selamlar.bugün adet oldum,perşembe günü doktora muayeneye gidicem.artık diğer ilacada başlıycaz sanırım.
asiciğim nasılsın ne yapıyorsun iğneler nasıl gidiyorkaydirigubbakcemile5
mrb canim tsk ederim sordugun icin ignelerle idare ediyoruz bakalim 2 gun once kivrandirdi beni nedense cok acidi oluyordum
9.yu yaptim cuma kontrol var bakalim ne diyecekler:uhm:
hadi hayırlısı bakalım ama neden acıdıgını çözemedim insülin iğneleri gibi ve karından da hiç acıtmıyor kafana çokmu takıyorsun ne yapıyorsun güzelim yaa:teselli:
selam kızlar.asicim üzüldm acıtmasına.naolursa olsun rahat olalım.hayatta diğer şeylerle ilgilenmeyi kesip tek buna odaklanınca kafayı yiyo insan.ben biara işi ewi sosyal yaşamı herşeyi sallayıp tek bu olayla ilgileniodum full konsantrasyon.habire bu siteye girip yazıları falan okuosum,durmadan düşünüodum.baktım kafayı yiyorum hemen çıktım olaydan kafamı dağıttım.artık daha rahat olmaya kara verdim.
nisasum transfer korkutmuo artık beni herkez çok kolay geçtiğni söylüyor baksana.
babyprin maşallah senin yumurtalıklar güzel gelişmiş .
ben lucrinin 10. günündeyim arkadaşlar.cumayada regl olmayı bekliyorum.şimdilik bi sorun yok.biara üşütmüştüm ama antibiyotik kullanmadım neolur neolmaz.şimdilik havadisler böleee.
lucrin kullanmaya başladıktan sonra adet olunca 2. veya 3. gunu dr unuza gorunmenız gerekıyor. herkese verıldımı bılmıyorum ama bız gıtmeden once ben ve eşim ikimizin bırtden kullanması için zikrotek diye bir ilaç verıldı onu içip gittik. kan alındı muayenem yapıldı ve gonal f dozu belırlendı. daha sonra dr unun yumurtalık gelişimine göre cağıracak sızı. her seferınde kan var muayene ol. bu sekılde . gereken olgunluga ulaşınca catlama ıgnesı. 36 saat sonra yumurta toplama ve sonra embrıyolarımızın gelişimini bekleme. ben şu an embrıyolarımın gelısımını beklıyorum. pazar gunu toplandı yumurtalar. bundan sonrası transfer. herkes çok kolay dıyor umarım oyle olur
msms transferin yarın ozaman arkadaşım hadi sana kolay gelsin rahat ol hakikatten kolay ama kendini kasma yeter hayırlı haberler inşallah :CüvCüv:
yok canım daha net değil. yarın yada cuma. embrıyoların gelişme durmuna gore karar verılecek. eger yeterlı gorulurse 5. gunu bekleyecekler.
'' kızlar tarnsfer işleminde anestezi altınd agıren varmı yada oluyormu?ben kesınlıkle anestezılı düşünüyorum.bilgiis olan varmı bu konudasenağlama''
Bu konuda başka bir başlık altında ayrıntılı cevap vermiştim isterseniz onu bulup okuyun,ancak şunu söyleyeyim size transfer çok kolay bir işlem,anestezi yapılmıyor,çünkü gerek yok...Vajinal ultrason yapılıyormuşsunuz gibi düşünün işte ondan sadece birkaç dakika daha uzun sürüyor,ağrı,sancı vb. hiçbir şey hissetmiyorsunuz,korkmanızı ,ya da anastezi istemenizi gerekrren hiçbir şey yok,inanın buna ve rahat olun...
canım nıye acıdı ya..aslınd abızım kulladıkalrımızın ucu bıle yok ama.hergun yapılıyor ya ben göbekten vuruluyordum hiç acısı olmamasına ragmen kola gectım.çünkü ister şstemez rahatsız oluyoruz sneın iğnelerın daha buyukse daha fazla olur tabii.gecmıs olsun canım.kaydirigubbakcemile5mrb canim tsk ederim sordugun icin ignelerle idare ediyoruz bakalim 2 gun once kivrandirdi beni nedense cok acidi oluyordum
9.yu yaptim cuma kontrol var bakalim ne diyecekler:uhm:
selam kızlar.asicim üzüldm acıtmasına.naolursa olsun rahat olalım.hayatta diğer şeylerle ilgilenmeyi kesip tek buna odaklanınca kafayı yiyo insan.ben biara işi ewi sosyal yaşamı herşeyi sallayıp tek bu olayla ilgileniodum full konsantrasyon.habire bu siteye girip yazıları falan okuosum,durmadan düşünüodum.baktım kafayı yiyorum hemen çıktım olaydan kafamı dağıttım.artık daha rahat olmaya kara verdim.
nisasum transfer korkutmuo artık beni herkez çok kolay geçtiğni söylüyor baksana.
babyprin maşallah senin yumurtalıklar güzel gelişmiş .
ben lucrinin 10. günündeyim arkadaşlar.cumayada regl olmayı bekliyorum.şimdilik bi sorun yok.biara üşütmüştüm ama antibiyotik kullanmadım neolur neolmaz.şimdilik havadisler böleee.
yok canım daha net değil. yarın yada cuma. embrıyoların gelişme durmuna gore karar verılecek. eger yeterlı gorulurse 5. gunu bekleyecekler.
hadi canım hayırlısı olsun.yolun sonuna yaklasmıssın darısı bızım basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?