- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Onunla 3 sene önce internette tanıştık. O zamanlar askeri okulda eğitim görüyordu o Ankara'da ben ise uzak bir şehirde üniversite okuyordum . 1 ay konuştuk o kadar bağlandık ki fotoğraflar hediyeler.. 2. Ayın sonunda beni görmek istediğini ve bana uçak bileti aldığını söyledi . Binbir zahmetle gittim görüştük onun askeri okuldan kaçması benimle görüşmesi Anıtkabir gezimiz herşeyin o kadar çok anısı var ki.. sonra o tatilde memleketine geldi görüşmeye devam ettik. Onun memleketi benim okuduğum şehre 1 saatlik uzaktaydı . Sonra Mersin'e gezmeye gitmiştik beraberce . Ordan döndük sonra o İzmir'e gitti eğitimin son ayı ve darbe oldu okuldan atıldılar hepsi . Ve burdan sonra herşey değişti . Sanki o adam gitmiş kafası dalgın hiç birşeyi umursamayan bir insan gelmişti zor günler geçiriyordu yanında olmalıydım . Hep diyordum ne olursa olsun yanındayım diye. Ve öyleydi de. Gün geçtikçe değişti ilgisizleşti. Başka kızlara başka başka arkadaşlıklara yöneldi . Avmde işe girdi oradaki çalıştığı kızla gezip tozduğunu öğrendim . Ben onun için sıradan biriydim . Artık ne söylesem duvara söylüyordum beni alaya alıyor dinlemiyordu. En son doğum günümü unuttu . Ve bende fırsat bu fırsat terkettim. Gitme demedi. Birgün olsun aramadı mesaj atmadı. KPSS gibi zor bir süreçten geçiyordum beni yalnız bıraktı. Oysa ki destek olacaktı. Günlerce aylarca ağladım . Numaramı değiştirdim .spora yazıldım. Ders çalıştım kendimi avuttum mezuniyet telaşı vs derken 1 yılı devirdim .Ama arada aklıma geliyor ağlıyordum. Hatırlatan herşeyde, her yerde.. arada fake hesaplardan Instagram hesabından ekleyip kızlarla olan keyfini bensiz nasıl mutlu sosyal olduğunu izliyordum. tam kendimi toparlamıştım yeni yeni . O kadar üzülmüyordum. Büt haftasıydı tamda . İnstagramda 1 istek bu şahıs .Elim ayağım titredi . gözlerimden yaş sicim gibi boşaldı . Nasıl olduğumu naptığımı KPSSyi merak etmiş beyefendi. Sert bir mizacla hepsine karşılık verdim . İstegini de reddettim. Arada yazıyordu. Yazdıkça kendine çekiyordu .eski duygular anılar bir bir yeşeriyordu. Pek karşılık vermemeye çalışıyordum. Bir gün sohbet bayağı koyulaştı ve arkadaşlar barıştık . Bana haksızlık yaptığını beni sevdiğini kısacası benim gibisini bulamamış arkadaşlar . Tabi ben terkedilen tarafım. İçimde intikam alma isteği var. Barıştım. Herşey yeniden başladı . Sürprizler evlenme teklifi. Ne zaman ayrılmak istesem karşımda ağlayıp zırlayan bir insan oldu kendisi . Kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum ama bildiğin kapımda . Sizce aynı şeyleri bir daha yapar mı kızlar. Uzun oldu ama inanın bazı yerlerini ağlayarak yazdım. Ailem kabullenmiyor bir kere beni bırakıp gitti üzdü diye . O kadar karmaşadayım ki
Son düzenleyen: Moderatör: