beni seven ve evlendik ben hiç sevilmemisim dedim çok mutluyum şu an. O kişi sana dönücek belki ama dönünce sen sen olmayacaksın. Öyle bi ilişkiden hayırda gelmez. Acını çek sonra kendini özgür bırak. Daha güzel yarınlar için acılarda çekmemiz gerek. Umarım bu süreci güzel atlatırsın canım

Benimde 4 senelik ilişkim geçen sene babamın bizi ayırması ile bitti. İyiki de bitti. Geçmeyen acı yoktur. Bunlar sevgili mi şimdi ? Merak etme 5-6 ay sürer en fazla

Teşekkür ederim beni anladığınız için yanlış kişide olsa en güzel duygularımı verdim ben ona daha önce ayrıl barış yaptık onun pişmanlığını da yaşıyorum acim su an 2 kat daha fazla gururumu bir kez hiçe saydım ama şimdi hiç bişey yapmak istemiyorum acımı çekiyorum tek başıma anlatacak kimsem yok bu yüzden buraya yazmak istedim teşekkür ederim size

Neden pişman olsun? Pişman olsa bile siz onu kabul edeceğinize emin misiniz?
Size hakaret ederek, sizi istemediğini söyleyerek ve sizden ayrılır ayrılmaz başka biriyle ekleşerek verdiğiniz (ya da heba ettiğiniz) 6 yılı çöpe atıveriyor. O size dönse bile, yaptığı bu haksızlığı sindirebilecek misiniz?
Ona olan duygularınızın tortularını tamamen kazıp atmaya bakın ve dönerse onu SAKIN kabul etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…