- 10 Nisan 2019
- 166
- 67
- 98
- 26
Çok güzel ifade etmişsiniz teşekkür ederim. İkimizde birbirimizin ilkiyiz haliyle alışkanlıklar da var. Hep ilişkisi olmayan arkadaşlarına ozenirdi zaten terk ettiği günde soğudum senden filan demişti. Şu an beni hiçbir yerde görmüyor ulaşabileceği bir alan yok ben stalk yapıyorum evet ama ilk günler gibi değil onu farkettim artık daha az bakıyorum zamanla takip etmeyi bırakacağıma inanıyorumÖncelikle yaşlarınızı merak ettim ben. İkinci olarak benim şahsi düşüncem yeniden size dönmek isteme ihtimali hiç de düşük değil. Ama tabiki kabul etmemelisin böyle bir isteği. Ben birden bire size olan sevgisinden bu kadar dönmesinin sebebini ilişkiden sıkılmasına bağlıyorum genel olarak erkeklerin yani. Hele ki 6 sene çok uzun bir zaman. Bilmiyorum kaç yaşından beri birliktesiniz birbiriniz için ilk miydiniz? Bunlar önemli etkenler. Benim gözlemlediğim kadarıyla genç yaştan itibaren yaşanan uzun birlikteliklerde erkekler bir yerden sonra kendisini diğer erkeklerden çok geri kalmış hissediyor. Diğer erkekler dediğim çapkınlık anlamında yani. Çünkü öyle bir çağdayız ki sevginin kıymeti bilinmiyor, kızlarda dahil olmak üzere sürekli daha iyisinin peşinde. Bunun da sonu gelmiyor haliyle. Kıza gerçekten aşık olduğunu düşünmüyorum bence o kız onun için sadece bir heves. İlgisi zamanla istediğini aldıkça azalacaktır. Ya da birazcık karakterli biriyse kendisi farkına varacaktır yaptığı yanlışın ve daha da ileri gitmeden aslında istediği şeyin bu olmadığını fark edecektir ama bu düşük bir ihtimal. Sizin için de tek önerim bu süreçte kesinlikle ama kesinlikle ona yazmayın onu aramayın, takipleşmeye devam ediyorsanız bırakın ama onu engellemeyin kesinlikle. Fake hesaptan takip ediyorsanız yapmayın. Kendinize ve acınıza biraz zaman tanıyın. Acınızı yaşayın mutlaka ancak o şekilde kurtulabilirsiniz. Size gelirse de kesinlikle ama kesinlikle onunla uzun uzadıya konuşmayın hesap sormaya kalkmayın bırakın ne hali varsa görsün. Umursamaz olun ilgilenmeyin. Biten bir ilişkiye yeniden başlayamayacağınızı söyleyin. Ve onu def edin. Rahatsız etmeye devam ederse engelleyin mutlaka çünkü bir yerden sonra aklınıza girme ihtimali olacaktır. Yelkenlerinizi indirmemelisiniz. Hatta sizde biriyle görüşmeye başladığınızı söyleyin o zaman rahat bırakacaktır ve pişmansa eğer daha da artabilir.
Pardon aldatmış ve aldattığını öğrenince ayrıldım hemen yazacaktım yazamamisim:)Benim de böyle 4.5 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede. Öğrenince ayrıldım hemen. Sonra çok peşimde koştu barışmak istedi vs kabil etmedim. Neyse evlendim vs 2 sene sonra kardeşim söyledi face de görmüş beni aldattığı kızla evlenmiş. Mutlu olsunlar. Konuyla çok alakası yok ama ne istediklerini bildiklerini bile sanmıyorum bazı erkeklerin önün için dönerse bile kabul etmeyin o da bu erkeklerden bence
Önemli değil anladım sizi :) Allah böyle erkekleri hepimizden uzak tutsun yaşamayan bilmez gerçektenPardon aldatmış ve aldattığını öğrenince ayrıldım hemen yazacaktım yazamamisim:)
saol, canım allah razı olsun son 9 haftam kaldı dogum yapana kadar sabrediyorum eski eşimden dayak yiyodum ama aldatmazdı meğer aldatılmak daha çok can acıtıyomuş dayaklar o morartılar bu kadar acıtmıyodu canımı bugünlerim geçicek kızımla mutlu olcamız, günler gelcekBetbet sana çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim sadece yavruna odaklan Allahım izniyle 2.evliliğin olmasına daha üzüldüm Allahin cezasi rabbim doğru yolu gösterir insallah lütfen herşey geçici bil
Kahinlik yapayım sana
1....anlattığından fazlası var çok açık yazmadın ilişkinin ilk yıllarından sonrası çok iyi gitmedi zaten sorunlar vardı görmezden gelsin alttan aldın. 2....daha öncede seni aldattığına dair hislere yaşadın görmezden geldin..... 3.....bu kızla öncesinden başladı seninle ilişkisi varken..... 4.....seninle sözde ciddi olsa bile özde ciddi değildi..... 5.....dönse bile yine gidecek evlenseniz bile seni aldatacak...... 6.....sen şimdi cidden seni ağır ithamlarla ki unutma o son hareket çok çiğ.... Terkeden bu adamın pişman olup dönsede seni sevdiğinimi düşüneceksin.... Peki bu nasıl bir sevgi 6 yıl boyunca ciddi tek bir adım yok bu nasıl bir sevgiki.... Pat aşağılayarak gidiyor hop başka kıza acısın canın afedersin geber diyor sana.... Daha kapalı yazamadım kızma. Yasına zerre saygı duymuyor.... Ben sana muhtaç değilim sen bana muhtaçsın keyfimi bekle başkasından hoşlanıyorum onunla ilerlerse ne ala olmazsada belki dönerim sana belki belki...... Belki sonra yine giderim nasılsa sen beklersin.... Öylece köşede..... Sana net bunu diyor seni sevip de gitmedi pişman olup dönmeyecek ha belki kalbi kırılırsa yada o kız daha keskin çizgileri olan eyvallahı olmayan biriyse onu yeterince sindirip baskılayamazsa hop belki seni kanatmak için sana o hançeri ikinci kez bu sefer daha net vurmak için sana gelebilir..... İkinci ayrıldığında senden bu sefer düğün davetiyesini görürsün sosyal medyada...... Şimdi bana kızıyorsun umut verici bir şey yazmadım çünkü bana bunu nasıl yapabildi diyorsun o kadar söz o kadar anı nereye gitti diyorsun.... Söz değil hareketler diyorum anılara gelince onlar sende kaldı kafandaki kadar Şahane miydi gerçekten bide kötü olanları düşün... Ayrılınca hep o güzel günlerde takılı kalınır Afyon yutmuş gibi.... Gerçek olan onlar değil gerçek olan şimdi sana yapılanlar emeklerine zamanına kalbine ruhuna..... Uzun yazdım üzüldüğünü ve kolay olmadığını biliyorum sana sen yardım et özlem hasret ızdırap geçicidir.... Gurur hepimize lazım.... Sence o senin bu kocaman sevgine layık bir erkekmi..... Kusura bakma adam olmadığı kesin sen böyle biriyle bir ömür istediğinden Emin misin gerçekten.....seni seviyor olabilir zamanında kendine göre lakin bana güven seni artık sevmiyor.... Dilerim bir an önce iyi olursun.... Sert yazdıysam lütfen kızma Bi süre sonra tekrar oku.... Yada bekle zaman sana anlatsın bunları.... Doğruyu yazdığımı anlayacaksın.....
Yorumunuz açıklayıcı olmuş kırılmadım sizeKahinlik yapayım sana
1....anlattığından fazlası var çok açık yazmadın ilişkinin ilk yıllarından sonrası çok iyi gitmedi zaten sorunlar vardı görmezden gelsin alttan aldın. 2....daha öncede seni aldattığına dair hislere yaşadın görmezden geldin..... 3.....bu kızla öncesinden başladı seninle ilişkisi varken..... 4.....seninle sözde ciddi olsa bile özde ciddi değildi..... 5.....dönse bile yine gidecek evlenseniz bile seni aldatacak...... 6.....sen şimdi cidden seni ağır ithamlarla ki unutma o son hareket çok çiğ.... Terkeden bu adamın pişman olup dönsede seni sevdiğinimi düşüneceksin.... Peki bu nasıl bir sevgi 6 yıl boyunca ciddi tek bir adım yok bu nasıl bir sevgiki.... Pat aşağılayarak gidiyor hop başka kıza acısın canın afedersin geber diyor sana.... Daha kapalı yazamadım kızma. Yasına zerre saygı duymuyor.... Ben sana muhtaç değilim sen bana muhtaçsın keyfimi bekle başkasından hoşlanıyorum onunla ilerlerse ne ala olmazsada belki dönerim sana belki belki...... Belki sonra yine giderim nasılsa sen beklersin.... Öylece köşede..... Sana net bunu diyor seni sevip de gitmedi pişman olup dönmeyecek ha belki kalbi kırılırsa yada o kız daha keskin çizgileri olan eyvallahı olmayan biriyse onu yeterince sindirip baskılayamazsa hop belki seni kanatmak için sana o hançeri ikinci kez bu sefer daha net vurmak için sana gelebilir..... İkinci ayrıldığında senden bu sefer düğün davetiyesini görürsün sosyal medyada...... Şimdi bana kızıyorsun umut verici bir şey yazmadım çünkü bana bunu nasıl yapabildi diyorsun o kadar söz o kadar anı nereye gitti diyorsun.... Söz değil hareketler diyorum anılara gelince onlar sende kaldı kafandaki kadar Şahane miydi gerçekten bide kötü olanları düşün... Ayrılınca hep o güzel günlerde takılı kalınır Afyon yutmuş gibi.... Gerçek olan onlar değil gerçek olan şimdi sana yapılanlar emeklerine zamanına kalbine ruhuna..... Uzun yazdım üzüldüğünü ve kolay olmadığını biliyorum sana sen yardım et özlem hasret ızdırap geçicidir.... Gurur hepimize lazım.... Sence o senin bu kocaman sevgine layık bir erkekmi..... Kusura bakma adam olmadığı kesin sen böyle biriyle bir ömür istediğinden Emin misin gerçekten.....seni seviyor olabilir zamanında kendine göre lakin bana güven seni artık sevmiyor.... Dilerim bir an önce iyi olursun.... Sert yazdıysam lütfen kızma Bi süre sonra tekrar oku.... Yada bekle zaman sana anlatsın bunları.... Doğruyu yazdığımı anlayacaksın.....
+1Pişman olup dönse için alacak mı şu saatten sonra?
Ay dönse ne olur Allah aşkına. Sal gitsin ya. Önüne bak. Biri bana senden sıkılıyorum dese gurur yapar ağzına mıçarım af edersin daha da dönüp bakmam. O kim ki senden sıkılıyor. Hem 6 yıllık ilişki mi olur yeni aşklara heyecanlara yelken aç. Kaç yaşındasın?Arkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen
Arkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?